Νέα

"π" το νέο κρυπτονόμισμα από τον Έλληνα Δρ Νικόλαο Κόκκαλη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gari10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
795
Πόντοι
96
Επεξηγηματικά βίντεο είναι για το επίπεδο το δικό μου που δεν καταλαβαίνω. Ενός αρχάριου δηλαδή. Β και Α =ΒΑ. Αν δεν θέλεις κλικαρε το παραπάνω link.
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
795
Πόντοι
96
Ημιμάθεια. Δώσε παράδειγμα συγκεκριμένο και θα σου απαντήσω. Γιατί εγώ άλλα ξέρω.

Αύριο θα ψάξω να σου βρώ τους συνδέσμους. Θα σε παρακαλούσα να μην ασχοληθείς με το τί λένε εγχώριοι διευθυντές υποκαταστημάτων εμπορικών ελληνικών (χαχαχα) τραπεζών.
 

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Μηνύματα
1.602
Like
113
Πόντοι
16
[quote author=dik notid=12459
Ξεκίνα το course για να καταλάβεις το επίπεδο των μαθηματικών. Αν το κατέχεις πηγαίνεις στο επόμενο course. Αν........
[/quote]

Οχι φιλαράκο. Αυτά δεν περνάνε σε μένα. Παριστάνεις το γνώστη - έλα πες μας εδω και χωρίς να γκουκλαρεις τι "ανώτερα μαθηματικά" χρειάζονται. Εχεις λίγο χρόνο για να το γκουγκλάρεις

Δώσε επίσης γλώσσα προγραμματισμου και μεθόδων στατιστικής (ξέχασες να την αναφέρεις).

Τέλος, θα σε παρακαλούσα μιας και είσαι "γνώστης" να μου εξηγήσεις τεχνικά πως κλειδώνει το blockchain

Α και δώσε και μια τεχνική εξήγηση decentralised ledger.
 

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Μηνύματα
247
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Προσωπικά πιστεύω ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν το μεγάλο καλό της ανωνυμίας, το οποίο πολλοί επιθυμούν.
Αλλά και το μεγάλο κακό ότι δε στηρίζονται από κάποιο εμπιστεύσιμο παράγοντα.
Όταν συνδυαστούν και τα δύο, τότε θα πετύχουν.
 

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Μηνύματα
163
Like
60
Πόντοι
1
Θα διαφωνήσω με οσους λενε οτι το κρυπτο δεν ειναι χρημα.
Ειναι!
Τουλαχιστον το Bitcoin, Etherium και καποια αλλα χρησιμοποιουνται πλεον ως μεσο οικονομικων συναλλαγών.

Επίσης να αναφέρω οτι δεχομαι Bitcoin donations εδώ 3KpnsWRwjWGmb1WHkM1EhVPjosmrB84ZaU

:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
795
Πόντοι
96
Επεξηγηματικά βίντεο είναι για το επίπεδο το δικό μου που δεν καταλαβαίνω. Ενός αρχάριου δηλαδή. Β και Α =ΒΑ. Αν δεν θέλεις κλικαρε το παραπάνω link.

Έγραψα αυτό για μένα. Μάλλον δεν το είδες. Το course προσπάθησα να το περάσω αλλά κάπου στη μέση κόλλησα. Εσύ από την άλλη δήλωσες ότι μπορείς να αντιληφθείς το επίπεδο των μαθηματικών της τεχνολογίας.... κατάλαβα ότι το έκανες για να μου τη "φέρεις" και όχι για σένα.
Καλά δεν θα κλάψω κιόλας για τη συμπεριφορά σου και σίγουρα δεν το παίζω και ειδήμονας.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.333
Like
467
Πόντοι
36
irobot Συμφωνώ μαζί σου, αλλά έτσι δεν συμβαίνει με κάθε μεγάλη καινοτομία που εμφανίζεται; Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ίντερνετ. Φίλε θα ήθελα να εκταθείς σε αυτά που είπες. Φαντάζομαι ότι από αυτά που έχεις στο μυαλό σου, το ένα είναι τα κρυπτονομίσματα, καθώς το Bitcoin άλλαξε ριζικά την οικονομία και το χρήμα στη σύγχρονη κοινωνία. Ποια είναι τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεσαι;

