Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
410
Πόντοι
21

Ο πραγματικός Ποπάι υπήρξε όντως: Ο Πολωνός ναύτης που ενέπνευσε τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.​

AA1OBVpl.img
Από τον Φύρερ πότε πήγαμε στον ποπαι ούτε που το κατάλαβα:think::tooth: ωραίο νήμα αυτό πολυ μου αρέσει:happy:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
410
Πόντοι
21
Γέλασες όμως, τέσπα είχαν θέληση να μαθαίνουν και λένε ότι τα Γερμανικά μοιάζουν με τα αρχαία Ελληνικά (ψάξτο τώρα βαριέμαι να ψάχνω λινκ)
Τι να κάνω Ροντ - αυτό είναι το στυλ μου :rolleyes:ο γελαστός φιλόσοφος σαν τον Δημόκριτο όπως τον αποκαλούσαν - εσείς θα είστε οι σοβαροί και εμείς οι ασοβαροι ( βάζω μέσα και αυτή την μουσιτσα τον ανανέωσης) έτσι και αλλιώς όλα σε δυάδες πηγαίνουν σε αυτόν τον κόσμο εμείς γιατί να αποτελέσουμε εξαίρεση?- ο νόμος της εναντιοδρομιας κατά τον Ηράκλειτο

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
410
Πόντοι
21
ΓΚΡ ανούσιο & άστοχο κογιότ (να μαθαίνεις σταδιακά τους "κανόνες" του νήματος). Εφόσον έχασε τον πόλεμο η Γερμανία αναμενόμενο ήταν να γίνουν όλα όσα λες. Πρόβλημά τους και σκασίλα μου...
Φυσικά οι οβραίοι είχαν (και συνεχίζουν) εσωτερική συνοχή και σύμπνοια, εδώ που τα βλέπεις αυτά;
Έχουμε και κανόνες :undecided: ωχ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα - ντουντα αν θέλεις πες τούς κανόνες να δούμε αν πιάνουμε την βάση δηλαδή :rolleyes:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.361
Πόντοι
15.446
Τι να κάνω Ροντ - αυτό είναι το στυλ μου :rolleyes:ο γελαστός φιλόσοφος σαν τον Δημόκριτο όπως τον αποκαλούσαν - εσείς θα είστε οι σοβαροί και εμείς οι ασοβαροι ( βάζω μέσα και αυτή την μουσιτσα τον ανανέωσης) έτσι και αλλιώς όλα σε δυάδες πηγαίνουν σε αυτόν τον κόσμο εμείς γιατί να αποτελέσουμε εξαίρεση?- ο νόμος της εναντιοδρομιας κατά τον Ηράκλειτο
GEEhD-AW0AAc1T_.jpg

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.361
Πόντοι
15.446
Έχουμε και κανόνες :undecided: ωχ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα - ντουντα αν θέλεις πες τούς κανόνες να δούμε αν πιάνουμε την βάση δηλαδή :rolleyes:
Έχω καταλάβει ότι του αρέσουν τα λαϊκά τραγούδια και ο Ανανέωσης βάζει έντεχνα. Γι αυτό πρόσεχε :confused:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.100
Πόντοι
3.846
αν θέλεις πες τούς κανόνες
Γενικά με νευριάζουν τα ανούσια κογιότ (δηλαδή να παραθέτεις ακριβώς από κάτω από σχόλιο άλλου μέλους).
Επίσης τα μη στοχευμένα κογιότ, ειδικά όταν ο άλλος απευθύνεται σε περισσότερα μέλη ή θίγει περισσότερα θέματα.
Επίσης με ΓΚΡ η τεμπελιά: το ιδιάζων λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται εδώ μέσα έχει ήδη "μεταφραστεί". Λέω γκλαφούρνισμα και ο Ωρίων ρωτούσε τι σημαίνει, λες και μπήκε στο νήμα για πρώτη φορά.
Τέλος για οικονομία χώρου ανεβάζω σε φωτογραφίες διάφορες σημαντικές ειδήσεις (όσοι θέλετε το κάνετε)...

Συνημμένα

• Παρατηρητήριο €λαιόλαδου....png
    Παρατηρητήριο €λαιόλαδου....png
    267,2 KB · Εμφανίσεις: 1
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.100
Πόντοι
3.846
Ας πάμε στην ουσία του νήματος, θέτοντας το πρώτο ερώτημα:

Αρέσκεστε να μπανιαρίζετε τη συνοδό σας;

Προφανώς και ναι, αλλά περιμένω τις απαντήσεις σας με αιτιολογία ώστε να ξεδιπλώνεται η συζήτηση...
Μην σπαμμάρετε είτε ποστάρετε εκτός ερωτήματος γιατί θα ΓΚΡ...

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.361
Πόντοι
15.446
Δάσκαλε αναλόγως το πορνοχοτέλι, στο τζι ελ ες έχει δυνατότητα
να κάνετε μαζί ντους, έχει και δωμάτια με τζακούζι.
Τώρα εξαρτάται και από την περίπτωση,μου έχει τύχει να θέλουν να με μπανιαρίσουν οι κοπέλες.
Άμα κλείσεις ντουετάκι βέβαια είναι κάπως δύσκολο το μαζί.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.100
Πόντοι
3.846
Έβαλες μια πρόσθετη παράμετρο => δύο συνοδούς που όντως εκεί δυσκολεύει αρκετά το πράγμα :coffee:
Προτιμώ να το συζητήσουμε σε άλλο ερώτημα το διπλό ματς (δύο συνοδούς) :coffee:
Από εκεί και πέρα, μιλώντας για την τοπική πρωτεύουσα οι τιμές σε 4στερα ξενοδοχεία ξεκινούν από 80-90 τα απλά δωμάτια σε μη τουριστικές περιόδους που κι αυτά έχουν άνετο μπάνιο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
77.084
Πόντοι
12.756
Ας πάμε στην ουσία του νήματος, θέτοντας το πρώτο ερώτημα:

