blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.905
- Πόντοι
- 28.716
ε, ασχοληθείτε με την κοινή τύχη εσείς που είστε καλλίτεροι,
ή αλλιώς,
όσο δεν ασχολείστε εσείς οι ικανότεροι, δίνετε χώρο στους ανικάνους και αχρείους.
Καλημέρα φίλε,Καλημέρα μπέμπηδες![]()
Mπλιζ για ΔημαρχοςΚαι οι δύο έχουν ήδη καταδικασθεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης.
Το ότι αυτοί οι δύο ήταν λαμόγια, δεν δίνει άλλοθι στον κ. Μπουτάρη να παραμένει άπραγος και να εμφανίζεται μόνο στα gay parades και στους Μαραθωνίους ...![]()
Και οι δύο έχουν ήδη καταδικασθεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης.
Το ότι αυτοί οι δύο ήταν λαμόγια, δεν δίνει άλλοθι στον κ. Μπουτάρη να παραμένει άπραγος και να εμφανίζεται μόνο στα gay parades και στους Μαραθωνίους ...![]()
εμ....παρτε κι εσεις κανενα πατοφτυαρο κυριε...ολα απο τους αλλους τα περιμενετε....
Παντως εγω με το που αρχισαν να σπανε οι βρυσες στα μερη μου και να τρεχουν στο δρομο..πηρα αμεσως τηλ τον δικο μας εδω και του ανεφερα το προβλημα..κι αφου πρωτα με ευαριστησε που τον ενημερωσα τακτοποιησε και το θεμα αμεσα κι ετσι δε μας βρηκε η νυχτα με παγοδρομιο εξω απο την πορτα μας....
φυσικα δεν τον λενε μπαρμπα Γιαννη κανατα ...αλλα το κινητο το εχει παντα ανοιχτο για τους πολιτες μερα νυχτα
Kαριολάκια, όλοι στα κοσμοπολίτικα περίχωρα κατοικοεδρεύετε;;;;
Καλημέρα Κα. καυλάρα μας!!!
εδω μια φορα σημερα ειναι καλοκαιρι
καλημερα σκατοπαιδα![]()
καλημερα καλε μου....ριξε κατι πανω σου θα κρυωσεις
Δεν πειράζει, θα κάνουμε το παιχνίδι με τη νοσοκόμα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο σαουλ?σε κανα σουπερ μαρκετ θα κηνυγαει κανα μιλφκαλημερα τρυποκαρυδε...το βυζοπαιδο που ειναι?
ο σαουλ?σε κανα σουπερ μαρκετ θα κηνυγαει κανα μιλφ![]()
2. Αναμενόμενο. Δεν έχουν μείνει και πολλοί δίπλα του.
3. Στους δρόμους θα πιούμε τον καφέ μας;
Υ.Γ. Ποίος ακούει τώρα τον κ. raopau για την χυλόπιτα που μόλις μου ρίξατε ...![]()
ετσι απο περιργεια τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα,με τα υλικα που παρήγγειλες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες του να μου φερει ενα γαλα 7 μαρουλια ....και πολλες μπανανες