Οι εξελίξεις τρέχουν στη Γερμανία. Ήδη εμφανίστηκε η πρώτη τράπεζα που ζητά από τους καταθέτες της να πληρώσουν, για να τους κάνει… την τιμή να κρατάει τα χρήματά τους. Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η Τράπεζα Volksbank Raiffeisenbank Fürstenfeldbruck στη Βαυαρία χρεώνει πλέον με το αρνητικό επιτόκιο 0,5% ακόμα και τους μικρούς καταθέτες. Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της Τράπεζας, αναγκάστηκαν να προβούν σε μια τέτοια κίνηση, καθώς τους κόστιζε να «παρκάρουν» χρήματα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Μέχρι τώρα αρνητικά επιτόκια είχαν μόνο οι καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τράπεζες.

Σε “παράδεισο” μετατρέπεται η Γερμανία για την αγορά ψηφιακών νομισμάτων μετά την υπερψήφιση νομοσχεδίου που θα επιτρέπει – από το επόμενο έτος – σε τράπεζες να πωλούν και να αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα.

Tο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τροποποιεί μια ρήτρα στην τέταρτη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η οποία επί του παρόντος απαγορεύει στις τράπεζες να ασχολούνται άμεσα με την κρυπτογράφηση. Τους επιτρέπει, με αυτόν τον τρόπο να πωλούν και να αποθηκεύουν νόμιμα κρυπτονομίσματα, όπως κάνουν, για παράδειγμα με μετοχές και ομόλογα, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε θεσμικούς επενδυτές.

Ο νέος νόμος θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2020 και προκειμένου να μπορέσουν να τον “αξιοποιήσουν” οι τράπεζες που υπάρχουν στη χώρα θα πρέπει να κάνουν συγκεκριμένα “βήματα” και να λάβουν σχετική άδεια. Την ίδια στιγμή, άδεια χρειάζεται να εξασφαλίσουν και τα λεγόμενα “χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων”, όπως τα Binance και Kraken, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να λειτουργούν στη Γερμανία.

Νόμος – πρότυπο για όλη την Ευρώπη

Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου, αποτελεί ορόσημο για την υιοθέτηση των ψηφιακών νομισμάτων, ενώ τοποθετεί τη Γερμανία, την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, στην “πρώτη γραμμή” των εξελίξεων στον τομέα. “Η Γερμανία δείχνει το δρόμο στο θέμα της κανονιστικής ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων …. Αυτό οδηγεί τους θεσμικούς επενδυτές στη Γερμανία, καθώς θέλουν ασφάλεια και κανονιστική ρύθμιση”, δήλωσε σχετικά ο Sven Hildebrandt, partner στη γερμανική DLC.

“Η Γερμανία είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ένας παράδεισος για τα κρυπτονομίσματα”, συνέχισε ο Hildebrandt και πρόσθεσε ότι αυτό θα αποτελέσει πρότυπο για όλους τους άλλους νόμους που θα τεθούν σε ισχύ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. “Η Γερμανία προωθεί την υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων και θέλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο και στην Ευρώπη”.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου νόμου, εταιρείες άρχισαν να κάνουν σχέδια για επέκταση στη Γερμανία. Ήδη, η Crypto Storage, θυγατρική της ελβετικής Crypto Finance, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανοίξει γραφείο στην Φρανκφούρτη.

Σε ισχύ από τον Οκτώβριο.

Η Google αποφάσισε να τροποποιήσει την απαγόρευση των διαφημίσεων κρυπτονομισμάτων που είχε επιβάλλει.

Ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να επιτρέψει στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων να αγοράζουν διαφημίσεις στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία, αρκεί τα ανταλλακτήρια αυτά να είναι νόμιμα και αν υπόκεινται σε ρυθμίσεις από τις ελεγκτικές Αρχές.

Η νέα πολιτική αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τον Οκτώβριο.

Οι αρχικοί περιορισμοί που είχε επιβάλλει η Google, oι οποίοι ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο και εφαρμόστηκαν τον Ιούνιο, είχαν σαν στόχο να προστατεύσουν τους καταναλωτές και περιλάμβαναν και τις αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICOs), τα ψηφιακά πορτοφόλια και τις συμβουλές trading.