Αρέσκεστε να μπανιαρίζετε τη συνοδό σας;

Προφανώς και ναι, αλλά περιμένω τις απαντήσεις σας με αιτιολογία ώστε να ξεδιπλώνεται η συζήτηση...
Μην σπαμμάρετε είτε ποστάρετε εκτός ερωτήματος γιατί θα ΓΚΡ...
ναι και μετα μπουτσακο στα ορθια και να ρεει το νερο επανω μας :coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.361
Πόντοι
15.446
Έχει site --> Hotel Priamos Group – Hotel Priamos Group
που έχει και τις τιμές, αναλόγως το δωμάτιο και την ώρα, σε ώρες αιχμής είναι πιο ακριβά. Για λακόμπα καλό είναι αλλά εμένα δεν μου αρέσει γιατί έχει κάτι σχολεία παραδίπλα και δεν έχει χαλάκι για το ντους, ούτε έχει ποικιλία δωματίων.
Για κέντρο και το Μπιλ καλό είναι αλλά οι πάνω όροφοι.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.100
Πόντοι
3.846
ναι και μετα μπουτσακο στα ορθια και να ρεει το νερο επανω μας :coffee:
Άστο διάβολο για 2 λόγους:
α) Ανούσιο κογιότ
β) Δηλώνεις μνηστευμένος, άρα είτε τρολλάρεις είτε απατάς τη μνηστή δεν πρέπει να εκφέρεις άποψη επί του ερωτήματος, απλά να σχολιάζεις τις απαντήσεις των υπολοίπων.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
77.084
Πόντοι
12.756
Άστο διάβολο για 2 λόγους:
α) Ανούσιο κογιότ
β) Δηλώνεις μνηστευμένος, άρα είτε τρολλάρεις είτε απατάς τη μνηστή δεν πρέπει να εκφέρεις άποψη επί του ερωτήματος, απλά να σχολιάζεις τις απαντήσεις των υπολοίπων.
με την μνηστη μου το κανω ΠΛΕΟΝ:coffee:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.698
Πόντοι
6.236
Επίσης με ΓΚΡ η τεμπελιά: το ιδιάζων λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται εδώ μέσα έχει ήδη "μεταφραστεί". Λέω γκλαφούρνισμα και ο Ωρίων ρωτούσε τι σημαίνει, λες και μπήκε στο νήμα για πρώτη φορά.
Τώρα, με είπες τεμπέλη;;;;
Σκέψου τι θα απαντήσεις γιατί με ζητάνε και σε άλλα νήματα:2funny:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.361
Πόντοι
15.446
Είχα γράψει και κριτική για το bill hotel

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.100
Πόντοι
3.846
με την μνηστη μου το κανω ΠΛΕΟΝ:coffee:
Είσαι μαλάκας ή όχι;
Σοβαρά ερωτώ...
Αν θεωρείς τη μνηστή συνοδό, εντάξει δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα και δίνουμε πάτημα στις συκιές...
ΓΚΡ είπαμε ότι συζητάμε για τις συνοδούς, ΓΚΡ σταμάτησε τα ανούσια κογιότ γιατί θα μπει μετά το άλλο γουδί και θα μας σκοτίζει τον €ρωτα με τη Θρασκιά και τη Βάρσου...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
77.084
Πόντοι
12.756
Είσαι μαλάκας ή όχι;
Σοβαρά ερωτώ...
Αν θεωρείς τη μνηστή συνοδό, εντάξει δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα και δίνουμε πάτημα στις συκιές...

ΓΚΡ είπαμε ότι συζητάμε για τις συνοδούς, ΓΚΡ σταμάτησε τα ανούσια κογιότ γιατί θα μπει μετά το άλλο γουδί και θα μας σκοτίζει τον €ρωτα με τη Θρασκιά και τη Βάρσου...
ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ οτι παω μονο με την μνηστη μου οποτε ειναι και συνοδος και φιλη και ΟΛΑ:coffee:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.100
Πόντοι
3.846
Όπου θα ρίχνω ΓΚΡ σμάηλ σημαίνει ότι ο σχολιαστής παραμένει γουδί & γουδάγγελος αφού δεν καταλαβαίνει τι συζητάμε...

Προχωρούμε παρακαλώ :coffee:
Μια και λέει ο Ροντ περί ξενοδοχείων δείχνω σε εικόνα τη βολικότερη και συνάμα ποιοτική διαμονή στο κέντρο της πρωτεύουσας για φθινόπωρο έως άνοιξη, ενώ το καλοκαίρι υπάρχουν ένα σωρό επιλογές όπως το Elite με το Filoxenia και παραπέρα Messinian Bay, Hotel Horizon κλπ

Συνημμένα

• Επιλογή για κέντρο.png
    Επιλογή για κέντρο.png
    142,7 KB · Εμφανίσεις: 1

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.361
Πόντοι
15.446
Σκέψου τι θα απαντήσεις γιατί με ζητάνε και σε άλλα νήματα:2funny:
Είχε βάλει τελεία όπερ σημαίνει άλλη πρόταση.
Εξαρτάται πόσα δίνουν $$$ γιατί είσαι και φίρμα,να μην σε χάσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom