Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.469
Πόντοι
3.556
Σου είχα δώσει ένα λίνκ αλλά ως συνήθως κάνετε χαχανίσματα,
ψάξε εκεί :coffee:

Στην καρδιά της νέας Γερμανικής καμπάνιας υπήρχε μια μυστηριώδης Λευκή Στοά των Ιλλουμινάτων που δίδασκε την θεωρία της υπέρτερης Άρειας φυλής

Σωστά τα όσα λέγονται για σβάστικα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.136
Πόντοι
15.446
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.069
Πόντοι
3.846
ΓΚΡ δεν με ενδιαφέρει αν είχε μικρή ντούντα ο Αδόλφος, έχω διαβάσει και άλλα πράγματα ότι ήταν ανίκανος κλπ ούτε τι ήταν ο ναζισμός κλπ εγώ εστίασα στο θέμα της ερωμένης και τίποτα παραπάνω...
Εκτός κι αν εδώ μέσα είμαστε φόρουμ για σχέσεις - που κατά καιρούς σε άλλα νήματα έχουμε διαβάσει πολλά και διάφορα για τύπους που πήγαν παραπέρα από συγκεκριμένα όρια :sunglasses:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.469
Πόντοι
3.556
Πάμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και μας την λένε από πάνω :angry:
Αγαπητέ Ροντ για Χίτλερ και ΑΝΤΣΗΜΙΤΙΣΜΟ.
Υπάρχει μια θεωρία ότι κάποτε πήγε Βιέννη με μια Εβραία πόρνη
που τον ειρωνεύτηκε για το μικρό του φύλο και την απόδοσή του στο κρεβάτι.
Και από τότε έγινε ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.136
Πόντοι
15.446
ΓΚΡ δεν με ενδιαφέρει αν είχε μικρή ντούντα ο Αδόλφος, έχω διαβάσει και άλλα πράγματα ότι ήταν ανίκανος κλπ ούτε τι ήταν ο ναζισμός κλπ εγώ εστίασα στο θέμα της ερωμένης και τίποτα παραπάνω...
Εκτός κι αν εδώ μέσα είμαστε φόρουμ για σχέσεις - που κατά καιρούς σε άλλα νήματα έχουμε διαβάσει πολλά και διάφορα για τύπους που πήγαν παραπέρα από συγκεκριμένα όρια :sunglasses:
Πλάκα κάνουμε, αλλά για σοβαρές θεωρίες έδωσα λίνκ.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.069
Πόντοι
3.846
Υπάρχει μια θεωρία ότι κάποτε πήγε Βιέννη με μια Εβραία πόρνη
Μας το είπες ήδη, πάμε παρακάτω;
αλλά για σοβαρές θεωρίες έδωσα λίνκ.
Εντάξει, αλλά στο ξαναλέω (και προς user κυρίως που δεν ξέρει κάποια από τα πιστεύω μου) ότι είμαι της αρχής να αντλούμε τα όσα θετικά χαρακτηριστικά είχαν κάποιοι ηγέτες ανεξάρτητα από τα πιστεύω μας...
Κι ο αντιπαθής Στάλιν είχε πει κάποτε στην κόρη του => σε αγαπώ πολύ μικρό μου σπουργιτάκι