«Δεν έχουμε μια γυάλινη σφαίρα για να γνωρίζουμε που πηγαίνει το μέλλον όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, αλλά έχουμε δει ήδη πρόκληση ζημίας στους καταναλωτές ή το ενδεχόμενο για πιθανή ζημία, οπότε είναι ένας τομέας που θέλουμε να προσεγγίσουμε με μεγάλη προσοχή» είχε δηλώσει τότε στο CNBC στέλεχος της Google.

Έρχεται χρεωστική κάρτα κρυπτονομισμάτων σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
Aπό σήμερα, Τετάρτη, η Coinbase Card θα είναι διαθέσιμη σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Ολλανδία.

H Coinbase λανσάρει την χρεωστική κάρτα κρυπτονομισμάτων της σε ακόμη έξι ευρωπαϊκές χώρες, μετά την έκδοσή της στη Βρετανία τον Απρίλιο.

Η κάρτα επιτρέπει σε όλους τους χρήστες με λογαριασμούς Coinbase να ξοδεύουν κρυπτονομίσματα, όπως το bitcoin, το ethereum και το litecoin σε καταστήματα και online πωλήσεις, που δέχονται Visa.

Aπό σήμερα, Τετάρτη, η Coinbase Card θα είναι διαθέσιμη σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Ολλανδία. Η εταιρεία δεν έχει γνωστοποιήσει συγκεκριμένα στοιχεία για την έως τώρα χρήση της στη Βρετανία, αρκούμενη να επισημάνει ότι αυτή έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες.

 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.333
Like
467
Πόντοι
36
Προσωπικά πιστεύω ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν το μεγάλο καλό της ανωνυμίας, το οποίο πολλοί επιθυμούν.
Αλλά και το μεγάλο κακό ότι δε στηρίζονται από κάποιο εμπιστεύσιμο παράγοντα.
Όταν συνδυαστούν και τα δύο, τότε θα πετύχουν.

03/12/19

Το γερμανικό κοινοβούλιο ψήφισε την περασμένη εβδομάδα νομοσχέδιο που επιτρέπει στις τράπεζες να πωλούν και να αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα από τον επόμενο χρόνο. Η νέα νομοθεσία θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2020 και θα απαιτήσει από τους σημερινούς παρόχους κρυπτονομισμάτων (ανταλλακτήρια) που λειτουργούν στη χώρα να λάβουν μέτρα πριν από το τέλος του έτους για να υποβάλουν αίτηση για γερμανική άδεια.

Ο νόμος δεν θα θέσει μόνο τη Γερμανία, την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, στην πρώτη γραμμή της ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων, αλλά σηματοδοτεί ένα ορόσημο στην υιοθέτηση των ψηφιακών νομισμάτων.

«Η Γερμανία σίγουρα πρωτοστατεί στις ρυθμίσεις που αφορούν στα κρυπτονομίσματα. Αυτό οδηγεί σε θεσμικούς επενδυτές που έρχονται στη Γερμανία, καθώς θέλουν ασφάλεια και κανονιστική ρύθμιση», δήλωσε ο Sven Hildebrandt, συνεργάτης της «DLC», συμβουλευτικής εταιρείας γύρω από τα κρυπτονομίσματα της Γερμανίας. «Η Γερμανία είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ο «παράδεισος» των κρυπτονομισμάτων.»

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το Bundestag, το κατώτερο κοινοβούλιο του γερμανικού κοινοβουλίου, νωρίτερα αυτό το μήνα, και εγκρίθηκε από το ανώτερο κοινοβούλιο, το Bundesrat.

Τροποποιεί μια ρήτρα στην τέταρτη ένωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η οποία επί του παρόντος απαγορεύει στις τράπεζες να ασχολούνται άμεσα με τα κρυπτονομίσματα. Τους επιτρέπει να πωλούν και να αποθηκεύουν νόμιμα τα ψηφιακά νομίσματα, όπως και τα αποθέματα και τα ομόλογα, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε θεσμικούς επενδυτές.

Ταυτόχρονα, ανταλλακτήρια όπως το «Binance» και  το «Kraken» και άλλοι θεματοφύλακες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων θα πρέπει να αποκτήσουν άδεια από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή «Bafin» εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να λειτουργούν στη Γερμανία, δήλωσε ο Sven Hildebrandt.

