Εαν μοιαζει με προσωπικη μου εμπειρια μακρια. Περαν των χιλιαδων προσωπικων και επαγγγελματικων προβληματων που μπορει να προκυψουν καποια στιγμη καποια φιλη-αδελφη θα καταλαβει τι παιζει θα τη νουθετησει και ξαφνικα θα σου φερνει να σου συστησει τον συνομιλικοΠαιδες βοηθεια
Ειμαι 43
Ειναι 24-25
Συναδελφος με το πατερα της και την ιδια
Με ζαχαρωνει και τη ζαχαρωνω
Καλο παιδι ωραια γυναικα
Πιανει τα υποννουμενα και απαντα αναλογα
Με το πατερα της εχω αριστη σχεση
Τι να κανω να παω να φουνταρω;
Εγω ελευθερος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όταν σε ζαχαρώνει 18χρονη...;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 456
Και ομως ρε τυπε λαμπει οταν ειμαστε μαζιΕαν μοιαζει με προσωπικη μου εμπειρια μακρια. Περαν των χιλιαδων προσωπικων και επαγγγελματικων προβληματων που μπορει να προκυψουν καποια στιγμη καποια φιλη-αδελφη θα καταλαβει τι παιζει θα τη νουθετησει και ξαφνικα θα σου φερνει να σου συστησει τον συνομιλικο
Ακομα δε ξερει καμια φιλη της το νταλαβερι
αδερφε το γκρι στα γενια δεν ειναι γοητεια αλλα γηρας μαζι με την οπισθοχωρηση του τριχωτου της κεφαλης. Ασε που και να ψιλοκρυβετε η ηλικια εμφανησιακα μολις ανοιξουν οι πιτσιρικες το στομα σε ποιανει πονοκεφαλοςΕπίσης μη μασάτε από 30 και 40... Μπούρδες κατσαρές κιόλας.... Όταν πάτησα τα 32-33 είχα μασήσει και νόμιζα ότι μεγάλωσα έχοντας ακούσει μαλακίες τύπου μετά τα 27 μεγαλώνεις κλπ.... Στα 30 είσαι ΝΕΟΤΑΤΟΣ! Μη σου πω ότι στα 30+ μπορείς να ελιχθείς καλύτερα στα γκομενικά απ'ότι στα 20+... Ο άντρας γενικά μεγαλώνει όταν νοιώσει ότι μεγάλωσε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εμενα ελαμπε, μεχρι που μας ειδε ο πατερας της μαζι, τωρα μου το παιζει αυστηρη επαγγελματιαςΚαι ομως ρε τυπε λαμπει οταν ειμαστε μαζι
Ακομα δε ξερει καμια φιλη της το νταλαβερι
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 456
Για τι διαφορα ηλικιας μιλας;αδερφε το γκρι στα γενια δεν ειναι γοητεια αλλα γηρας μαζι με την οπισθοχωρηση του τριχωτου της κεφαλης. Ασε που και να ψιλοκρυβετε η ηλικια εμφανησιακα μολις ανοιξουν οι πιτσιρικες το στομα σε ποιανει πονοκεφαλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εμενα ελαμπε, μεχρι που μας ειδε ο πατερας της μαζι, τωρα μου το παιζει αυστηρη επαγγελματιας
21-42Για τι διαφορα ηλικιας μιλας;
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 456
Η αντιδραση του πατερα της ποια ηταν;
την εχεσε στο τηλεφωνο(ημουν μπροστα), δεν ξερω ακριβως τι ειπαν απο την επομενη μου τα εκοψε ολα(η πιτσιρικα). Αυτος εμφανιστηκε να μου συζητησει την παραιτηση της κορης του, ευγενικα του ειπα να παει στο καλο. Η κοπελα εκατσε δυο μηνες και εφυγε. Στο μεσοδιαστημα μου συστησε τον καινουργιο age appropriate πρωην-νυν τηςΗ αντιδραση του πατερα της ποια ηταν;