εγω που χυνω και πολυ θα ειμαι λογικα οτι πρεπει για καποιον που θελει να παιρνει πίπες απο αρσενικό κτήνος!
Αρκει να ειναι καθαρός αυτος που θα μου τον γλειψει
δεν ειμαι γκευ,ειμαι στρειτ, αλλα εχω εδω και χρονια εμμονη με τις μαυρες πουτσες. θα ηθελα πολυ να γινω το πουτανακι ενος μαυρου ψολαρα, ακομα καλυτερα να μας υποταξει με την γκομενα μου και να μας κανει τα πουτανακια του
δεν ειμαι γκευ,ειμαι στρειτ, αλλα εχω εδω και χρονια εμμονη με τις μαυρες πουτσες. θα ηθελα πολυ να γινω το πουτανακι ενος μαυρου ψολαρα, ακομα καλυτερα να μας υποταξει με την γκομενα μου και να μας κανει τα πουτανακια του
εγω που χυνω και πολυ θα ειμαι λογικα οτι πρεπει για καποιον που θελει να παιρνει πίπες απο αρσενικό κτήνος!
Αρκει να ειναι καθαρός αυτος που θα μου τον γλειψει
Έχετε κάνει ποτέ σεξ με φίλο σας (ως άντρες στρειτ) ή κάτι σεξουαλικό μαζί τους; Πείτε την εμπειρία σας, ανώνυμα είμαστε εδώ μια παρέα χιλιάδων σεξομανών.
είχαμε κάνει τριο -εγώ, ένας καλός φίλος και μία γκόμενα. εγώ γάμαγα την γκόμενα, αυτός στο κρεβάτι ξαπλωμένος τον τσιμπούκωνε. είχα επικεντρωθεί στον κώλο της που σφυροκοπούσα, κάποια στιγμή είδα του έγλειφε τον κώλο και αυτός είχε τρελαθεί. μετά του έβαλε λίγο δάχτυλο αλλά δεν την άφησε για πολύ. εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα για παραπάνω αλλά έμεινε η σκέψη. μάλλον γιατί ήταν καλός φίλος και δεν έβγαινε