Προκειμένου να υποβάλουν σχετική αίτηση, οι εταιρείες θα χρειαστούν μια γερμανική νομική οντότητα με δύο διευθυντικά στελέχη που θα λειτουργούν στη χώρα μέχρι τα τέλη του 2019. Θα πρέπει επίσης να δηλώσουν την πρόθεσή τους να υποβάλουν αίτηση στην «Bafin» για άδεια πριν από τις 31 Μαρτίου 2020 και να υποβάλουν την αίτηση πριν από τις 31 Νοεμβρίου 2020.

Οι θεματοφύλακες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που δεν έχουν δημιουργήσει νομική ταυτότητα στη Γερμανία πριν από το τέλος του έτους θα θεωρηθούν παράνομοι έως τις 2 Ιανουαρίου 2020, δήλωσε ο Hildebrandt.

Είπε ότι αυτό αφήνει τις εταιρείες που επιθυμούν να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες στη Γερμανία με τρεις επιλογές: να δημιουργήσουν μια γερμανική εταιρεία πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, και στη συνέχεια να υποβάλουν αίτηση για άδεια, να συνεργαστεί με κηδεμόνα κρυπτονομισμάτων που έχει άδεια στη Γερμανία
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.333
Like
467
Πόντοι
36
[quote author=dik notid=12459
Ξεκίνα το course για να καταλάβεις το επίπεδο των μαθηματικών. Αν το κατέχεις πηγαίνεις στο επόμενο course. Αν........


Οχι φιλαράκο. Αυτά δεν περνάνε σε μένα. Παριστάνεις το γνώστη - έλα πες μας εδω και χωρίς να γκουκλαρεις τι "ανώτερα μαθηματικά" χρειάζονται. Εχεις λίγο χρόνο για να το γκουγκλάρεις

Δώσε επίσης γλώσσα προγραμματισμου και μεθόδων στατιστικής (ξέχασες να την αναφέρεις).

Τέλος, θα σε παρακαλούσα μιας και είσαι "γνώστης" να μου εξηγήσεις τεχνικά πως κλειδώνει το blockchain

Α και δώσε και μια τεχνική εξήγηση decentralised ledger.

Για να μάθεις πρέπει να πληρώσεις .
Αυτό προσφέρει ο Λευκορώσσος IVAN - γνωστός ευρύτερα ως IVAN ON TECH - προσφέρει μαθηματα μεσω web για blockchain - cryptocurrencies - trading και πολλά επιπλέον,
Ηλικία ? 22 ετων - ήδη πολυεκατομμυριούχος.

Επίσης ο Ουκρανός VITALIK πολυεκατομμυριούχος δημιουργός τους ETHEREUM ηλικίας 21 ετων.
 

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Μηνύματα
1.602
Like
113
Πόντοι
16
Για να μάθεις πρέπει να πληρώσεις .
Αυτό προσφέρει ο Λευκορώσσος IVAN - γνωστός ευρύτερα ως IVAN ON TECH - προσφέρει μαθηματα μεσω web για blockchain - cryptocurrencies - trading και πολλά επιπλέον,
Ηλικία ? 22 ετων - ήδη πολυεκατομμυριούχος.

Επίσης ο Ουκρανός VITALIK πολυεκατομμυριούχος δημιουργός τους ETHEREUM ηλικίας 21 ετων.

Σωστα, πρέπει να πληρώσεις. Αρα ετοιμάσου και άρχισε να πληρώνεις μαθήματα και πεταμένα λεφτά σε "νομισματα" γιατί τεχνικά δεν είσαι πουθενά

Τα υπόλοιπα περί λευκορώσου τα διαβάζω σε κάθε σκουπιδοσάιτ, μη μολύνεις το νήμα με ανοησίες.

Απο τα τελευταία ποσταρίσματα μου, απεδείχθη οτι ΚΑΝΕΝΑ απο τα παπαγαλάκια εδω μέσα δεν έχει τεχνικές γνώσεις. Ειναι εδώ μόνο για να πουλήσουν την πρμάτεια τους.

