blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.897
- Πόντοι
- 28.716
Άντε να κοιμηθείς![]()
Καλημέρα σε αυτούς που επιμένουν να υπάρχουν παρά την ύπαρξη του κ. Μπουτάρη!
Άντε να κοιμηθείς![]()
δεν κατάλαβα γιατί τον αδικω. Την είπε στο μπουταρη. Αυτό λέω κ εγω.εγω πήρα τα ποδαρακια μου στο χιόνι περπάτησα και βγηκα από το κέντρο που όλοι οι φλουφλιδοι και οι βουτυρομπεμπεδες είχαν κολλήσει με τα αυτοκίνητα. Όλοι κατέβηκαν με το χιόνι κέντρο κ μετά τους έφταιξε ο μπουταρης που δεν εριξε αλατι. Λες κ αν ήθελε θα περνούσε με τα αμαξια που έμεναν στο δρόμο.εντεκα με δύο έριξε απελπιστικά πολύ χιόνι.
Καλημέρα κύριε νηματοθέτη! Εσάς περιμένω μιας και έχω νεο θέμα για ψηφοφορία.
1.οι περισσότεροι δήμαρχοι κ πολιτικοί είναι ανεπαρκεις και γτπ1. Ο κ. Μπουτάρης είναι ανεπαρκής. Ανεπαρκέστατος!
2. Οι άνθρωποι είχαν ήδη κατεβεί στο Κέντρο της πόλης όταν άρχισε η χιονόπτωση. Όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της Θεσσαλονίκης εκχιόνιζαν. Μόνο ο κ. Μπουτάρης ζούσε σε άλλο κόσμο ...
3. Ο Δήμαρχος της περιοχής ένθα διαβιώ, τα πήγε μία χαρά και οι βασικοί δρόμοι ήταν από την πρώτη στιγμή ανοιχτοί!
κου κουΚαλημέρα![]()
1.οι περισσότεροι δήμαρχοι κ πολιτικοί είναι ανεπαρκεις και γτπ
2.το είπα αυτό και ?
3.ο δήμαρχος της δικής μου περιοχής παρότι είναι από τους καλύτερους δεν κατάφερε να ανοίξει δρόμους άμεσα. Και τι με αυτό ?
Υ.γ περιμένουμε να παραιτηθεί ο μπουταρης εφόσον τα κωλαράκια βουτυρομπεμπεδων κρυωσαν κ να βγει κυβέρνηση ο κουλης που έχει καπνίσει το πούρο του στο ντα καπο διαμαρτυρομενος για την αύξηση καφέ. Σε περιμένουμε στα βασιλικα στο κέντρο φιλοξενίας να περάσεις τον υπόλοιπο χειμώνα με ανέσεις με τους πρόσφυγες.![]()
να παω να τον σκεπασω?...καλημερα καλα μου παιδγιαΩχ! Υπομονή... Αν μπορέσεις, πάνε να χτυπήσεις κανένα 4ωρο-5ωρο στα γρήγορα όπως είσαι
να παω να τον σκεπασω?...καλημερα καλα μου παιδγια
Καλημέρα![]()
Καλημέρα, κυρία!
2.οτι κατέβηκε ο κόσμος κέντρο με αυτοκίνητα και κ μετά κατέβηκαν κ άλλοι να πάρουν όσους δεν είχαν μέσο μεταφοράς κ έγινε το κέντρο δυσπροσιτο οπότε κ να δούλευαν αλατιερες σιγά μην μπορούσαν να περάσουν να ανοίξουν τους δρόμους1. Συμφωνώ.
2. Δεν κατανοώ τι λέτε.
3. Από τους καλύτερους;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Την Τρίτη θα είμαι Βασιλικά [ Δημαρχείο ]. Θέλετε να πάμε μαζί;![]()
καλημέρα κουκλίτσα μουκαλημερα Ερη
2.οτι κατέβηκε ο κόσμος κέντρο με αυτοκίνητα και κ μετά κατέβηκαν κ άλλοι να πάρουν όσους δεν είχαν μέσο μεταφοράς κ έγινε το κέντρο δυσπροσιτο οπότε κ να δούλευαν αλατιερες σιγά μην μπορούσαν να περάσουν να ανοίξουν τους δρόμους
3. Ναι και αν θέλεις συζητάμε γιατί
ΥΓ ευχαριστώ πολύ μπλιζακι :-*