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.469
Πόντοι
3.556
Ροντ δες και αυτό.
Το επίθετο Hitler, Hiedler ή Hüttler φαίνεται να είναι τσεχικής προέλευσης και σημαίνει μικροϊδιοκτήτης αγρότης.
Το πραγματικό επώνυμο του μπαμπά του ήταν Σίκλγκρουμπερ.
Αλλά το άλλαξε σε Hitler.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.136
Πόντοι
15.446
Αλλοι λένε ότι και ο ίδιος ο Χίτλερ είχε Εβραίους προγόνους
που δε φέρθηκαν καλά στη μητέρα του.
Πολλές θεωρίες αλλά πιο λογική μου φαίνεται θέλανε να αποδείξουν την υπεροχή της Άριας φυλής , υπεράνθρωπος Νίτσε κτλ. του είχαν κάνει και ναό.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.469
Πόντοι
3.556
Πολλές θεωρίες αλλά πιο λογική μου φαίνεται θέλανε να αποδείξουν την υπεροχή της Άριας φυλής , υπεράνθρωπος Νίτσε κτλ. του είχαν κάνει και ναό.
Aρειο δεν τον λες φατσικά και από όψη το Χιτλερ.
Αλλά τον αντισημιτισμό τον βρήκε έτοιμο από Αγγλία και Βόρειες Χώρες.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.469
Πόντοι
3.556
Πάντως ο Αδόλφος ήταν στενά συνδεδεμένος μαζί της. Αργότερα μιλούσε με τρυφερότητα για αυτή και, μέχρι τις τελευταίες μέρες του, είχε πάντα μια φωτογραφία της πάνω του. Ίσως μάλιστα η μητέρα του να ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που αγάπησε αληθινά σε όλη του τη ζωή.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.136
Πόντοι
15.446
Εντάξει, αλλά στο ξαναλέω (και προς user κυρίως που δεν ξέρει κάποια από τα πιστεύω μου) ότι είμαι της αρχής να αντλούμε τα όσα θετικά χαρακτηριστικά είχαν κάποιοι ηγέτες ανεξάρτητα από τα πιστεύω μας...
Κι ο αντιπαθής Στάλιν είχε πει κάποτε στην κόρη του => σε αγαπώ πολύ μικρό μου σπουργιτάκι
Άμα κάτσουμε και εξετάζουμε προσωπικότητες, τα συν και τα πλην θα γίνει μπάχαλο και υπό το φόβο των Συκεών το σταματάω.
Απλά έδωσα κάποια στοιχεία άμα θέλει κάποιος το ψάχνει ή το προσπερνάει.
Αυτά.--

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.469
Πόντοι
3.556
Περί Εβραίικής καταγωγής του Χίτλερ.
Στις αρχές της δεκαετίας του '20, κυκλοφορούσαν στα καφέ του Μονάχου φήμες ότι ο παππούς του Χίτλερ ήταν Εβραίος. Κατά τη δεκαετία του '30, ο ξένος κίτρινος τύπος υποδαύλιζε αυτές τις φήμες.
Ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ δεν γνώριζε ποιος ήταν ο πραγματικός παππούς του, ιδίως μετά τα αποτελέσματα της μυστικής έρευνας την οποία διεξήγαγε κατόπιν δικής του εντολής ο τότε δικηγόρος του, Χανς Φρανκ.
Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Φρανκ, εκείνη η έρευνα είχε δώσει ενδείξεις ότι πραγματικός παππούς του ήταν ένας Εβραίος από το Γκρατς, στο σπίτι του οποίου υποτίθεται ότι είχε εργαστεί ως υπηρέτρια η Άννα Μαρία Σίκλγκρουμπερ. Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ.
Ωστόσο η υπόθεση της εβραϊκής καταγωγής έχει απορριφθεί οριστικά από τους σημερινούς ιστορικούς και η ταυτότητα του παππού του Χίτλερ παραμένει αβέβαιη. Ο σύγχρονος ιστορικός Ίαν Κέρσοου απορρίπτει τελείως την πιθανότητα να έδωσε ο Χίτλερ τέτοια εντολή στον Φρανκ.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.069
Πόντοι
3.846
Πάντως θα ήσουν από τους πρώτους που θα έμπαινες σε καταναγκαστικά έργα αν ζούσε...
Όσο για τον Πατερούλη Στάλιν κι αυτός είχε τα γκουλάγκ, λοιπόν λαρμανάτε γιατί ψιλονυστάζω και πρέπει να την πέσω ενωρίς, τουλάχιστον να πάρω καμμία απόδοση αν έχει τίποτα αύριο που δεν...

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.469
Πόντοι
3.556
Ο Αυστρικός Ζωγράφος μωρό.
Bundesarchiv_Bild_183-1989-0322-506%2C_Adolf_Hitler%2C_Kinderbild.jpg

Stories

Νέο!