ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.716
- Πόντοι
- 3.556
Στα 3 Μ που είπα χθες της μουσικής Μάνος,Μίκης και Μίμης θα πρέπει να βάλω και ένα τέταρτο Μ.
Μαρκόπουλος Γιάννης.
Μαρκόπουλος Γιάννης.
Μια και μιλάμε για βιβλία, αυτό που θα βγάλει ο Αλ6 θα το αγοράσεις;Μιά και μιλάμε για μεγάλα βιβλία .
![]()
Επος θα είναι ε?Μια και μιλάμε για βιβλία, αυτό που θα βγάλει ο Αλ6 θα το αγοράσεις;
Ναι μόνο που ξέχασε μια βασική λεπτομέρεια.Επος θα είναι ε?
Θα γίνει best.
Θα βοηθήσει και το νέο Κόμμα.
Δικαιολογίες.Και μόνο που διάβασα το σχόλιο "Η ωμότητα των δανειστών"
καλά τι περίμενε ότι θα μας τα χαρίσουν;;;
Μερικοί δεν βάζουν ποτέ μυαλό.
Το ίδιο λέμε φτηνές δικαιολογίες, οι δανειστές ΠΟΤΕ δεν χαρίζουν.Δικαιολογίες.
Ο Σόιμπλε από το 13 δύο χρόνια πριν ανέβει στην εξουσία του το έκανε πενηνταράκια.
Παραμονή στο Ευρώ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Μετά αυτό είχε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ο Αλέξης?
Το ξέρω έχω γνωστούς από εκεί, γι αυτό η Μεσσηνία είναι περιζήτητη.Δες εδώ ζόρια που έχουν άλλοι.
Δήμαρχος Φλώρινας: «Ξοδεύουμε περίπου 5.000 ευρώ τον χρόνο για θέρμανση»
Οσο πιο νότια από Αθήνα τόσο πιο ήπιο κλίμα.Το ξέρω έχω γνωστούς από εκεί, γι αυτό η Μεσσηνία είναι περιζήτητη.
Είπε δε θέλει να τον κάνουμε μένσιον, πάω γιατί έχω κάτι δουλειές και ψώνια.Αν ο Δάσκαλος έμενε Φλώρινα θα ήθελε 15 τόνους ξύλα.
Και εγώ.Είπε δε θέλει να τον κάνουμε μένσιον, πάω γιατί έχω κάτι δουλειές και ψώνια.
Γίνεται μην ξαναβάλεις την φάτσα της πανιας Ροντ
Καλώς δεν την ξαναβάζω.Γίνεται μην ξαναβάλεις την φάτσα της πανιας Ροντπώς βγάζει καντήλια ο ντουντα με τον ανανέωσης έτσι και εγώ δεν μπορώ να τη βλέπω - θέλω να τής ρίξω ένα γιαούρτι στη μάπα
Καλό.Καλώς δεν την ξαναβάζω.
Σου έχω καλά νέα, βρήκα στο γιουτουμπ έναν φιλόσοφο ( Ph.D) να έχεις υλικό εσύ και ο @Κοχύλι να μορφωθείτε