Νέα

Οικολόγοι Πράσινοι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Μηνύματα
453
Like
0
Πόντοι
1
ω΄

Επειδή όντως έχω γράψει πάρα πολλά σ'αυτό το θρεντ, αυτό είναι το τελευταίο μου ποστάρισμα εδώ.
Λοιπόν επειδή πραγματικά είχα αποφασίσει να μην ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές και μάλιστα για να το σιγουρέψω πως δεν θα άλλαζα γνώμη την τελευταία στιγμή έχω κλείσει και τριήμερο διακοπών σε κυκλαδίτικο νησί, δεν άκουγα καθόλου πολιτικά στην τηλεόραση και ούτε τους ήξερα τους κυρίους αυτούς. Σερφάροντας στο σάιτ αυτό εδώ, για να μάθω για κανένα καλό μουνί, πρωτοάκουσα τις θέσεις τους, κυρίως απ' τα λινκ  του youtube που παρετείθοντο και έφριξα από τη μαλακία που τους βάραγε.
Άμα θέλετε με πιστεύετε, αν δεν θέλετε δεν θα σκάσω κιόλας, αλλά πιστεύω πως την γνώμη μου είχα και δικαίωμα και υποχρέωση να την εκθέσω.

Και τελικά οι θέσεις και οι αναφορές μου, σε κάνουν να πιστεύεις πως είμαι στέλεχος της Ρηγίλης ή της Χαρ. Τρικούπη ή μήπως και των δύο σε μια μεγάλη συνωμοσία του δικομματισμού; Δεν είναι κάπως "αιρετικές" για να χωράνε σε κομματικούς μηχανισμούς και μάλιστα επίσημους και σκοτεινούς;

Επειδή είπα πως δεν θα ξαναποστάρω θα σου στείλω απάντηση σε όποια απορία έχεις με π.μ.
Το θέμα πια είναι προσωπικό μου και δεν έχει γενικό ενδιαφέρον, για να επανέλθω εδώ.
Δεν αναφερόμουνα σε σένα γιατί κόλλησες,γράψανε και άλλοι εδώ !
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.117
Κριτικές
148
Like
2.717
Πόντοι
6.925
Πως λένε την οικολόγο γριά ?
Οι_κολόγρια  :2funny: Μπρρρρ!
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.582
Κριτικές
61
Like
39.369
Πόντοι
21.555
Το «Οικολογικό χαρτί» που παίχθηκε στις φετινές ευρω-εκλογές δεν είναι «πράσινο»  είναι γκρίζο.
Και είναι και «σημαδεμένο»…
Οι Οικολόγοι οραματίζονται την Ελλάδα ως μια τεράστια πράσινη Disneyland χωρίς ανάπτυξη χωρίς προοπτικές χωρίς εθνική ταυτότητα και με τον Τρεμόπουλο στο ρόλο του Γκούφυ.
Να μας εκπροσωπεί στην ευρωβουλή ως ελληνόφωνη εκδοχή του «Ουράνιου Τόξου»…
 

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
841
Like
0
Πόντοι
6
Το «Οικολογικό χαρτί» που παίχθηκε στις φετινές ευρω-εκλογές δεν είναι «πράσινο»  είναι γκρίζο.
Και είναι και «σημαδεμένο»…
Οι Οικολόγοι οραματίζονται την Ελλάδα ως μια τεράστια πράσινη Disneyland χωρίς ανάπτυξη χωρίς προοπτικές χωρίς εθνική ταυτότητα και με τον Τρεμόπουλο στο ρόλο του Γκούφυ.
Να μας εκπροσωπεί στην ευρωβουλή ως ελληνόφωνη εκδοχή του «Ουράνιου Τόξου»…

Αυτά όμως δεν τα γράφει καμια εφημερίδα ούτε τα λένε τα καναλια και κάμποσοι θα τους ψηφίσουν χωρίς να ξέρουν τίποτα..
 

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Μηνύματα
196
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
  Τώρα να συζητήσουμε αν ο Γιωργάκης είναι και ο πιο έξυπνος πολιτικός στη Ελλάδα άστο καλλίτερα γιατί
1. Δεν είναι το θέμα μας και
2. Δεν σε συμφέρει.

Σε αυτά τα θέματα μια χαρά τα καταφέρνει ο "Γιωργάκης", και ελπίζω όταν γίνει πρωθυπουργός να συνεχίσει την ίδια πολιτική και να μην κάνει πίσω κάτω από την πίεση του 'πατριωτικού' ΠΑΣΟΚ.

Τώρα για θέματα εσωτερικής πολιτικής ο θεός βοηθός....

Αυτά τα ξεβρακώματα, τα ζεϊμπέκικα του Γιώργου και τα κουμπαριλίκια του μπούλη εγώ τα θεωρώ χαζομάρες και γελοιότητες. Ο μακαρίτης είχε πεί την τελευταία λέξη [απίστευτα ακριβολογική ως έννοια] για την δυνατότητα των σχέσεων μας νε την Τουρκία. "ΜΗ ΠΟΛΕΜΟΣ"
Που πάει να πεί, φίλοι δεν είμασταν ποτέ , δεν θα γίνουμε στο μέλλον και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Πόλεμο να μην κάνουμε και φιλίες δεν γουστάρουμε, μακριά κι αγαπημένοι.

O μακαρίτης ο πατέρας του μπορεί να είχε προσφέρει σε άλλα θέματα, όπως η σύγκρουση με το Παλάτι πριν τη Χούντα και ο (σχετικός) εκδημοκρατισμός της χώρας μετά το 80 (πράγματα για τα οποία τον βρίζει το μπλοκ ακροδεξιών/υπερπατριωτών σε άλλα threads), αλλά σε θέματα σχέσεων με την Τουρκία τα έκανε σαλάτα.

Δεύτερο παράδειγμα. Στις ΗΠΑ που φυσικά και είναι πολυφυλετική κοινωνία από τον τρόπο που δημιουργήθηκε αυτό το κράτος, κανένας δεν λέει είμαι Έλληνας, Ιταλός, Αφρικανός κλπ., αλλά Ελληνοαμερικανός, Ιταλοαμερικανός, Αφροαμερικανός και με αυτή τη σειρά δηλ. το πρώτο συνθετικό σαν επιθετικός προσδιορισμός και το δεύτερο σαν ουσιατικό. [Μορφωμένε democrat τα λέω καλά;]

Καλά, τρία πουλάκια κάθονται. Ό,τι θέλει λέει ο καθένας για το τί είναι.

Για να τελειώνουμε λοιπόν Τουρκική μειονότητα δεν υπάρχει, υπάρχει μουσουλμανική, όχι μόνο γιατί έτσι είπαν οι τότε συνθέκες αλλά γιατί έτσι ήταν και οι συνθήκες είχαν περιγράψει σωστά την κατάσταση. [Ποιά Τουρκική συνείδηση είχαν προλάβει να αναπτύξουν τότε, ούτε που ξέρανε τι γινόταν στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα!]

Τουρκική μειονότητα υπάρχει και όσο και να το αρνείστε θα συνεχίσει να υπάρχει  :2funny:

την προκοπή και τη δική τους! Στν Βρεττανία ας πούμε, κοινωνικά ενσωματωμένοι μειονοτικοί, γιατροί που δούλευαν σε Βρεττανικά νοσοκομεία και Βρεττανοί υπήκοοι, έβαλαν βόμβες στο Tube και σκοτώσαν ένα σωρό κόσμο. Ας πρόσεχαν ποιούς εμπιστεύονταν, εμείς που δείνουμε υπηκοότητες πιο επιλεκτικά μπας και κάνουμε πιο σωστά, για να το καταλάβει ο άλλος πως το να σε φιλοξενώ στη χώρα μου είναι μια μεγάλη χάρη, το να σε κάνω όμως και υπήκοό της είναι πολύ μεγαλύτερη, μπας και το εκτιμήσουν;

Το ρατσιστικό παραλήρημα έχει χτυπήσει κόκκινο...
 

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Μηνύματα
196
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Και τελικά οι θέσεις και οι αναφορές μου, σε κάνουν να πιστεύεις πως είμαι στέλεχος της Ρηγίλης ή της Χαρ. Τρικούπη ή μήπως και των δύο σε μ

Ο πανικός για την πιθανή 3η θέση των οικολόγων από τα μικρά κόμματα κυρίως προέρχεται. Και για ΛΑΟΣ / χρυσό αυγό μια χαρά σε κόβω.
 

