Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.991
- Πόντοι
- 5.956
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο νηματοθετης δικαιώνεται και εδω αρισταρχεΟ κ.κωλογερος ήταν πάντα αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη ψηφοφορία..
Είμαι ικανοποιημένος από την πίστη του κόσμου στο άτομο μου..
Ότι μπορώ να γίνω ΠΑΣΟΚ ορίτζιναλ..
Οσο ζω ελπίζω..
(Ψίθυροι:Σε χαρτζηλικωνει για να τον παινευεις?να μπω κι εγώ στο payroll, αν είναι έτσι..)Ποσο δικαιο ειχε
Ο νηματοθετης δικαιώνεται και εδω αρισταρχε
μου τα εταξε γκομενα απο το(Ψίθυροι:Σε χαρτζηλικωνει για να τον παινευεις?να μπω κι εγώ στο payroll, αν είναι έτσι..)
Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε τι εστίμου τα εταξε γκομενα απο τοπερρισευματο υστερημα του
χαχα καποιος ειχε πει οτι οι ανθρωποι ειναι σαν τις χορδεςΚάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε τι εστί
" γκόμενα"..να αναλύσουμε το θέμα
( Συνεχίζεις το " παινεμα"βλέπω- έμμεσα, διακριτικά)
Εγώ πάντως στην ψηφοφορία ψήφισα τα 3 τελευταία αλλά φυσικά στηρίζω υπεράνω όλων τον κωλόγερο...Ο κ.κωλογερος ήταν πάντα αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη ψηφοφορία..
Είμαι ικανοποιημένος από την πίστη του κόσμου στο άτομο μου..
Ότι μπορώ να γίνω ΠΑΣΟΚ ορίτζιναλ..
Οσο ζω ελπίζω..
Αφού τα ξέρετε καλύτερα από όλους, το νήμα έχει μια σουρεαλιστική άποψη της πραγματικότητας,Δεν ξαναποσταρω στο νημα μεχρι να αποσυρθει η επαισχυντος ψηφοφορια απο τον νηματοθετη
Ε, οχι και να διασυρεται το καλο μας ονομα των ακακων, μικροτσουτσουνων και αθωων παππουληδων, που με τοσο κοπο και τοση προσπαθεια κτισαμεΑφού τα ξέρετε καλύτερα από όλους, το νήμα έχει μια σουρεαλιστική άποψη της πραγματικότητας,
να μη πω για άλλα και γελάσει και το laptop
πιστοποιημένων να λέμε και το κυριότεροΕ, οχι και να διασυρεται το καλο μας ονομα των ακακων, μικροτσουτσουνων και αθωων παππουληδων, που με τοσο κοπο και τοση προσπαθεια κτισαμε
Με ISO 900πιστοποιημένων να λέμε και το κυριότερο
Eιστε αδερφοςεγώ πάντως δε ψήφισα το τελευταίο