user212024
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Από τον Φύρερ πότε πήγαμε στον ποπαι ούτε που το κατάλαβαΟ πραγματικός Ποπάι υπήρξε όντως: Ο Πολωνός ναύτης που ενέπνευσε τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.
![]()

Από τον Φύρερ πότε πήγαμε στον ποπαι ούτε που το κατάλαβαΟ πραγματικός Ποπάι υπήρξε όντως: Ο Πολωνός ναύτης που ενέπνευσε τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.
![]()
Στείλε κανά Φράγκο γιατί το φρακο δεν τρώγεταιΑν ήταν πιο παλιά θα έλεγα φράκο.
Τώρα κοστούμι.
Τι να κάνω Ροντ - αυτό είναι το στυλ μουΓέλασες όμως, τέσπα είχαν θέληση να μαθαίνουν και λένε ότι τα Γερμανικά μοιάζουν με τα αρχαία Ελληνικά (ψάξτο τώρα βαριέμαι να ψάχνω λινκ)
Έχουμε και κανόνεςΓΚΡ ανούσιο & άστοχο κογιότ (να μαθαίνεις σταδιακά τους "κανόνες" του νήματος). Εφόσον έχασε τον πόλεμο η Γερμανία αναμενόμενο ήταν να γίνουν όλα όσα λες. Πρόβλημά τους και σκασίλα μου...
Φυσικά οι οβραίοι είχαν (και συνεχίζουν) εσωτερική συνοχή και σύμπνοια, εδώ που τα βλέπεις αυτά;
Τι να κάνω Ροντ - αυτό είναι το στυλ μουο γελαστός φιλόσοφος σαν τον Δημόκριτο όπως τον αποκαλούσαν - εσείς θα είστε οι σοβαροί και εμείς οι ασοβαροι ( βάζω μέσα και αυτή την μουσιτσα τον ανανέωσης) έτσι και αλλιώς όλα σε δυάδες πηγαίνουν σε αυτόν τον κόσμο εμείς γιατί να αποτελέσουμε εξαίρεση?- ο νόμος της εναντιοδρομιας κατά τον Ηράκλειτο
Έχω καταλάβει ότι του αρέσουν τα λαϊκά τραγούδια και ο Ανανέωσης βάζει έντεχνα. Γι αυτό πρόσεχεΈχουμε και κανόνεςωχ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα - ντουντα αν θέλεις πες τούς κανόνες να δούμε αν πιάνουμε την βάση δηλαδή
![]()
Γενικά με νευριάζουν τα ανούσια κογιότ (δηλαδή να παραθέτεις ακριβώς από κάτω από σχόλιο άλλου μέλους).αν θέλεις πες τούς κανόνες
ναι και μετα μπουτσακο στα ορθια και να ρεει το νερο επανω μαςΑς πάμε στην ουσία του νήματος, θέτοντας το πρώτο ερώτημα:
Αρέσκεστε να μπανιαρίζετε τη συνοδό σας;
Προφανώς και ναι, αλλά περιμένω τις απαντήσεις σας με αιτιολογία ώστε να ξεδιπλώνεται η συζήτηση...
Μην σπαμμάρετε είτε ποστάρετε εκτός ερωτήματος γιατί θα ΓΚΡ...
Άστο διάβολο για 2 λόγους:ναι και μετα μπουτσακο στα ορθια και να ρεει το νερο επανω μας![]()
με την μνηστη μου το κανω ΠΛΕΟΝΆστο διάβολο για 2 λόγους:
α) Ανούσιο κογιότ
β) Δηλώνεις μνηστευμένος, άρα είτε τρολλάρεις είτε απατάς τη μνηστή δεν πρέπει να εκφέρεις άποψη επί του ερωτήματος, απλά να σχολιάζεις τις απαντήσεις των υπολοίπων.
Τώρα, με είπες τεμπέλη;;;;Επίσης με ΓΚΡ η τεμπελιά: το ιδιάζων λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται εδώ μέσα έχει ήδη "μεταφραστεί". Λέω γκλαφούρνισμα και ο Ωρίων ρωτούσε τι σημαίνει, λες και μπήκε στο νήμα για πρώτη φορά.
Είσαι μαλάκας ή όχι;με την μνηστη μου το κανω ΠΛΕΟΝ![]()
ΓΚΡ είπαμε ότι συζητάμε για τις συνοδούς, ΓΚΡ σταμάτησε τα ανούσια κογιότ γιατί θα μπει μετά το άλλο γουδί και θα μας σκοτίζει τον €ρωτα με τη Θρασκιά και τη Βάρσου...Τώρα, με είπες τεμπέλη;;;;
ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ οτι παω μονο με την μνηστη μου οποτε ειναι και συνοδος και φιλη και ΟΛΑΕίσαι μαλάκας ή όχι;
Σοβαρά ερωτώ...
Αν θεωρείς τη μνηστή συνοδό, εντάξει δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα και δίνουμε πάτημα στις συκιές...
ΓΚΡ είπαμε ότι συζητάμε για τις συνοδούς, ΓΚΡ σταμάτησε τα ανούσια κογιότ γιατί θα μπει μετά το άλλο γουδί και θα μας σκοτίζει τον €ρωτα με τη Θρασκιά και τη Βάρσου...
Είχε βάλει τελεία όπερ σημαίνει άλλη πρόταση.Τώρα, με είπες τεμπέλη;;;;
Σκέψου τι θα απαντήσεις γιατί με ζητάνε και σε άλλα νήματα![]()