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Μηνύματα
463
Like
4
Πόντοι
1
ειδατε το 5λεπτο των ΟικΩλογων Πρασινων στο ΣΤΑΡ?
περα απο τις γνωστες παπαριες που ελεγαν δεν ξερω αν παρατηρησατε τον Ρος Ντειλυ (ακυρωθηκε η υποψηφιοτητα του)...
Μιλουσε με... ΚΡΗΤΙΚΗ προφορα! χαχαχαχα! ΘΕΟΣ!
Οχι μονο εμαθε τα ελληνικα, τα'μαθε και με κρητικη προφορα!
Δεν σχολιαζω το μουσακι που αφησε ο πρεζεμπορας ο "ακαλυπτος"... χιχιχιχιχι! Η Κοκκινοπουλου δεν διαμαρτυρεται οτι την ...γαργαλαει κατα το γλυφομουνι? (πως να καταλαβει ομως αφου ειναι μονιμως ΝΤΙΡΛΑ?)
 

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Μηνύματα
4.493
Κριτικές
21
Like
6.833
Πόντοι
6.745
Παντως εγω ενα εχω να πω, οπου ακουτε πολυ προοδευτικες αποψεις, οπου ακουτε πολιτικες θεσεις που προτεινουν ασυδοσια στα ηθη και τις καθημερινες πρακτικες, οπου ακουτε οτι το να αγαπας την πατριδα σου ειναι μπαναλ, οπου ακουτε ζητω οι καλοι ξενοι και κατω οι κακοι Ελληνες ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! Αν κατα συμπτωση το κομμα που υποστηριζει αυτες τις θεσεις τυχαινει να προβαλλεται τρελα απο τον "δημοσιογραφο" και τον "σατιρικο ηθοποιοι" τοτε 2 φορες προσοχη! Αν παλι κατα τυχη, ενα κομα το οποιο δεν ηξερε κανεις μεχρι πριν απο ενα μηνα, εμφανιζεται στις στημενες δημοσκοπισεις οτι δηθεν παιρνει 6-7% στην προσπαθεια δημιουργιας τεχνητου ρευματος τοτε 3 φορες προσοχη! Η χωρα μας βρισκεται υπο την επιθεση συμφεροντων που σκοπο εχουν την αλλαγη της εθνικης και πλυθισμιακης μας ταυτοτητας. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο και νομιζει οτι οι Οικολογοι ειναι δηθεν μια καινουρια πολιτικη προταση πλαναται οικτρα! Απλα οι δυναμεις που επιδιωκουν το μπαχαλο στην Ελλαδα για να περασουν τα συμφεροντα τους, μετα την αποτυχια του ΣΥΡΙΖΑ, εβαλαν νεο παικτη στο παιχνιδι και τον στηριζουν με καθε τροπο για να καταφερουν να βαλουν τις βασεις της αναρχιας και του μπαχαλου στην Ελλαδα! Χιλιες φορες οποιος εχει σιχαθει την πολιτικη ζωη να παει για μπανιο στις εκλογες η να ψηφισει κυνηγους,Λεβεντη και αλλα μικρα κομματα! Ξυπνατε Ελληνες!!! Μην τους αφηνετε να σας καθοδηγουν! Μη βγαλετε τα ματια σας με τα ιδια σας τα χερια! Οι προδοτες εχουν θεση μονο στη φυλακη, οχι στην Ευρωβουλη!
....Ναι παιδια προσεχτε....μηναφησετε και αλλους να σας τον φορμαρουν.....αφου εγινε τωρα απο πασοκ και Ν.Δ....δεν πειραζε...αυτοι ξερουν καλα την τρυπα τουλαχιστον...τι ολους γαμιαδες θα τους κανετε?...αληθεια μεγαλε εσυ μπλε η πρασινους κοκκους βαζεις στο...πλυσιμο?
 

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Μηνύματα
293
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ξαναλέω που θα δώσει την ψήφο του στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ξαναλέω Οικολόγους, άντε μην πω τίποτα άλλο. Ελεος. Ρε παιδία αυτοί είναι για κρέμασμα οι άνθρωποι με αυτά που λένε. Εφιάλτες με όλη την κυριολεξία της λέξης.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
59
Πόντοι
66
Πλησιάζει η ώρα.

Την Κυριακή πρέπει να ρίξουμε το κουκί μας.
Μια που εδώ γίνεται η σχετική κουβέντα, να πω ότι και εγώ τείνω να ενισχύσω τους οικολόγους/πράσινους.  Και εννοώ συγκεκριμένα αυτούς, όχι τους Βεργή (προς στιγμή με ενθουσίασε η ιδέα να πάρει έδρα στην ευρωβουλή ο Catman), το Λεβέντη, ή τους άλλους που εμφανίστηκαν.
Γιατί?
Γιατί η συγκυρία τα ‘φερε έτσι που αυτοί ΜΠΟΡΕΙ να είναι το σοκ που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να φάει ο "πολιτικός μας κόσμος" για να καταλάβει ότι ο γυαλός δεν είναι στραβός.  ΑΥΤΟΙ στραβά αρμενίζουν.

Διάβασα εδώ όλες τις απόψεις.
Οι αρνητικές για τους οικολόγους δε με πείθουν.
Θα πάω να ψηφίσω χωρίς να έχω μπει στις λεπτομέρειες των προγραμμάτων, των αντιπαραθέσεων, των αλληλοκατηγοριών, όλα αυτά. Δε σκοπεύω να αναλώσω χρόνο για τέτοια, έχω πιο ευχάριστα πράματα να κάνω, αρχές καλοκαιριού.  Άσε που όλα αυτά (προγράμματα, στρατηγικές, κλπ) δε λένε τίποτα.  Ούτε και τα debate λένε.  Μπλα-μπλα.

Στο μυαλό μου έχει "ριζωθεί" η πεποίθηση ότι το πολιτικό κατεστημένο πρέπει να πάρει δρόμο. Με την ευρεία έννοια, πολιτικό κατεστημένο είναι και οι πέντε που είναι στη βουλή σήμερα. Με τη στενή, μόνο οι δυο πρώτοι.
"Σφαλιάρα" θα φάνε (και οι 5), αν κάποιο ΝΕΟ μικρό κόμμα κάνει αισθητή την παρουσία του.
Δεν τους ξέρω (σωστό αυτό) αυτούς τους καινούριους, αλλά εξ ιδιοσυγκρασίας είμαι αισιόδοξος άνθρωπος.  Γιατί δηλαδή να πιστέψω ότι αυτοί οι καινούριοι να είναι ψεύτες, προδότες, μειοδότες, ανθέλληνες, και όλα αυτά τα ωραία που διάβασα εδώ?
Και εν πάσει περιπτώσει, ΙΣΩΣ είναι.
Με το "ίσως" όμως δεν προχωράμε.  "Ίσως" είμαι και εγώ τέτοιος.  Και εσύ που διαβάζεις.
"Ίσως" όμως.
Για τους άλλους (του κατεστημένου), είμαι σίγουρος.
Οπότε βουρ στους καινούριους.

Και βλέπουμε.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.099
Like
5.663
Πόντοι
1.206
Ο πανικός για την πιθανή 3η θέση των οικολόγων από τα μικρά κόμματα κυρίως προέρχεται. Και για ΛΑΟΣ / χρυσό αυγό μια χαρά σε κόβω.

Καλά ρε μπαγάσα, πως με ανακάλυψες ρε γαμώτο μου!! Ο Καρατζαφέρης είμαι. Μπράβο, Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. 
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.582
Κριτικές
61
Like
39.369
Πόντοι
21.555
Σε λίγες μέρες,αυτό το νέο κόμμα-κατασκεύασμα της Νέας Τάξης και χαιδεμένου των "Ελληνικών" μεγάλων Μ.Μ.Ε. θα διεκδικήσει τις ψήφους του Ελληνικού λαού..........
Κανένας μας δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα τους,όσο και αν κρύβονται... 
Αλλωστε τα χρήματα απο τον Σόρος και τα τουρκικά κεφάλαια μπορούν να φιμώσουν πολλά στόματα κυρίως των καλομπουκωμένων και προσκυνημένων όπως το κόμμα που προβοντάρουν ως "φαινόμενο" δημοσιογραφίσκων των "μεγάλων" Μ.Μ.Ε.που βεβαίως γνωρίζουν αλλά όχι μόνο δεν μιλούν αλλά τους προστατεύουν σκανδαλωδώς...... :headbang: :headbang:
 

Επισκέπτης
Θα συμφωνησω με τον amjik και οσους γραφουν οτι οι Οικολογοι Πρασινοι ειναι κομμα-κατασκευασμα και οτι οι θεσεις τους ειναι "θολες" για να μην πω "υποπτες" σε πολλα θεματα. Δεν με νοιαζει αν ο Καφετζοπουλος ειναι πρεζακιας ή οτι αλλο θελει. Δεν ψηφηζω ανθρωπους αλλα πολιτικη αλλα αυτοι απο πολιτικες θεσεις ειναι για τον πουτσο καβαλα. Τα εχουν πιο πολυ μπερδεμενα και απο τους ΟΑΚΚΕ.
 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
16
Πόντοι
16
Σε λίγες μέρες,αυτό το νέο κόμμα-κατασκεύασμα της Νέας Τάξης και χαιδεμένου των "Ελληνικών" μεγάλων Μ.Μ.Ε. θα διεκδικήσει τις ψήφους του Ελληνικού λαού..........
Κανένας μας δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα τους,όσο και αν κρύβονται... 
Αλλωστε τα χρήματα απο τον Σόρος και τα τουρκικά κεφάλαια μπορούν να φιμώσουν πολλά στόματα κυρίως των καλομπουκωμένων και προσκυνημένων όπως το κόμμα που προβοντάρουν ως "φαινόμενο" δημοσιογραφίσκων των "μεγάλων" Μ.Μ.Ε.που βεβαίως γνωρίζουν αλλά όχι μόνο δεν μιλούν αλλά τους προστατεύουν σκανδαλωδώς...... :headbang: :headbang:
:thumbsup:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.582
Κριτικές
61
Like
39.369
Πόντοι
21.555
Θα συμφωνησω με τον amjik και οσους γραφουν οτι οι Οικολογοι Πρασινοι ειναι κομμα-κατασκευασμα και οτι οι θεσεις τους ειναι "θολες" για να μην πω "υποπτες" σε πολλα θεματα. Δεν με νοιαζει αν ο Καφετζοπουλος ειναι πρεζακιας ή οτι αλλο θελει. Δεν ψηφηζω ανθρωπους αλλα πολιτικη αλλα αυτοι απο πολιτικες θεσεις ειναι για τον πουτσο καβαλα. Τα εχουν πιο πολυ μπερδεμενα και απο τους ΟΑΚΚΕ.
Εμεις αγαπητε εχουμε αλλη οικολογικη  θεση ;) ;) ;) ;) ;)
 

Συνημμένα

  • fa3.gif
    fa3.gif
    7 KB · Εμφανίσεις: 28

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Μηνύματα
453
Like
0
Πόντοι
1
Πλησιάζει η ώρα.

Την Κυριακή πρέπει να ρίξουμε το κουκί μας.
Μια που εδώ γίνεται η σχετική κουβέντα, να πω ότι και εγώ τείνω να ενισχύσω τους οικολόγους/πράσινους.  Και εννοώ συγκεκριμένα αυτούς, όχι τους Βεργή (προς στιγμή με ενθουσίασε η ιδέα να πάρει έδρα στην ευρωβουλή ο Catman), το Λεβέντη, ή τους άλλους που εμφανίστηκαν.
Γιατί?
Γιατί η συγκυρία τα ‘φερε έτσι που αυτοί ΜΠΟΡΕΙ να είναι το σοκ που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να φάει ο "πολιτικός μας κόσμος" για να καταλάβει ότι ο γυαλός δεν είναι στραβός.  ΑΥΤΟΙ στραβά αρμενίζουν.

Διάβασα εδώ όλες τις απόψεις.
Οι αρνητικές για τους οικολόγους δε με πείθουν.
Θα πάω να ψηφίσω χωρίς να έχω μπει στις λεπτομέρειες των προγραμμάτων, των αντιπαραθέσεων, των αλληλοκατηγοριών, όλα αυτά. Δε σκοπεύω να αναλώσω χρόνο για τέτοια, έχω πιο ευχάριστα πράματα να κάνω, αρχές καλοκαιριού.  Άσε που όλα αυτά (προγράμματα, στρατηγικές, κλπ) δε λένε τίποτα.  Ούτε και τα debate λένε.  Μπλα-μπλα.

Στο μυαλό μου έχει "ριζωθεί" η πεποίθηση ότι το πολιτικό κατεστημένο πρέπει να πάρει δρόμο. Με την ευρεία έννοια, πολιτικό κατεστημένο είναι και οι πέντε που είναι στη βουλή σήμερα. Με τη στενή, μόνο οι δυο πρώτοι.
"Σφαλιάρα" θα φάνε (και οι 5), αν κάποιο ΝΕΟ μικρό κόμμα κάνει αισθητή την παρουσία του.
Δεν τους ξέρω (σωστό αυτό) αυτούς τους καινούριους, αλλά εξ ιδιοσυγκρασίας είμαι αισιόδοξος άνθρωπος.  Γιατί δηλαδή να πιστέψω ότι αυτοί οι καινούριοι να είναι ψεύτες, προδότες, μειοδότες, ανθέλληνες, και όλα αυτά τα ωραία που διάβασα εδώ?
Και εν πάσει περιπτώσει, ΙΣΩΣ είναι.
Με το "ίσως" όμως δεν προχωράμε.  "Ίσως" είμαι και εγώ τέτοιος.  Και εσύ που διαβάζεις.
"Ίσως" όμως.
Για τους άλλους (του κατεστημένου), είμαι σίγουρος.
Οπότε βουρ στους καινούριους.

Και βλέπουμε.
Αν και δεν θα τους ψηφίσω απο μένα respect.Άντε πια τους βαρέθηκε η ψυχή μου τους κατεστημένους,ξεκινήσανε το 74 με κεφτεδάκια στην πλάτη και τώρα τρέχουν στα διαιτατζήδικα.ΜΑΥΡΟ.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.099
Like
5.663
Πόντοι
1.206
Τουρκική μειονότητα υπάρχει και όσο και να το αρνείστε θα συνεχίσει να υπάρχει  :2funny:

Το ρατσιστικό παραλήρημα έχει χτυπήσει κόκκινο...

1. Από που προέρχεται αυτή η ένθερμη βεβαιότης περί της υπάρξεως της "τουρκικής" μειονότητος και δη και εις το διηνεκές; Μήπως [λέω εγώ τώρα} είσαι μέλος της μειονότητας αυτής και σε κόφτει τόσο;

2. Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί [ρατσιστής, φασίστας], αν και από άτομα με τα μυαλά σου μου είναι ευπρόσδεκτοι ως τιμητικοί, είναι εύκολοι. Η αντιπαράθεση με επιχειρήματα είναι δύσκολη και εκεί δεν σε βρίσκω δυνατό.

Υ.Γ. Α! Το άλλο που είμαι οπαδός [μήπως στέλεχος;] του ΛΑΟΣ ή της Χρυσής Αυγής και φοβάμαι πως οι τρελοκαφετζοπουλαίοι μας κόβουν ψήφους, ήταν το αριστούργημά σου! Φαντάζεσαι εσύ, βρε φοβερέ πολιτικέ αναλυτή, κάποιον αναποφάσιστο μεταξύ ΛΑΟΣ και ΟΠΡΑ. Άμα μου βρείς έναν εγώ θα σου ψηφίσω το κόμμα σου!!
 

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Μηνύματα
196
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
1. Από που προέρχεται αυτή η ένθερμη βεβαιότης περί της υπάρξεως της "τουρκικής" μειονότητος και δη και εις το διηνεκές; Μήπως [λέω εγώ τώρα} είσαι μέλος της μειονότητας αυτής και σε κόφτει τόσο;

Αν είμαι μέλος της μειονότητας αυτής και με κόφτει τόσο; Παραδέχεσαι δηλαδή ότι υπάρχει Τουρκική μειονότητα. Συγχαρητήρια.

2. Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί [ρατσιστής, φασίστας], αν και από άτομα με τα μυαλά σου μου είναι ευπρόσδεκτοι ως τιμητικοί, είναι εύκολοι. Η αντιπαράθεση με επιχειρήματα είναι δύσκολη και εκεί δεν σε βρίσκω δυνατό.

Δεν σε είπα ρατσιστή. Ο χαρακτηρισμός 'ρατσιστικό παραλήρημα' είναι αυτό που περιγράφει με ακρίβεια το παραλήρημά σου για τους μουσουλμάνους, μετανάστες ή μειονοτικούς.

Υ.Γ. Α! Το άλλο που είμαι οπαδός [μήπως στέλεχος;] του ΛΑΟΣ ή της Χρυσής Αυγής και φοβάμαι πως οι τρελοκαφετζοπουλαίοι μας κόβουν ψήφους, ήταν το αριστούργημά σου! Φαντάζεσαι εσύ, βρε φοβερέ πολιτικέ αναλυτή, κάποιον αναποφάσιστο μεταξύ ΛΑΟΣ και ΟΠΡΑ. Άμα μου βρείς έναν εγώ θα σου ψηφίσω το κόμμα σου!!

Δεν θα σας κόψουν ψήφους, θα χάσετε όμως μία θέση στην κατάταξη των κομμάτων αν είναι μπροστά σας. Μία θέση που την είχατε σίγουρη.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom