Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Τι πρέπει να κάνουμε για να εγκαταλείψει το μελαχρινό Sugar τον κ. amjik;(Έως 2 ψήφοι )

• Να δηλητηριάσουμε τον κ. amjik.

• Να τον καταδώσουμε για λαθραία ανοικοδόμηση και να πάει μέσα για χρόνια.

• Να τον κλείσουμε σε μοναστήρι και να ησυχάσουμε απ΄ αυτόν.

• Να του γνωρίσει ο κ. κωλο-γερος μία από τις δεκάδες γκόμενές του.

• Να τον στείλουμε στο Ταμ Τουμ για μαϊμούδες.

• Να τον ευνουχίσουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.676
Πόντοι
28.246
Που είναι ο νικοτρίβης οεο;  :spam: :spam:

Συνημμένα

• makaronia-salata.jpg
    makaronia-salata.jpg
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 12

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.812
Πόντοι
15.446
Ακούστε κ. Ροντρίγκεζ, στο παρόν νήμα δεν μας αρέσουν γενικώς οι ευκολίες. Η συμμετοχή στο παρόν νήμα
πέρα από χιούμορ και καλή διάθεση (που έχετε) προϋποθέτει και ολοκληρωμένες προσωπικότητες
που έχουν ψηθεί με το πέρασμα του καιρού (και των αιώνων) και έχουν ισχυρά προσωπικά βιώματα λ.χ. από μεγάλες
ιστορικές στιγμές. Όταν λοιπόν, η πλειοψηφία εδώ μέσα έχει λάβει τουλάχιστον μέρος σε έναν
παγκόσμιο πόλεμο (στην πρόσφατη ιστορία) και έχει επιβιώσει, καταλαβαίνετε, ότι για να μπορέσετε να συμβαδίσετε
και να συν-εργαστείτε, χρειάζονται και κάποια απαραίτητα δείγματα γραφής. Ασφαλώς, ο πήχυς είναι υψηλός.
Και ασφαλέστατα, εξ όνυχος αναγνωρίζουμε τον λέοντα. Δεν είμεθα ξέφραγο αμπέλι.
Συνεπώς, για να σας απευθύνω ισότιμα τον λόγο, (καθώς εύκολες λύσεις google δεν ενδείκνυνται) περιμένω από εσάς
να επιδείξετε αποφασιστικότητα, εργατικότητα και επιμονή, προκειμένου να δώσετε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα
που σας έθεσα. Δεν παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε το γυρίζουμε στην παλαβή βρίσκοντας δικαιολογίες στα κωλαράκια
και στα βυζάκια που αποσπούν τάχα την προσοχή μας. Από την στάση σας απέναντι στα ερωτήματα-δοκιμασίες που σας έθεσα
θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η εισδοχή σας ή όχι, στο παρόν νήμα. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε άλλη παρέμβασή σας
εδώ μέσα, ενόσω έχετε εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί μου, θα θεωρείται άκυρη και ως τέτοια θα
αντιμετωπίζεται. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να υπήρξα σαφής. Ελπίζω να είστε αρκετά αποφασισμένος, για τη συμμετοχή
σας στο παππουδόνημα, ώστε να δείξετε αρμόζουσα υπευθυνότητα και σθένος, αντάξια προς εκείνους που επέστρεψαν
από πεδία αληθινών μαχών...

Κύριε popov τα σέβη μου,
Θα τα πάρω από την αρχή γιατί δικαιολογημένα προστατεύεται το νήμα απο μπαχαλάκηδες και τρόλς και αυτό είναι θεμιτό και σεβαστό.
Για να δικαιολογήσω την ύπαρξη μου στο νήμα σας θα αρχίσω ένα προς ένα για ότι αναφέρεται     
1. Για την επιβίωση, εφόσον επιβίωσα μέχρι τώρα  σε δύσκολους καιρούς κάτι θα σημαίνει,  δηλαδή ένα παράδειγμα θα θυμόσαστε στο μεταξουργείο προ 30- 40 ετών τι συνέβαινε, με το που καθόσουν το σαλόνι κόλλαγες μουνόψειρες, τα παράσημα ήταν διαδεδομένα όπως στη σημερινή εποχή  το app στο κινητό.
2.Το google search απο εδώ το έμαθα (φώτο, τηλέφωνα κορασίδων) πριν εφευρεθεί το google στο μπου είχαν βρεί το  google search, οπως το ανέκδοτο με τον Chuck Norris και το τηλέφωνο.
3.Εντάξει αγοράκια είμαστε μοστάρει ο άλλος τα κωλαράκια και θέλετε να συγκεντρωθώ σε αρχαία συγγράμματα ?
4. Άμα παρατηρήσατε το άβαταρ μου είναι  το sons of athritis (υιοί της αρθρίτιδας) το οποίο σημαίνει άτομα που επιβίωσαν στους 2 τροχούς για πολλές δεκαετίες δηλαδή οι sons of anarchy ήταν γατάκια. Και μιλάμε επιβίωση σε ελληνικούς δρόμους !!!
Αυτά από μένα θα σεβαστώ την ετυμηγορία σας για το μέλλον μου στο νήμα σας.
Ευχαριστώ για την προσοχή που μου δώσατε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.676
Πόντοι
28.246
Κύριε rodriguez65 καλησπέρα σας και από εμένα! Για να συντομεύουμε. Τι νιώθετε όταν βλέπετε αυτες τις φωτό:

Συνημμένα

• 797237.jpg
    797237.jpg
    83,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 797239.jpg
    797239.jpg
    87 KB · Εμφανίσεις: 12

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.676
Πόντοι
28.246
Α η αγαπημένη μου   τι να λέμε τώρα βυζάκια τούμπανο με γλυκό/πονηρό πρόσωπο, Σπέρνει εγκεφαλικά.
Τέλεια! Είστε στο κατάλληλο νήμα! Και εσείς παρουσιάζεστε ως ανίκανος συνουσίας αλλά τελικά μια χαρά το πάτε το γράμμα... Αν σας πει κάποιος/οι ότι δεν γαμάει εδώ μέσα, μην το πιστέψετε! Ο μόνος Α.Σ. εδώ μέσα είμαι μόνο ΕΓΩ!!!

Καλώς ήλθατε!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.812
Πόντοι
15.446
Τέλεια! Είστε στο κατάλληλο νήμα! Και εσείς παρουσιάζεστε ως ανίκανος συνουσίας αλλά τελικά μια χαρά το πάτε το γράμμα... Αν σας πει κάποιος/οι ότι δεν γαμάει εδώ μέσα, μην το πιστέψετε! Ο μόνος Α.Σ. εδώ μέσα είμαι μόνο ΕΓΩ!!!

Καλώς ήλθατε!
Σας ευχαριστώ,
πάντως δεν το είπα για να δεχτώ την αποδοχή σας όντως το βυζάκι της Sofi σπέρνει θάνατο.
πως το λένε ρε παιδιά Ζήτω η Ουκρανία?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.676
Πόντοι
28.246
Σας ευχαριστώ,
πάντως δεν το είπα για να δεχτώ την αποδοχή σας όντως το βυζάκι της Sofi σπέρνει θάνατο.
Προσωπικά δεν έχω αποδεχτεί κανέναν! Σκέφτηκα να φύγω από το νήμα, αλλά όχιιιιιιιι... δεν θα τους περάσει! Θα τους κάτσω μπαστακας στο σβέρκο!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.195
Πόντοι
41.813
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :coffee:
καποιος μιλαει πολυ.