Νέα

Όταν σε ζαχαρώνει 18χρονη...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
360
Πόντοι
281
Παιδες βοηθεια
Ειμαι 43
Ειναι 24-25
Συναδελφος με το πατερα της και την ιδια
Με ζαχαρωνει και τη ζαχαρωνω
Καλο παιδι ωραια γυναικα
Πιανει τα υποννουμενα και απαντα αναλογα
Με το πατερα της εχω αριστη σχεση
Τι να κανω να παω να φουνταρω;
Εγω ελευθερος
Εαν μοιαζει με προσωπικη μου εμπειρια μακρια. Περαν των χιλιαδων προσωπικων και επαγγγελματικων προβληματων που μπορει να προκυψουν καποια στιγμη καποια φιλη-αδελφη θα καταλαβει τι παιζει θα τη νουθετησει και ξαφνικα θα σου φερνει να σου συστησει τον συνομιλικο

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
456
Εαν μοιαζει με προσωπικη μου εμπειρια μακρια. Περαν των χιλιαδων προσωπικων και επαγγγελματικων προβληματων που μπορει να προκυψουν καποια στιγμη καποια φιλη-αδελφη θα καταλαβει τι παιζει θα τη νουθετησει και ξαφνικα θα σου φερνει να σου συστησει τον συνομιλικο
Και ομως ρε τυπε λαμπει οταν ειμαστε μαζι
Ακομα δε ξερει καμια φιλη της το νταλαβερι

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
360
Πόντοι
281
Επίσης μη μασάτε από 30 και 40... Μπούρδες κατσαρές κιόλας.... Όταν πάτησα τα 32-33 είχα μασήσει και νόμιζα ότι μεγάλωσα έχοντας ακούσει μαλακίες τύπου μετά τα 27 μεγαλώνεις κλπ.... Στα 30 είσαι ΝΕΟΤΑΤΟΣ! Μη σου πω ότι στα 30+ μπορείς να ελιχθείς καλύτερα στα γκομενικά απ'ότι στα 20+... Ο άντρας γενικά μεγαλώνει όταν νοιώσει ότι μεγάλωσε....
αδερφε το γκρι στα γενια δεν ειναι γοητεια αλλα γηρας μαζι με την οπισθοχωρηση του τριχωτου της κεφαλης. Ασε που και να ψιλοκρυβετε η ηλικια εμφανησιακα μολις ανοιξουν οι πιτσιρικες το στομα σε ποιανει πονοκεφαλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ομως ρε τυπε λαμπει οταν ειμαστε μαζι
Ακομα δε ξερει καμια φιλη της το νταλαβερι
και εμενα ελαμπε, μεχρι που μας ειδε ο πατερας της μαζι, τωρα μου το παιζει αυστηρη επαγγελματιας

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
456
αδερφε το γκρι στα γενια δεν ειναι γοητεια αλλα γηρας μαζι με την οπισθοχωρηση του τριχωτου της κεφαλης. Ασε που και να ψιλοκρυβετε η ηλικια εμφανησιακα μολις ανοιξουν οι πιτσιρικες το στομα σε ποιανει πονοκεφαλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και εμενα ελαμπε, μεχρι που μας ειδε ο πατερας της μαζι, τωρα μου το παιζει αυστηρη επαγγελματιας
Για τι διαφορα ηλικιας μιλας;

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
360
Πόντοι
281
Η αντιδραση του πατερα της ποια ηταν;
την εχεσε στο τηλεφωνο(ημουν μπροστα), δεν ξερω ακριβως τι ειπαν απο την επομενη μου τα εκοψε ολα(η πιτσιρικα). Αυτος εμφανιστηκε να μου συζητησει την παραιτηση της κορης του, ευγενικα του ειπα να παει στο καλο. Η κοπελα εκατσε δυο μηνες και εφυγε. Στο μεσοδιαστημα μου συστησε τον καινουργιο age appropriate πρωην-νυν της

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Ειν' όμορφη κι ειμ' άσχημος
μικρή κι εγώ μεγάλος