Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.397
- Πόντοι
- 27.165
Για ΠΕ,για πε...![]()
Κάνει πρεμιέρα στα village ο πόλεμος των ΄Αστρων "the last jedi"

Για ΠΕ,για πε...![]()
Ρε φίλε εγώ γιατί δεν έχω την τιμητική μου?
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ στην πιο ρηξικέλευθη ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για το μέλλον του νήματος.[/size]
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ![/size]
Έχω κλείσει ήδηΚάνει πρεμιέρα στα village ο πόλεμος των ΄Αστρων "the last jedi"![]()
![]()
![]()
Άμα δει τη σαλάτα ο baros την εβαψες.Έχει φέτα μέσα...Που είναι ο νικοτρίβης οεο;![]()
![]()
Ακούστε κ. Ροντρίγκεζ, στο παρόν νήμα δεν μας αρέσουν γενικώς οι ευκολίες. Η συμμετοχή στο παρόν νήμα
πέρα από χιούμορ και καλή διάθεση (που έχετε) προϋποθέτει και ολοκληρωμένες προσωπικότητες
που έχουν ψηθεί με το πέρασμα του καιρού (και των αιώνων) και έχουν ισχυρά προσωπικά βιώματα λ.χ. από μεγάλες
ιστορικές στιγμές. Όταν λοιπόν, η πλειοψηφία εδώ μέσα έχει λάβει τουλάχιστον μέρος σε έναν
παγκόσμιο πόλεμο (στην πρόσφατη ιστορία) και έχει επιβιώσει, καταλαβαίνετε, ότι για να μπορέσετε να συμβαδίσετε
και να συν-εργαστείτε, χρειάζονται και κάποια απαραίτητα δείγματα γραφής. Ασφαλώς, ο πήχυς είναι υψηλός.
Και ασφαλέστατα, εξ όνυχος αναγνωρίζουμε τον λέοντα. Δεν είμεθα ξέφραγο αμπέλι.
Συνεπώς, για να σας απευθύνω ισότιμα τον λόγο, (καθώς εύκολες λύσεις google δεν ενδείκνυνται) περιμένω από εσάς
να επιδείξετε αποφασιστικότητα, εργατικότητα και επιμονή, προκειμένου να δώσετε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα
που σας έθεσα. Δεν παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε το γυρίζουμε στην παλαβή βρίσκοντας δικαιολογίες στα κωλαράκια
και στα βυζάκια που αποσπούν τάχα την προσοχή μας. Από την στάση σας απέναντι στα ερωτήματα-δοκιμασίες που σας έθεσα
θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η εισδοχή σας ή όχι, στο παρόν νήμα. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε άλλη παρέμβασή σας
εδώ μέσα, ενόσω έχετε εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί μου, θα θεωρείται άκυρη και ως τέτοια θα
αντιμετωπίζεται. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να υπήρξα σαφής. Ελπίζω να είστε αρκετά αποφασισμένος, για τη συμμετοχή
σας στο παππουδόνημα, ώστε να δείξετε αρμόζουσα υπευθυνότητα και σθένος, αντάξια προς εκείνους που επέστρεψαν
από πεδία αληθινών μαχών...
Τέλεια! Είστε στο κατάλληλο νήμα! Και εσείς παρουσιάζεστε ως ανίκανος συνουσίας αλλά τελικά μια χαρά το πάτε το γράμμα... Αν σας πει κάποιος/οι ότι δεν γαμάει εδώ μέσα, μην το πιστέψετε! Ο μόνος Α.Σ. εδώ μέσα είμαι μόνο ΕΓΩ!!!Α η αγαπημένη μου τι να λέμε τώρα βυζάκια τούμπανο με γλυκό/πονηρό πρόσωπο, Σπέρνει εγκεφαλικά.
Σας ευχαριστώ,Τέλεια! Είστε στο κατάλληλο νήμα! Και εσείς παρουσιάζεστε ως ανίκανος συνουσίας αλλά τελικά μια χαρά το πάτε το γράμμα... Αν σας πει κάποιος/οι ότι δεν γαμάει εδώ μέσα, μην το πιστέψετε! Ο μόνος Α.Σ. εδώ μέσα είμαι μόνο ΕΓΩ!!!
Καλώς ήλθατε!
εσύ χαλάς την πιάτσα...Ο μόνος Α.Σ. εδώ μέσα είμαι μόνο ΕΓΩ!!!
Καλώς ήλθατε!
Προσωπικά δεν έχω αποδεχτεί κανέναν! Σκέφτηκα να φύγω από το νήμα, αλλά όχιιιιιιιι... δεν θα τους περάσει! Θα τους κάτσω μπαστακας στο σβέρκο!Σας ευχαριστώ,
πάντως δεν το είπα για να δεχτώ την αποδοχή σας όντως το βυζάκι της Sofi σπέρνει θάνατο.
Ξέρεις τι σημαίνει Α.Σ. εσύ; Ή αλλιώς Α.Ν.Γ.?εσύ χαλάς την πιάτσα...![]()
![]()
![]()
άσφαιρος....Ξέρεις τι σημαίνει Α.Σ. εσύ; Ή αλλιώς Α.Ν.Γ.?
Ανίκανος Συνουσίας! Ανίκανος Να Γαμήσει!άσφαιρος....![]()
![]()
![]()
Ανίκανος Συνουσίας! Ανίκανος Να Γαμήσει!
Ιδου κυριοι τα ολέθρια αποτελέσματα της παρεας με τον νηματοθέτη