Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.945
Πόντοι
3.556
Δάσκαλε έρχεται.Σπεύσε.
AA1OBCJV.img

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.131
Πόντοι
3.846
ο Φύρερ τελικά γιατί μισούσε τούς Εβραίους τόσο πολύ :think:
Με την άνοδο του Αδόλφου στην εξουσία έφυγε και προς Αμέρικα ο θείος Αλβέρτος όπως πιστεύω να ξέρεις, αλλά ξέρατε ότι παντρεύτηκε και την 1η του εξαδέλφη;

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
444
Πόντοι
21
Πρώτο και καλύτερο εσένα...
5 έτη μεγαλύτερος σου (βάσει αυτού που δήλωσες) συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις πότε μιλάμε και πότε κλάνουμε...
Δεν άφησε την κόρη του να βγει στη γύρα και να την αποκαλεί π***να το κάθε βρωμόσκυλο...
Σε τσοντάδικο είμαστε, τίποτα δεν έχεις πάρει Πρέφα;
Ο κάθε κυρΠαντελής οφείλει να αναγνωρίζει τα θετικά στοιχεία και των αντιθέτων ιδεολογικά, επομένως αφού υπήρξε σωστός (αλλά αυστηρός) πατέρας τον βάζω για φάτσα...
Ο ανανέωσης είναι τελικά μεγάλος διανοητής - τα ασοβαρα με σοβαρά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα στη ζωή - ποιός μπορεί να πει με σιγουριά ότι η ζωή είναι κωμωδία ή τραγωδία? το έχει πει επίσης και Σωκράτης - όσο υπάρχει θάνατος τίποτα το σοβαρό δεν μπορεί να υπάρξει στη ζωή - ας θυμηθούμε και το αντίστοιχο άσμα :confused:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
444
Πόντοι
21
Με την άνοδο του Αδόλφου στην εξουσία έφυγε και προς Αμέρικα ο θείος Αλβέρτος όπως πιστεύω να ξέρεις, αλλά ξέρατε ότι παντρεύτηκε και την 1η του εξαδέλφη;

Τα μεγάλα μυαλά ευτυχώς η δυστυχώς δεν δέχονται τα όρια που βάζει η κοινωνία - ο Αϊνστάιν βοήθησε δυστυχώς πολύ για δημιουργία της ατομικής βόμβας έτσι έχω διαβάσει

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.131
Πόντοι
3.846
Ο ανανέωσης είναι τελικά μεγάλος διανοητής
Ξαναλέω: συκιά δεν είναι, απλά δεν μπαίνει σε κάποιο καλούπι: υπάρχει η ώρα της μαλακίας, του γκλαφουρνίσματος, αλλά και της σοβαρότητας...
Κι ένα πράγμα που θαύμαζα στο Χίτλερ ήταν η πειθαρχία που εξασκούσε και απαιτούσε...
Όπως και στο Στοίχημα, αν δεν πάρεις αποδόσεις εγκαίρως, η ψωλή του κόκκορα θα σε συντροφεύει.

Συνημμένα

• Αυριανά παιχνίδια - δες ώρα πρώτης δειγματοληψίας.jpg
    Αυριανά παιχνίδια - δες ώρα πρώτης δειγματοληψίας.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 3

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.431
Πόντοι
15.446
Τα μεγάλα μυαλά ευτυχώς η δυστυχώς δεν δέχονται τα όρια που βάζει η κοινωνία - ο Αϊνστάιν βοήθησε δυστυχώς πολύ για δημιουργία της ατομικής βόμβας έτσι έχω διαβάσει
Το διάβασες το λίνκ που σου έδωσα ή με έγραψες;
Γράφει σε ένα σημείο «Μίλησα με τον Αϊνστάιν και παραδέχτηκε ότι η θεωρία του, στην πραγματικότητα, δεν είναι διαφορετική από αυτήν του Παρμενίδη.»
Το έχω το βιβλίο.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.131
Πόντοι
3.846
Τα μεγάλα μυαλά ευτυχώς η δυστυχώς δεν δέχονται τα όρια που βάζει η κοινωνία
Ήταν κι εντελώς διαφορετικές εποχές, πολλοί είχαν πηδήξει τις ξαδέλφες, μάλιστα ένας εδώ στο χωριό έχει το παρατσούκλι σερέτης επειδή οι γονείς του ήταν πρώτα ξαδέλφια και έφυγαν στις Σέρρες για αποφυγή του ΓΚΡ...
ο Αϊνστάιν βοήθησε δυστυχώς πολύ για δημιουργία της ατομικής βόμβας έτσι έχω διαβάσει
Όντως έβαλε πολλά λιθάρια, τώρα αν αργούσε η κατάληψη της Γερμανίας, ίσως είχαν φτιάξει και οι ναζί κάτι, τέσπα δεν με ενδιαφέρει ο ΒΠΠ, εδώ έχουμε άλλα θέματα μην πάμε σε κανέναν 3ο...

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
444
Πόντοι
21
Ξαναλέω: συκιά δεν είναι, απλά δεν μπαίνει σε κάποιο καλούπι: υπάρχει η ώρα της μαλακίας, του γκλαφουρνίσματος, αλλά και της σοβαρότητας...
Κι ένα πράγμα που θαύμαζα στο Χίτλερ ήταν η πειθαρχία που εξασκούσε και απαιτούσε...
Όπως και στο Στοίχημα, αν δεν πάρεις αποδόσεις εγκαίρως, η ψωλή του κόκκορα θα σε συντροφεύει.
Πειθαρχεία = αρχω δια της πειθως - και στο τέλος τι έγινε ντουντα? οι Εβραίοι που μισούσε και κράτος φτιάξανε και πήρανε και ένα σκασμό λεφτά αποζημίωση- και βγήκαν και αιώνια θύματα- και η Γερμανία πήγε 100 χρόνια πίσω - δεν φαίνεται από το αποτέλεσμα ο Χίτλερ να ευνόησε την Γερμανία τελικά

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
444
Πόντοι
21
Το διάβασες το λίνκ που σου έδωσα ή με έγραψες;
Γράφει σε ένα σημείο «Μίλησα με τον Αϊνστάιν και παραδέχτηκε ότι η θεωρία του, στην πραγματικότητα, δεν είναι διαφορετική από αυτήν του Παρμενίδη.»
Το έχω το βιβλίο.
Ακόμα γράφω κλεφτα από την δουλειά - δεν το διάβασα ακόμα :(

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.131
Πόντοι
3.846
ΓΚΡ ανούσιο & άστοχο κογιότ (να μαθαίνεις σταδιακά τους "κανόνες" του νήματος). Εφόσον έχασε τον πόλεμο η Γερμανία αναμενόμενο ήταν να γίνουν όλα όσα λες. Πρόβλημά τους και σκασίλα μου...
Φυσικά οι οβραίοι είχαν (και συνεχίζουν) εσωτερική συνοχή και σύμπνοια, εδώ που τα βλέπεις αυτά;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.431
Πόντοι
15.446
Ακόμα γράφω κλεφτα από την δουλειά - δεν το διάβασα ακόμα :(
Άμα γυρίσεις θα έχεις χρόνο να διαβάζεις, αλλά επειδή κάνεις πολλές ερωτήσεις
να σου κάνω κι εγώ μια που έχω απορία.
Γιατί οι Εβραίοι, οι Γερμανοί και άλλοι ήξεραν αρχαία Ελληνικά και διάβαζαν τα
πρωτότυπα κείμενα;

Συνημμένα

• 2025-10-16_21-52-22-530.jpg
    2025-10-16_21-52-22-530.jpg
    241 KB · Εμφανίσεις: 1

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.945
Πόντοι
3.556
πρωτότυπα κείμενα;
Δυνατό.

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
444
Πόντοι
21
πρωτότυπα κείμενα;
Χάχα δεν ξέρω :tooth: άμα ήξερα πολλά εμένα θα λέγατε δάσκαλο όχι το ντουντα :tooth: για πες?

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.431
Πόντοι
15.446
Χάχα δεν ξέρω :tooth: άμα ήξερα πολλά εμένα θα λέγατε δάσκαλο όχι το ντουντα :tooth: για πες?
Γέλασες όμως, τέσπα είχαν θέληση να μαθαίνουν και λένε ότι τα Γερμανικά μοιάζουν με τα αρχαία Ελληνικά (ψάξτο τώρα βαριέμαι να ψάχνω λινκ)

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.131
Πόντοι
3.846
Σκάσε με τα ανούσια (και συνάμα λακωνικά) κογιότ....
Αν ήμουν Διαχειριστής θα έβαζα όριο σχολίων ανά ημέρα.
πρωτότυπα κείμενα;
Να ρωτήσεις και τους αμερικανούς γιατί έχουν έδρες αρχαίων ελληνικών στα πανεπιστήμια τους.

Μιλήστε μόναχοί σας, πάω να δω τίποτα σε Νότια Αμερική.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.945
Πόντοι
3.556
Γέλασες όμως, τέσπα είχαν θέληση να μαθαίνουν και λένε ότι τα Γερμανικά μοιάζουν με τα αρχαία Ελληνικά (ψάξτο τώρα βαριέμαι να ψάχνω λινκ)
Οι καλύτερες εκδόσεις Αρχαίων Ελλήνων είναι της Λειψίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom