ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 16.000
- Πόντοι
- 3.556
Νομίζω σου λύνει απορίες.
Τι να φορέσουμε για να πάμε;Δάσκαλε έρχεται.Σπεύσε.
![]()
Αν ήταν πιο παλιά θα έλεγα φράκο.Τι να φορέσουμε για να πάμε;![]()
Με την άνοδο του Αδόλφου στην εξουσία έφυγε και προς Αμέρικα ο θείος Αλβέρτος όπως πιστεύω να ξέρεις, αλλά ξέρατε ότι παντρεύτηκε και την 1η του εξαδέλφη;ο Φύρερ τελικά γιατί μισούσε τούς Εβραίους τόσο πολύ![]()
Ο ανανέωσης είναι τελικά μεγάλος διανοητής - τα ασοβαρα με σοβαρά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα στη ζωή - ποιός μπορεί να πει με σιγουριά ότι η ζωή είναι κωμωδία ή τραγωδία? το έχει πει επίσης και Σωκράτης - όσο υπάρχει θάνατος τίποτα το σοβαρό δεν μπορεί να υπάρξει στη ζωή - ας θυμηθούμε και το αντίστοιχο άσμαΠρώτο και καλύτερο εσένα...
5 έτη μεγαλύτερος σου (βάσει αυτού που δήλωσες) συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις πότε μιλάμε και πότε κλάνουμε...
Δεν άφησε την κόρη του να βγει στη γύρα και να την αποκαλεί π***να το κάθε βρωμόσκυλο...
Σε τσοντάδικο είμαστε, τίποτα δεν έχεις πάρει Πρέφα;
Ο κάθε κυρΠαντελής οφείλει να αναγνωρίζει τα θετικά στοιχεία και των αντιθέτων ιδεολογικά, επομένως αφού υπήρξε σωστός (αλλά αυστηρός) πατέρας τον βάζω για φάτσα...
Τα μεγάλα μυαλά ευτυχώς η δυστυχώς δεν δέχονται τα όρια που βάζει η κοινωνία - ο Αϊνστάιν βοήθησε δυστυχώς πολύ για δημιουργία της ατομικής βόμβας έτσι έχω διαβάσειΜε την άνοδο του Αδόλφου στην εξουσία έφυγε και προς Αμέρικα ο θείος Αλβέρτος όπως πιστεύω να ξέρεις, αλλά ξέρατε ότι παντρεύτηκε και την 1η του εξαδέλφη;
![]()
A.Αϊνστάιν: Τι απέγινε το μεγάλο χρηματικό ποσό που έλαβε όταν κέρδισε το Νόμπελ Φυσικής
Τα χρήματα που κέρδισε ανήλθαν σε 121.572 σουηδικές κορώνεςwww.pronews.gr
Ξαναλέω: συκιά δεν είναι, απλά δεν μπαίνει σε κάποιο καλούπι: υπάρχει η ώρα της μαλακίας, του γκλαφουρνίσματος, αλλά και της σοβαρότητας...Ο ανανέωσης είναι τελικά μεγάλος διανοητής
Το διάβασες το λίνκ που σου έδωσα ή με έγραψες;Τα μεγάλα μυαλά ευτυχώς η δυστυχώς δεν δέχονται τα όρια που βάζει η κοινωνία - ο Αϊνστάιν βοήθησε δυστυχώς πολύ για δημιουργία της ατομικής βόμβας έτσι έχω διαβάσει
Ήταν κι εντελώς διαφορετικές εποχές, πολλοί είχαν πηδήξει τις ξαδέλφες, μάλιστα ένας εδώ στο χωριό έχει το παρατσούκλι σερέτης επειδή οι γονείς του ήταν πρώτα ξαδέλφια και έφυγαν στις Σέρρες για αποφυγή του ΓΚΡ...Τα μεγάλα μυαλά ευτυχώς η δυστυχώς δεν δέχονται τα όρια που βάζει η κοινωνία
Όντως έβαλε πολλά λιθάρια, τώρα αν αργούσε η κατάληψη της Γερμανίας, ίσως είχαν φτιάξει και οι ναζί κάτι, τέσπα δεν με ενδιαφέρει ο ΒΠΠ, εδώ έχουμε άλλα θέματα μην πάμε σε κανέναν 3ο...ο Αϊνστάιν βοήθησε δυστυχώς πολύ για δημιουργία της ατομικής βόμβας έτσι έχω διαβάσει
Πειθαρχεία = αρχω δια της πειθως - και στο τέλος τι έγινε ντουντα? οι Εβραίοι που μισούσε και κράτος φτιάξανε και πήρανε και ένα σκασμό λεφτά αποζημίωση- και βγήκαν και αιώνια θύματα- και η Γερμανία πήγε 100 χρόνια πίσω - δεν φαίνεται από το αποτέλεσμα ο Χίτλερ να ευνόησε την Γερμανία τελικάΞαναλέω: συκιά δεν είναι, απλά δεν μπαίνει σε κάποιο καλούπι: υπάρχει η ώρα της μαλακίας, του γκλαφουρνίσματος, αλλά και της σοβαρότητας...
Κι ένα πράγμα που θαύμαζα στο Χίτλερ ήταν η πειθαρχία που εξασκούσε και απαιτούσε...
Όπως και στο Στοίχημα, αν δεν πάρεις αποδόσεις εγκαίρως, η ψωλή του κόκκορα θα σε συντροφεύει.
Ακόμα γράφω κλεφτα από την δουλειά - δεν το διάβασα ακόμαΤο διάβασες το λίνκ που σου έδωσα ή με έγραψες;
Γράφει σε ένα σημείο «Μίλησα με τον Αϊνστάιν και παραδέχτηκε ότι η θεωρία του, στην πραγματικότητα, δεν είναι διαφορετική από αυτήν του Παρμενίδη.»
Το έχω το βιβλίο.
Άμα γυρίσεις θα έχεις χρόνο να διαβάζεις, αλλά επειδή κάνεις πολλές ερωτήσειςΑκόμα γράφω κλεφτα από την δουλειά - δεν το διάβασα ακόμα![]()
Δυνατό.Άμα γυρίσεις θα έχεις χρόνο να διαβάζεις, αλλά επειδή κάνεις πολλές ερωτήσεις
να σου κάνω κι εγώ μια που έχω απορία.
Γιατί οι Εβραίοι, οι Γερμανοί και άλλοι ήξεραν αρχαία Ελληνικά και διάβαζαν τα
πρωτότυπα κείμενα;
Χάχα δεν ξέρωΆμα γυρίσεις θα έχεις χρόνο να διαβάζεις, αλλά επειδή κάνεις πολλές ερωτήσεις
να σου κάνω κι εγώ μια που έχω απορία.
Γιατί οι Εβραίοι, οι Γερμανοί και άλλοι ήξεραν αρχαία Ελληνικά και διάβαζαν τα
πρωτότυπα κείμενα;
Γέλασες όμως, τέσπα είχαν θέληση να μαθαίνουν και λένε ότι τα Γερμανικά μοιάζουν με τα αρχαία Ελληνικά (ψάξτο τώρα βαριέμαι να ψάχνω λινκ)Χάχα δεν ξέρωάμα ήξερα πολλά εμένα θα λέγατε δάσκαλο όχι το ντουντα
για πες?
Σκάσε με τα ανούσια (και συνάμα λακωνικά) κογιότ....Δυνατό.
Να ρωτήσεις και τους αμερικανούς γιατί έχουν έδρες αρχαίων ελληνικών στα πανεπιστήμια τους.Γιατί οι Εβραίοι, οι Γερμανοί και άλλοι ήξεραν αρχαία Ελληνικά και διάβαζαν τα
πρωτότυπα κείμενα;
Οι καλύτερες εκδόσεις Αρχαίων Ελλήνων είναι της Λειψίας.Γέλασες όμως, τέσπα είχαν θέληση να μαθαίνουν και λένε ότι τα Γερμανικά μοιάζουν με τα αρχαία Ελληνικά (ψάξτο τώρα βαριέμαι να ψάχνω λινκ)