Βρίσκω αρκετά περίεργο το οτι ανυπόληπτα νικ πιέζουν αφόρητα τα μέλη του σαιτ να "επενδύσουν", με βάση "βίντεο" και "παραδείγματα" που δεν έχουν καμμία αξιοπιστία. Παραλείπουν δε να μας που οτι για κάθε "πετυχημένο" λαμόγιο, χιλιάδες κορόιδα έχουν χάσει λεφτά. Πυραμίδα δηλαδή

Κανένα παπαγαλάκι δεν είπε οτι δεν είναι όλα τα κρυπτο ίδια. Κανένα δεν ανέφερε το επερχόμενο νομοθετικό πλαίσιο.

Τέλος, κανένα παπαγαλάκι δεν ανέφερε το OneCoin. Απο τις μεγαλύτερες απάτες. Ορίστε λοιπον, διαβάστε
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
821
Πόντοι
146
Οποιος νομιζει οτι θα αποκτησει λεφτα με το να ασχοληθει με τετοιες μαλακιες ειναι αξιος της μοιρας του.

Εαν δεν εισαι μεσα στο κολπο, δεν βγαζεις χρημα πουθενα.

Υπαρχουν αλλοι νομιμοι τροποι που μπορει ενας ανθρωπος με λιγα χρηματα σιγα σιγα να αρχισει να αυξανει το κεφαλαιο του.

Για να βγαλεις νομιμο χρημα χρειαζονται μυαλο, χαρακτηρας και γνωριμιες. Ολα τα αλλα ειναι για ασχετους και ευκολοπιστους.

 

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Μηνύματα
136
Like
55
Πόντοι
1
Απο τα τελευταία ποσταρίσματα μου, απεδείχθη οτι ΚΑΝΕΝΑ απο τα παπαγαλάκια εδω μέσα δεν έχει τεχνικές γνώσεις. Ειναι εδώ μόνο για να πουλήσουν την πρμάτεια τους.

Βρίσκω αρκετά περίεργο το οτι ανυπόληπτα νικ πιέζουν αφόρητα τα μέλη του σαιτ να "επενδύσουν", με βάση "βίντεο" και "παραδείγματα" που δεν έχουν καμμία αξιοπιστία. Παραλείπουν δε να μας που οτι για κάθε "πετυχημένο" λαμόγιο, χιλιάδες κορόιδα έχουν χάσει λεφτά. Πυραμίδα δηλαδή

Κανένα παπαγαλάκι δεν είπε οτι δεν είναι όλα τα κρυπτο ίδια. Κανένα δεν ανέφερε το επερχόμενο νομοθετικό πλαίσιο.

Τέλος, κανένα παπαγαλάκι δεν ανέφερε το OneCoin. Απο τις μεγαλύτερες απάτες. Ορίστε λοιπον, διαβάστε

Πρώτον πια πραγμάτεια μας να πουλήσουμε; Τι κέρδος μπορώ να έχω αν για παράδειγμα κάποιος αγοράσει 500 ευρώ Bitcoin; Και όταν λες για βίντεο απάτες, καλύτερα να τσεκάρεις ποιος είναι ο Αντωνόπουλος, καθώς φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα. Και όσο για τις απάτες φυσικά και θα υπάρχουν κάποιοες ανάμεσα στα χιλιάδες κρυπτονομίσματα που υπάρχουν. Το ίδιο δεν συμβαίνει σε κάθε κλάδο του επιχειρηματικού κόσμου;

Οποιος νομιζει οτι θα αποκτησει λεφτα με το να ασχοληθει με τετοιες μαλακιες ειναι αξιος της μοιρας του.

Εαν δεν εισαι μεσα στο κολπο, δεν βγαζεις χρημα πουθενα.

Υπαρχουν αλλοι νομιμοι τροποι που μπορει ενας ανθρωπος με λιγα χρηματα σιγα σιγα να αρχισει να αυξανει το κεφαλαιο του.

Για να βγαλεις νομιμο χρημα χρειαζονται μυαλο, χαρακτηρας και γνωριμιες. Ολα τα αλλα ειναι για ασχετους και ευκολοπιστους.

