blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.815
- Πόντοι
- 28.716
Έχουμε πληροφορίες για την κοπέλα; Τηλέφωνο, τιμουλα;
Παρακαλώ, να απευθύνετε τας ερωτήσεις σας προς τον κ. @κωλο-γερος !Έχουμε πληροφορίες για την κοπέλα; Τηλέφωνο, τιμουλα;
Έχετε φωτογραφία από τας πράξεις του κου κωλόγερου αλλά δεν εσκεφθηκατε να πάρετε το τηλέφωνο της κορασιδος που έκανε τας πραξεις; Ααα, ελησμονησα πως αρεσκεστε στας μελαχροινας υπάρξεις...Παρακαλώ, να απευθύνετε τας ερωτήσεις σας προς τον κ. @κωλο-γερος !
Αυτός ξέρει. Αυτός ξέρει τα πάντα πλην εάν ερωτήσετε περί κορασίδων διαμενόντων εις Η.Π. Α. Δεν έχει φθάσει έως εκεί η χάρις του πιθανώς επειδή εκεί η ζητήσις θα ήτο τεραστία και ο κ. κωλο-γερος μόνο ένας ...
Φευ!
Μήπως γνωρίζετε μία μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα;;;;Έχετε φωτογραφία από τας πράξεις του κου κωλόγερου αλλά δεν εσκεφθηκατε να πάρετε το τηλέφωνο της κορασιδος που έκανε τας πραξεις; Ααα, ελησμονησα πως αρεσκεστε στας μελαχροινας υπάρξεις...
Φευ!
Το τατού του κυρίου @Ιζνογκουντ είς την ηβική χώρα όλα τά λεφτά αλλά ένα φρεσκαρισμα το θέλει
Τι να πράξωμεν ...;;; Ο κ. @Ιζνογκουντ είναι τζόβενο ...!Το τατού του κυρίου @Ιζνογκουντ είς την ηβική χώρα όλα τά λεφτά αλλά ένα φρεσκαρισμα το θέλει
εισαι ενα καταπτυστος συκοφάντης
Η ανάρτησίς μου ήτο έμπλεως θαυμασμού, κύριε!εισαι ενα καταπτυστος συκοφάντης
1) μπορει να μην εχω 6pack αλλα κοιλουμπα δεν εχω
2) δεν φοραω καλτσες κατα τη διαρκεια της πραξης
3) εχω αλλο χτενισμα
4) δεν ασχολουμαι με αβυζα κοριτσακια
ισα μωρη παλιολινάτσαΗ ανάρτησίς μου ήτο έμπλεως θαυμασμού, κύριε!
Με αδικείτε!!!!
Με υβρίζετε πλην όμως σεις αποτελείτε το πρότυπό μου!ισα μωρη παλιολινάτσα
Μου ενθυμίζετε το παρελθόν του Νήματος πλην όμως ποίος είστε, κύριε;
Μου ενθυμίζετε το παρελθόν του Νήματος πλην όμως ποίος είστε, κύριε;
Ενα φαντασμα που ειδε φως και μπηκε !!!!!Μου ενθυμίζετε το παρελθόν του Νήματος πλην όμως ποίος είστε, κύριε;
προς τι ο γελωτας αγαπητε ?