ειναι αγρινιωτισσα ομως.να! αυτη μ'αρεσει!! εχει τεεελειο χαμογελο και ωραια μουρη! μ'αρεσει!
![]()
![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειναι αγρινιωτισσα ομως.να! αυτη μ'αρεσει!! εχει τεεελειο χαμογελο και ωραια μουρη! μ'αρεσει!
![]()
![]()
![]()
μάλλον το εικοσάποντο τακούνι ρε συ!Τύπε είδες στο video τι ύψος λέει για την Όλγα?
Λες να μετράνε και το αλεξίπτωτο μαζί?

Παίζει άσχημα να είναι και κάτω από 1,65.
Πάντως και εμένα μου αρέσει πολύ αν και τον τελευταίο καιρό έχει πέσει.
Κανα 2 χρόνια κρατάνε οι περισσότερες εκτός αν ασχοληθούν και με κάτι άλλο, κανα τραγούδι, καμια χαζοεκπομπή, τίποτα τέτοιο.
Μάλλον πρέπει και η Όλγα να αποφασίσει πως ήρθε η ώρα για στροφή στην ποιότητα.
τζεημς οταν γυρισεις πισω απο κει που θα σε παω.....ουτε σε κουβενυα δε θα τη βαζεις......αχαχαχαχαναι, συμφωνώ! και είναι απ τις λίγες που δεν είναι και τόσο χαζογκόμενα! έχει λίγο μυαλουδάκι, κι αν κάνει σωστές κινήσεις θα πάει καλά!
αλλιώς θα χαθεί, όπως τόσες!
Oσα δεν φτανει η αλεπου....γ να πας στα καλλιστεια πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εισαι πανω απο 1.70!
κ η ωραιοτερη γυναικα του κοσμου να εισαι αν δν εισαι πανω απο 170εκ δε σε παιρνουν.
Αφήσαμε την ομορφιά και πιάσαμε το ύψος;γ να πας στα καλλιστεια πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εισαι πανω απο 1.70!
κ η ωραιοτερη γυναικα του κοσμου να εισαι αν δν εισαι πανω απο 170εκ δε σε παιρνουν.
Αφήσαμε την ομορφιά και πιάσαμε το ύψος;
Α ρε κλαψιάρα...
πασο, απλα σχολιασα το ποστ σου και μονοΣτη βούρτσα μου αν ήταν νόμιμο να την πάρουν στα καλλιστεία ή όχι, δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα και δε χρειάζεται να τη λύσουμε στο θρεντ των photo