Μπορείς να μας εξηγήσεις για πιο λόγο δεν είναι νόμιμη η αγορά κρυπτονομισμάτων και που το στηρίζεις αυτο;
Επιπλέον κανείς δεν είναι ότι θα γίνουν όλοι πλούσιοι, αυτό δεν συμβαίνει πουθενά. Δηλαδή είναι καλύτερο το χρηματιστήριο που σου πουλάει μετοχές σε IPO πολύ πάνω σε σχέση με αυτά που πλήρωσαν οι αρχικοί επενδυτές λίγα χρόνια πριν; Και ο απλός πολίτης δεν έχει τη δυνατότητα να επενδύσει στους αρχικούς κύκλους χρηματοδότησησης με τα λεφτά που διαθέτει. Αντίθετα στο ICO του Ethereum για παράδειγμα μπορούσε κάποιος να επενδύσει από την αρχή της δημιουργίας του νομίσματος όποιο ποσό αυτός μπορούσε, με άλλα λόγια δίνονται έτσι επενδυτικές ευκαιρίες σε άτομα με μικρό επενδυτικό κεφάλαιο και όχι σε λίγους πρνομιούχους που διαθέτουν μεγάλα ποσά και κονέ.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.333
Like
467
Πόντοι
36
Οποιος νομιζει οτι θα αποκτησει λεφτα με το να ασχοληθει με τετοιες μαλακιες ειναι αξιος της μοιρας του.

Εαν δεν εισαι μεσα στο κολπο, δεν βγαζεις χρημα πουθενα.

Υπαρχουν αλλοι νομιμοι τροποι που μπορει ενας ανθρωπος με λιγα χρηματα σιγα σιγα να αρχισει να αυξανει το κεφαλαιο του.

Για να βγαλεις νομιμο χρημα χρειαζονται μυαλο, χαρακτηρας και γνωριμιες. Ολα τα αλλα ειναι για ασχετους και ευκολοπιστους.

Όταν ο Satoshi Nakamoto (ψευδώνυμο) δημιούργησε το 2008 το bitcoin σε καμιά περίπτωση δεν πίστευε ότι η ιδέα του θα είχε τέτοια απήχηση και ότι το γνωστό κρυπτονόμισμα θα κατακτούσε την πρωτιά ανάμεσα στα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα της αγοράς.

Έκτοτε πολλά συνέβησαν, πολλά γράφτηκαν και ίσως πολλά αναμένεται να συμβούν. Ορόσημο για το Bitcoin ήταν τα 19,891 δολάρια το 2017, με τους επενδυτές να συντηρούν έστω και ενδόμυχα ακόμη την ελπίδα ότι το γνωστό κρυπτονόμισμα μπορεί να να βρεθεί σ’ αυτά τα πάλαι ποτέ υψηλά επίπεδα.

Όλες οι αγορές έχουν τους εκατομμυριούχους. Έτσι και το Bitcoin έχει τους δικούς του καθώς επίσης και ένα δισεκατομμυριούχο.
Το top5 των πλούσιων του Bitcoin

5. Νταν Μορχεντ – 200 εκατ. δολάρια

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στην αγορά του bitcoin, Καθώς είναι ο ιδρυτής της Pantera Capital, Καθώς ήταν η πρώτη επένδυση που αφορούσε αποκλειστικά κρυπτονομίσματα. Το Fund έχει επιστρέψει στους επενδυτές του κέρδη πέρι το 24,000%, βοηθώντας στη δημιουργία αρκετών εκατομμυριούχων Bitcoin.

4. Μπάρι Σίλμπερτ – 500 εκατ. δολάρια

Βρίσκεται στη λίστα του Fortune με τους 40 πλουσιότερους και επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών και ως ιδρυτής και CEO της Digital Currency Group, έχει «μεταμορφώσει» την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αγορά ψηφιακού νομίσματος.

3. Ρότζερ Βερ – 520 εκατ. δολάρια

Είναι  ένας από τους πρώτους επενδυτές στο Bitcoin και βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της δημοφιλούς ιστοσελίδας Bitcoin.com. Το 2014 αποκήρυξε την αμερικάνικη υπηκοότητα του, μετά από κάποια νομικά προβλήματα και 10 μήνες φυλάκισης. Πλέον κινείται με διαβατήριο από τα νησιά Saint Kitts και Nevis.

