rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.283
- Πόντοι
- 15.446
Έχει και άλλα πολλά στο κανάλι του από αρχαίους μέχρι σύγχρονους .
Έχει και άλλα πολλά στο κανάλι του από αρχαίους μέχρι σύγχρονους .
Δυνατό .Έχει και άλλα πολλά στο κανάλι του από αρχαίους μέχρι σύγχρονους .
Ελπίζω ο Δάσκαλος να επιστρέψει.Ναι, έχει πολλά
Με εκπλήξεις Ροντ - καμία σχέση με το να διαβάζεις ένα βιβλίο από να το βλέπεις σε βίντεο - δεν κάνει την ίδια δουλειά -το βιβλίο είναι magicΚαλώς δεν την ξαναβάζω.
Σου έχω καλά νέα, βρήκα στο γιουτουμπ έναν φιλόσοφο ( Ph.D) να έχεις υλικό εσύ και ο @Κοχύλι να μορφωθείτε
Πάντα.Με εκπλήξεις Ροντ - καμία σχέση με το να διαβάζεις ένα βιβλίο από να το βλέπεις σε βίντεο - δεν κάνει την ίδια δουλειά -το βιβλίο είναι magic![]()
Για οικονομία τζάμπα που λένε, άμα πάρεις τα βιβλία από Ηράκλειτο μέχρι Βιγκενστάιν και Ντεριντά, θα σου πάνε πολλά € χώρια οι βιβλιοθήκες.Με εκπλήξεις Ροντ - καμία σχέση με το να διαβάζεις ένα βιβλίο από να το βλέπεις σε βίντεο - δεν κάνει την ίδια δουλειά -το βιβλίο είναι magic![]()
Εχει πλεονέκτημα.Για οικονομία τζάμπα που λένε, άμα πάρεις τα βιβλία από Ηράκλειτο μέχρι Βιγκενστάιν και Ντεριντά, θα σου πάνε πολλά € χώρια οι βιβλιοθήκες.
Εντάξει αυτό είναι μασημένη τροφή πιο κατανοητό.
Κάπως έτσι δηλαδήΓίνεται μην ξαναβάλεις την φάτσα της πανιας Ροντπώς βγάζει καντήλια ο ντουντα με τον ανανέωσης έτσι και εγώ δεν μπορώ να τη βλέπω - θέλω να τής ρίξω ένα γιαούρτι στη μάπα
Έχει πολιτικό μήνυμαΚάπως έτσι δηλαδή
Θα το διαπιστώσω παρακολουθώντας τον, αν παέι προς τα πολιτικά θα εγκαταλείψω γιατί δεν μου τραβούν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον !Έχει πολιτικό μήνυμα![]()
Πρέπει να τους πάρεις από την αρχή για να καταλάβεις 500 π.Χ.Ροντ, τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ βίντεο του Λιαντίνη, πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος όπως και οι απόψεις του !
Κάπως έτσι δηλαδή
Λέει για τον Μάρξ και Ενγκελς και του πετάξαν γιαούρτιΘα το διαπιστώσω παρακολουθώντας τον, αν παέι προς τα πολιτικά θα εγκαταλείψω γιατί δεν μου τραβούν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον !
Ναι όμως στην σειρά δεν διευκρινίζει εάν το γιαούρτι ήταν πρόβειο ή όχιΛέει για τον Μάρξ και Ενγκελς και του πετάξαν γιαούρτι
εκεί βρίσκεται το βαθύτερο νόημα![]()
Να λες που έφαγε κεσέ ο Σπύρος.Ναι όμως στην σειρά δεν διευκρινίζει εάν το γιαούρτι ήταν πρόβειο ή όχι![]()
Λες αν ήταν πρόβειο ή κατσικίσιο να διαχωρίζει το προλεταριάτο από την πλουτοκρατία;Ναι όμως στην σειρά δεν διευκρινίζει εάν το γιαούρτι ήταν πρόβειο ή όχι![]()