blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.815
- Πόντοι
- 28.716
Με την κα. erinal κάπου κάποτε;;;Ενα φαντασμα που ειδε φως και μπηκε !!!!!
Με την κα. erinal κάπου κάποτε;;;Ενα φαντασμα που ειδε φως και μπηκε !!!!!
Ενα φαντασμα που ειδε φως και μπηκε !!!!!
προς τι ο γελωτας αγαπητε ?
It "s all about .. erinal ...!!!
Το θυμηθήκαμε αυτό ... πλην όμως εραστής κατά φαντασίαν θα συνεπλήρωνα.και πρωην εραστης της erinal !!!!
Ο οκταπους της μινωικης περιοδου στην φωτο του βιβλιου;;;It "s all about .. erinal ...!!!
Καποιος Λαρι, ξαδερφος;και πρωην εραστης της erinal !!!!
Καλημέρα σας κύριε blizardeyeΕις παγκοσμίαν αποκλειστικότηταν το Νήμα Ημών παρουσιάζει ολίγα από τα δεκάδες αυθαίρετα του κ. @amjik .
Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε ένα εν μέσω δασώδους εκτάσεως, ενα εις τον αιγιαλόν και ενα εισέτι ανοικοδομούμενον...
![]()
![]()
![]()
Δεν νομιζω !!! τις εποχες του chat ειχαμε ερθει σε αποσταση αναπνοης !!!!! κοινωνικοι λογοι μας οδηγησαν μονον εις την φιλια μετα!!Το θυμηθήκαμε αυτό ... πλην όμως εραστής κατά φαντασίαν θα συνεπλήρωνα.
Φευ εις την χυλόπιταν!
Καλά κάνει...Μήπως γνωρίζετε μία μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα;;;;
Τα τηλέφωνα των κορασίδων αποτελούν 7σφράγιστα μυστικά του κ. @κωλο-γερος ...
Δια ποίαν ζηλοφθονίαν ομιλείτε, κύριε.Καλημέρα σας κύριε blizardeye
Η τοξικότητα που βγάζεται και το επίγιο διαβολικό χαμόγελο αγνοεί η & ακυρώνει της δυσκολίες εμού... προσφέροντας έτσι μία ψεύτικη επιφανειακή θετικότητα αντί για αυθεντική θετικότητα. & όλα αυτά κύριε εκπέμπουν αρνητικά & επιβλαβη στοιχεία που επηρεάζουν την ψυχικήν & συναισθηματικην υγεία των εμπλεκομένων sugar & της λυπές κυρίες που κατοικούν νομίμως στα (( αυθαίρετα)) !!
Ντροπή κύριε & πάλι ντροπή.
Φεύ εις την ζυλοφθονίαν
Και αναθυμώντας τα να κλαις ...Δεν νομιζω !!! τις εποχες του chat ειχαμε ερθει σε αποσταση αναπνοης !!!!! κοινωνικοι λογοι μας οδηγησαν μονον εις την φιλια μετα!!
Δηλαδή μου λέτε κύριε blizardeye ότι η διαβίωσή σας αφορά την κάλυψη βασικων αναγκών για μία απλή ή & μάλλον απλούστατη συνέχιση της ζωή σας όπως τροφή νερό καταφύγιο χωρίς απαραίτητα να υπάρχει στοιχείο ευημερίας & εξέλιξης??Δια ποίαν ζηλοφθονίαν ομιλείτε, κύριε.
Ζείτε εις μίαν σειράν αυθαιρέτων ανά την χώραν ομού μετά του Sugar και 3 ωρίμωνθηλέων, ευρισμόμενος συνεχώς εις κατάστασιν ffffm και υβρίζετε Ημάς τους εις τον πάτον του βαρελίου διαβιούντες;;;;
Σας θέλω κύριε τώρα και όταν λέω τώρα... Τώρα χαλίφη.
Και αναθυμώντας τα να κλαις ...
Μακάρι η κα erinal να επέστρεφε ...!
Ακριβώς, κύριε ...Δηλαδή μου λέτε κύριε blizardeye ότι η διαβίωσή σας αφορά την κάλυψη βασικων αναγκών για μία απλή ή & μάλλον απλούστατη συνέχιση της ζωή σας όπως τροφή νερό καταφύγιο χωρίς απαραίτητα να υπάρχει στοιχείο ευημερίας & εξέλιξης??
Τον θέλετε προς συνουσίαν, κύριε;;;;Σας θέλω κύριε τώρα και όταν λέω τώρα... Τώρα χαλίφη.
Δε νομίζω, κύριε. Σφάλλετε.ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ !!ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΤΟΥ 19 ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ....... !!!!
Λυπούμαι πολύ κύριε διά αυτήν την εξέλιξη.Ακριβώς, κύριε ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον θέλετε προς συνουσίαν, κύριε;;;;![]()