Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι πρέπει να κάνουμε για να εγκαταλείψει το μελαχρινό Sugar τον κ. amjik;(Έως 2 ψήφοι )

• Να δηλητηριάσουμε τον κ. amjik.

• Να τον καταδώσουμε για λαθραία ανοικοδόμηση και να πάει μέσα για χρόνια.

• Να τον κλείσουμε σε μοναστήρι και να ησυχάσουμε απ΄ αυτόν.

• Να του γνωρίσει ο κ. κωλο-γερος μία από τις δεκάδες γκόμενές του.

• Να τον στείλουμε στο Ταμ Τουμ για μαϊμούδες.

• Να τον ευνουχίσουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ερουλινι αδικείς λίγο τον bliz.
Το πρωι τού εσυρε ένα κάρο. Δες εδώ και στην επόμενη σελίδα τα ποσταρίσματά μας.
δεν κατάλαβα γιατί τον αδικω. Την είπε στο μπουταρη. Αυτό λέω κ εγω.εγω πήρα τα ποδαρακια μου στο χιόνι περπάτησα και βγηκα από το κέντρο που όλοι οι φλουφλιδοι και οι βουτυρομπεμπεδες είχαν κολλήσει με τα αυτοκίνητα. Όλοι κατέβηκαν με το χιόνι κέντρο κ μετά τους έφταιξε ο μπουταρης που δεν εριξε αλατι. Λες κ αν ήθελε θα περνούσε με τα αμαξια που έμεναν στο δρόμο.εντεκα με δύο έριξε απελπιστικά πολύ χιόνι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
καλημερα γιαβρι μ...πως τον εχεις σημερα?
καλημερα γιαβρι μ...πως τον εχεις σημερα?

Καλησπερα σας! Πως να την εχω, ολα καλα, μεγαλη και σιγουρη ( Interamerican ) την...... ασφαλεια μου!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εννοούσα οτι τού τα έχωσε το πρωί του μπάρμπα.
Δηλ οτι δεν θα τα παραθέσει σημερα (εκτος & έριξε περισσότερο χιόνι, οπότε θα τα ποστάρει αυριο το πρωί)
δεν καταλαβαίνω τι λες. Εγώ είμαι σαφής θεωρώ ότι για το χάος έχει ευθύνες ο μπουταρης κ ο κάθε μπουταρης αλλά επίσης έχουν κ ο κόσμος που καβαλαει αμάξι στο κέντρο γιατί ήρθε η συντέλεια και ο οασθ που δεν είχε λεοφωρεια κτλ. Αυτή η εμπαθεια συγκεκριμένα στο μπουταρη δεν γίνεται κατανοητή από εμένα. Όσο σκουπίδια είναι όλοι οι πολιτικοί είναι και αυτός. Κατά την άποψή μου τα ίδια και χειρότερα ήταν ο παπαγεωργοπουλος που είχαν πριν. Γιατί ρε παιδάκι μου δεν μας λέει με το ίδιο σθενος για αλλά πολιτικά σκουπίδια όπως ο Κυριάκος,ο ψωμιαδης κτλ ?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.446
Πόντοι
5.006
Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
Γρήγορη απάντηση τί είναι βρε παιδιά;  :hi:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.159
Πόντοι
1.406
εγω ξεροχυνω με το διαστημοπλοιο που ξεροχυνε ο λακης  :wanker:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.446
Πόντοι
5.006
μία νέα μαλακια που μας βαλαν
μία νέα μαλακια που μας βαλαν
και τί κάνει;
3d-funny-eyes.gif

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.159
Πόντοι
1.406
γλιτσα γουσταρεις μπουσδουκου?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.584
Πόντοι
5.506
Που είναι ο μπλιζ να μας παραπονεθει για το μπουταρη. Κατεβαίνουν όλοι με τις τζιπαρες κέντρο για να μην λιώνουν και μετά τους φταίει ο μπουταρης. Γιατί ο μπουταρης αν έριχνε αλάτι θα ξεμπλοκαραν οι δρόμοι. Που κάθε οικογένεια έχει τρία αυτοκίνητα κ κατεβαίνουν όλοι κ παρκαρουν κέντρο. Που ο παππούς κατεβαίνει με το χιόνι να πάρει ραπανακι στη μοδιανο από σαρανταρα εκκλησίες και τουμπα. Πρέπει να τους βάζει να παρκαρουν εκτός κέντρου να δεις μετά τι ωραία με τα ποδαρακια. Ενώ ο δήμαρχος του μπλιζ κ του γιορκι.... Θεός άγγελος κούκλος κορυφή.

Ποίος είν τούτος,μήπως ο δήμαρχος του μεγαλύτερου περιφερειακού δήμου της Θεσσαλονίκης; Της περιοχής που έμενε ο πρώην κατάδικος/δημαρχούκος ο φτερωτός;  ;)  :grin:

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.159
Πόντοι
1.406
πμ εμπιστευεσαι? μπεσα

Stories