2. Τάιλερ & Κάμερον Γουινκλεβος – 600 εκατ. δολάρια

Οι δύο πρώην Ολυμπιακοί κωπηλάτες έχουν επενδύσει στον κόσμο του ιντερνετ και των ψηφιακών νομισμάτων

    Τιμ Ντρειπερ – 1 δις. δολάρια

Η αξία του χαρτοφυλακίου των επενδύσεων του ξεπερνά σε αξία τα 1 δις. δολάρια. Ως απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας πραγματοποιεί ομιλίες και σεμινάρια καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τις επενδύσεις.

πλ. από The Richest
 

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Μηνύματα
247
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Οποιος νομιζει οτι θα αποκτησει λεφτα με το να ασχοληθει με τετοιες μαλακιες ειναι αξιος της μοιρας του.

Εαν δεν εισαι μεσα στο κολπο, δεν βγαζεις χρημα πουθενα.

Υπαρχουν αλλοι νομιμοι τροποι που μπορει ενας ανθρωπος με λιγα χρηματα σιγα σιγα να αρχισει να αυξανει το κεφαλαιο του.

Για να βγαλεις νομιμο χρημα χρειαζονται μυαλο, χαρακτηρας και γνωριμιες. Ολα τα αλλα ειναι για ασχετους και ευκολοπιστους.

Νταξει αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Εγώ ήξερα για το bitcoin όταν είχε 2 ευρώ χωρίς να είμαι σε κανένα κόλπο. Σκεφτόμουν να πάρω μερικά για επένδυση αλλά λέω άστο μαλακία θα ναι.
Αν ήμουν ξύπνιος θα μπορούσα να είχα βγάλει τρελλά φράγκα, όπως και πολλοί έκαναν.
Αλλά τώρα είναι αργά.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.333
Like
467
Πόντοι
36
Οποιος νομιζει οτι θα αποκτησει λεφτα με το να ασχοληθει με τετοιες μαλακιες ειναι αξιος της μοιρας του.

Εαν δεν εισαι μεσα στο κολπο, δεν βγαζεις χρημα πουθενα.

Υπαρχουν αλλοι νομιμοι τροποι που μπορει ενας ανθρωπος με λιγα χρηματα σιγα σιγα να αρχισει να αυξανει το κεφαλαιο του.

Για να βγαλεις νομιμο χρημα χρειαζονται μυαλο, χαρακτηρας και γνωριμιες. Ολα τα αλλα ειναι για ασχετους και ευκολοπιστους.

αλλά όταν είσαι νεο-ελληνας ζωσμένος απο χρέη και βλακώδεις τουρκο-βλαχο-αρβανίτικες αντιλήψεις περιμένεις να ζήσεις σαν δημόσιος υπάλληλος των 800 ευρω μέχρι να βγεις στη σύνταξη των 600 .... και μετα περιμένεις να συμβει το μοιραίο σε 10-15 χρονάκια μαζύ με τους λαθρο που θα εχουν εισβάλει στη ζωή σου ...
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.333
Like
467
Πόντοι
36
Σωστα, πρέπει να πληρώσεις. Αρα ετοιμάσου και άρχισε να πληρώνεις μαθήματα και πεταμένα λεφτά σε "νομισματα" γιατί τεχνικά δεν είσαι πουθενά

Τα υπόλοιπα περί λευκορώσου τα διαβάζω σε κάθε σκουπιδοσάιτ, μη μολύνεις το νήμα με ανοησίες.

Απο τα τελευταία ποσταρίσματα μου, απεδείχθη οτι ΚΑΝΕΝΑ απο τα παπαγαλάκια εδω μέσα δεν έχει τεχνικές γνώσεις. Ειναι εδώ μόνο για να πουλήσουν την πρμάτεια τους.

Βρίσκω αρκετά περίεργο το οτι ανυπόληπτα νικ πιέζουν αφόρητα τα μέλη του σαιτ να "επενδύσουν", με βάση "βίντεο" και "παραδείγματα" που δεν έχουν καμμία αξιοπιστία. Παραλείπουν δε να μας που οτι για κάθε "πετυχημένο" λαμόγιο, χιλιάδες κορόιδα έχουν χάσει λεφτά. Πυραμίδα δηλαδή

Κανένα παπαγαλάκι δεν είπε οτι δεν είναι όλα τα κρυπτο ίδια. Κανένα δεν ανέφερε το επερχόμενο νομοθετικό πλαίσιο.

Τέλος, κανένα παπαγαλάκι δεν ανέφερε το OneCoin. Απο τις μεγαλύτερες απάτες. Ορίστε λοιπον, διαβάστε

οταν είσαι φτωχαδάκι παραπεταμένο στο σημερα αυτα μπορεί να σκεφτεί η κουτρα σου ... ειδικα νεο-ελληνας με αγύριστο αρβανίτικο κεφάλι ....
 

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Μηνύματα
136
Like
55
Πόντοι
1
irobot Πιστεύω δεν είναι τυχαίο που όταν εμείς απαντάμε συγκεκριμένα στις ερωτήσεις ή τις ανακρίβειες που ποστάρουν, δεν απαντούν ποτέ και συνεχίζουν να ποστάρουν άσχετα ή για ένα νόμισμα που ήταν απάτη. Εγώ ακόμα περιμένω τις απαντήσεις τους, στα δικά μου ποστ.
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.333
Like
467
Πόντοι
36
irobot Πιστεύω δεν είναι τυχαίο που όταν εμείς απαντάμε συγκεκριμένα στις ερωτήσεις ή τις ανακρίβειες που ποστάρουν, δεν απαντούν ποτέ και συνεχίζουν να ποστάρουν άσχετα ή για ένα νόμισμα που ήταν απάτη. Εγώ ακόμα περιμένω τις απαντήσεις τους, στα δικά μου ποστ.

Το συγκεκριμένο νόμισμα "π" στο οποίο αναφέρεται το θέμα είναι πράγματι μια ανακρίβεια και μιά προσδοκία για αυτόν που το προμοτάρει ... υπάρχει μάλιστα σύγχυση με ενα πραγματικο νόμισμα το 'p" το οποίο όμως δεν έχει σχέση με το "π".
Γενικότερα το θέμα των ψηφιακών νομισμάτων / κρυπτονομισμάτων εχει μπει στην καθημερινότητα όλων διοτι μεγάλοι επενδυτικοί οργανισμοί - μεγάλα ιδωτικά κεφάλαια αλλά και ιδωτες επενδυτές ακόμα και ισχυρές κυβερνήσεις του αραβικού χώρου αλλά και τησ Ασίας έχουν επενδύσει πολύ σημαντικά κεφάλαια στο mining αλλά και στην τιτλοποίηση επενδυτικών χρεωγράφων σε χρηματοστηρια κρυπτονομισμάτων όπως KSA, UAE, PRC, JAPAN, MORGAN STANLEY, GOLDMAN SACHS, DE BEERS, BERNARD ARNAULT και αλλοι που δεν έχω σαφη εικόνα απο Kuwait, Iran, Oman, Bahrain .....
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
795
Πόντοι
96
Πές τα στο monocolo που νομίζει ότι οι διευθυντές τραπεζικών υποκαταστημάτων στο Ελλαντα είναι τίποτε διάνοιες που βλέπουν 30 χρόνια μπροστά. (πικρόχολο σχόλιο)
 

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.333
Like
467
Πόντοι
36
Πές τα στο monocolo που νομίζει ότι οι διευθυντές τραπεζικών υποκαταστημάτων στο Ελλαντα είναι τίποτε διάνοιες που βλέπουν 30 χρόνια μπροστά. (πικρόχολο σχόλιο)

Ο Αντωνόπουλος απο τον χώρο των cryptocurrencies, είχε αναφέρει παλαιότερα οτι μεγάλο λαθος του οταν ελαβε το μεταπτυχιακό του απο UK στον χώρο των μαθηματικών / πληροφορικής, ήταν η απόφαση να δρστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην ελλάδα..... μετα 5-6 μήνες αποτυχιών και απωλειών εγκατέλειψε την χώρα και μετέφερε τις δραστηριότητεσ σε UK.
Οι έλληνες δεν έχουν δυνατότητες και προοπτική στις εφαρμογές της νεας οικονομίας .... Οι περισσότεροι στον χώρο είανι ασιάτες, ρωσσοι, σλαβόφωνοι και αμερικάνοι ....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom