Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Τι πρέπει να κάνουμε για να εγκαταλείψει το μελαχρινό Sugar τον κ. amjik;(Έως 2 ψήφοι )

• Να δηλητηριάσουμε τον κ. amjik.

• Να τον καταδώσουμε για λαθραία ανοικοδόμηση και να πάει μέσα για χρόνια.

• Να τον κλείσουμε σε μοναστήρι και να ησυχάσουμε απ΄ αυτόν.

• Να του γνωρίσει ο κ. κωλο-γερος μία από τις δεκάδες γκόμενές του.

• Να τον στείλουμε στο Ταμ Τουμ για μαϊμούδες.

• Να τον ευνουχίσουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
δεν κατάλαβα γιατί τον αδικω. Την είπε στο μπουταρη. Αυτό λέω κ εγω.εγω πήρα τα ποδαρακια μου στο χιόνι περπάτησα και βγηκα από το κέντρο που όλοι οι φλουφλιδοι και οι βουτυρομπεμπεδες είχαν κολλήσει με τα αυτοκίνητα. Όλοι κατέβηκαν με το χιόνι κέντρο κ μετά τους έφταιξε ο μπουταρης που δεν εριξε αλατι. Λες κ αν ήθελε θα περνούσε με τα αμαξια που έμεναν στο δρόμο.εντεκα με δύο έριξε απελπιστικά πολύ χιόνι.

1. Ο κ. Μπουτάρης είναι ανεπαρκής. Ανεπαρκέστατος!
2. Οι άνθρωποι είχαν ήδη κατεβεί στο Κέντρο της πόλης όταν άρχισε η χιονόπτωση. Όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της Θεσσαλονίκης εκχιόνιζαν. Μόνο ο κ. Μπουτάρης ζούσε σε άλλο κόσμο ...
3. Ο Δήμαρχος της περιοχής ένθα διαβιώ, τα πήγε μία χαρά και οι βασικοί δρόμοι ήταν από την πρώτη στιγμή ανοιχτοί!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
'Παιδιά', αυτή την ανοησία που βγαίνει στην παράθεση, ποίος την εσκέφθη;;;  :headbang:
Έγινε δύσχρηστο το σύστημα ...  :)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.507
Πόντοι
28.246
Καλημέρα κύριε νηματοθέτη! Εσάς περιμένω μιας και έχω νεο θέμα για ψηφοφορία.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
Καλημέρα κύριε νηματοθέτη! Εσάς περιμένω μιας και έχω νεο θέμα για ψηφοφορία.

Καλημέρα, ευγενές γεράκιον!
Στο inbox μου παρακαλώ την ιδέα σας προκειμένου να μελετηθεί από τον μονομελή τομέα δημοσκοπήσεων του νήματος!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.507
Πόντοι
28.246
Τη έστειλα ήδη...  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
1. Ο κ. Μπουτάρης είναι ανεπαρκής. Ανεπαρκέστατος!
2. Οι άνθρωποι είχαν ήδη κατεβεί στο Κέντρο της πόλης όταν άρχισε η χιονόπτωση. Όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της Θεσσαλονίκης εκχιόνιζαν. Μόνο ο κ. Μπουτάρης ζούσε σε άλλο κόσμο ...
3. Ο Δήμαρχος της περιοχής ένθα διαβιώ, τα πήγε μία χαρά και οι βασικοί δρόμοι ήταν από την πρώτη στιγμή ανοιχτοί!
1.οι περισσότεροι δήμαρχοι κ πολιτικοί είναι ανεπαρκεις και γτπ
2.το είπα αυτό και ?
3.ο δήμαρχος της δικής μου περιοχής παρότι είναι από τους καλύτερους δεν κατάφερε να ανοίξει δρόμους άμεσα. Και τι με αυτό ?
Υ.γ περιμένουμε να παραιτηθεί ο μπουταρης εφόσον τα κωλαράκια βουτυρομπεμπεδων κρυωσαν κ να βγει κυβέρνηση ο κουλης που έχει καπνίσει το πούρο του στο ντα καπο διαμαρτυρομενος για την αύξηση καφέ. Σε περιμένουμε στα βασιλικα στο κέντρο φιλοξενίας να περάσεις τον υπόλοιπο χειμώνα με ανέσεις με τους πρόσφυγες.  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
1.οι περισσότεροι δήμαρχοι κ πολιτικοί είναι ανεπαρκεις και γτπ
2.το είπα αυτό και ?
3.ο δήμαρχος της δικής μου περιοχής παρότι είναι από τους καλύτερους δεν κατάφερε να ανοίξει δρόμους άμεσα. Και τι με αυτό ?
Υ.γ περιμένουμε να παραιτηθεί ο μπουταρης εφόσον τα κωλαράκια βουτυρομπεμπεδων κρυωσαν κ να βγει κυβέρνηση ο κουλης που έχει καπνίσει το πούρο του στο ντα καπο διαμαρτυρομενος για την αύξηση καφέ. Σε περιμένουμε στα βασιλικα στο κέντρο φιλοξενίας να περάσεις τον υπόλοιπο χειμώνα με ανέσεις με τους πρόσφυγες.  :birdman:

1. Συμφωνώ.
2. Δεν κατανοώ τι λέτε.
3. Από τους καλύτερους;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. Την Τρίτη θα είμαι Βασιλικά [ Δημαρχείο ]. Θέλετε να πάμε μαζί;  :grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
Υπάγετε στο ρυθμίσεις εμφάνισης του προφίλ σας και απενεργοποιήστε την γρήγορη απάντηση.
Έτσι σταματά αυτή η σαχλαμάρα στην παράθεση!
Το νήμα είναι παντού!
Το νήμα επιλύει τα πάντα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
1. Συμφωνώ.
2. Δεν κατανοώ τι λέτε.
3. Από τους καλύτερους;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ. Την Τρίτη θα είμαι Βασιλικά [ Δημαρχείο ]. Θέλετε να πάμε μαζί;  :grouphug:
2.οτι κατέβηκε ο κόσμος κέντρο με αυτοκίνητα και κ μετά κατέβηκαν κ άλλοι να πάρουν όσους δεν είχαν μέσο μεταφοράς κ έγινε το κέντρο δυσπροσιτο οπότε κ να δούλευαν αλατιερες σιγά μην μπορούσαν να περάσουν να ανοίξουν τους δρόμους
3. Ναι και αν θέλεις συζητάμε γιατί
ΥΓ ευχαριστώ πολύ μπλιζακι  :-*

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
2.οτι κατέβηκε ο κόσμος κέντρο με αυτοκίνητα και κ μετά κατέβηκαν κ άλλοι να πάρουν όσους δεν είχαν μέσο μεταφοράς κ έγινε το κέντρο δυσπροσιτο οπότε κ να δούλευαν αλατιερες σιγά μην μπορούσαν να περάσουν να ανοίξουν τους δρόμους
3. Ναι και αν θέλεις συζητάμε γιατί
ΥΓ ευχαριστώ πολύ μπλιζακι  :-*

2. Αυτά είπε το κέντρο τύπου του Δήμου Θεσσαλονίκης;
3. Στον επόμενο καφέ μας
Υ.Γ. Αυτό είναι ναι ή όχι;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom