user212024
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Λύθηκε καί το μυστήριο που με ταλάνιζε τόσα χρόνιαμαζεψε μου και κανα τρικιλο σαλιγκαρια τωρα που θα γκλαφουρνισουν μετα τις βροχες φιλε-Ντουντα![]()
Λύθηκε καί το μυστήριο που με ταλάνιζε τόσα χρόνιαμαζεψε μου και κανα τρικιλο σαλιγκαρια τωρα που θα γκλαφουρνισουν μετα τις βροχες φιλε-Ντουντα![]()
Εσύ που ζεις στη φύση αντιπαθείς τους Οικολόγους Δάσκαλε?Δεν πιστεύω να τα μπέρδεψες, ΓΚΡ μήπως κοιτάς τη Βάρσουκαι γουδάρεις
![]()
Ασε Δάσκαλε.Προφανώς αφού ανήκω σε αντίθετη πολιτική πλευρά, έτσι κι αλλιώς μέχρι και ο Αυστριακός ζωγράφος είχε λίγες οικολογικές ανησυχίες![]()
Ναι, ο αρκτούρος έχει καθορίσει τα προστατευόμενα είδη.Κυκλοφορούν Λύκοι και Οικολόγοι και Ορεινή Μεσσηνία?
O Δάσκαλος με το Λύγκα θα γινόταν φίλος.Ναι, ο αρκτούρος έχει καθορίσει τα προστατευόμενα είδη.
Λύγκας και τσακάλι είναι υπό προστασία.
![]()
Σύμφωνοι, αλλά τον Αυστριακό ζωγράφο τον ζηλεύω στο ότι είχε πίστη ερωμένη, σε τσοντάδικο είμαστε προς υπενθύμισηΑριστερά και δεξιά - οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος - σκοπός πάντα είναι η εξουσία
Ελπίζω ιδεολογικά να δεις καλά το νέο Κόμμα Σαμαρά.Το ανέφερα ξανά επειδή ως νέο μέλος έχεις χάσει επεισόδια ιδεολογικών μου τοποθετήσεων![]()
Να και ένα άλλο μυστήριο που με ταλάνιζει ντουντα - ο Φύρερ τελικά γιατί μισούσε τούς Εβραίους τόσο πολύΣύμφωνοι, αλλά τον Αυστριακό ζωγράφο τον ζηλεύω στο ότι είχε πίστη ερωμένη, σε τσοντάδικο είμαστε προς υπενθύμιση
Το ανέφερα ξανά επειδή ως νέο μέλος έχεις χάσει επεισόδια ιδεολογικών μου τοποθετήσεων![]()
Όχι...O Δάσκαλος με το Λύγκα θα γινόταν φίλος.
Τι κάνει η Eva Braun;;;Σύμφωνοι, αλλά τον Αυστριακό ζωγράφο τον ζηλεύω στο ότι είχε πίστη ερωμένη, σε τσοντάδικο είμαστε προς υπενθύμιση
Το ανέφερα ξανά επειδή ως νέο μέλος έχεις χάσει επεισόδια ιδεολογικών μου τοποθετήσεων![]()
Και γιατί παρακαλώ να μήν ζήλευω ΩρίωνΣταμάτα να ζηλεύεις επιτέλους, Jimmy! Η θέση έχει καλυφθεί!
Τσακωθήκαμε, αλλά έτσι κι είναι αυτά, κυκλοθυμία στο δόξα πατρίΤι κάνει η Eva Braun;;;![]()
Αλληλούια.Τσακωθήκαμε, αλλά έτσι κι είναι αυτά, κυκλοθυμία στο δόξα πατρί![]()
Na sou απαντήσει το Τρολο Φύρερ τελικά γιατί μισούσε τούς Εβραίους τόσο πολύ![]()
Υπάρχει μια θεωρία ότι κάποτε πήγε Βιέννη με μια Εβραία πόρνηNa sou απαντήσει το Τρολπροσωπικά πιστεύω τους ζήλευε (όπως και κάμποσοι μετά από αυτόν) διότι χωνόντουσαν παντού και είχαν ηγετικά πόστα.
Totally agree hereΑλληλούια.
Σου είχα δώσει ένα λίνκ αλλά ως συνήθως κάνετε χαχανίσματα,Να και ένα άλλο μυστήριο που με ταλάνιζει ντουντα - ο Φύρερ τελικά γιατί μισούσε τούς Εβραίους τόσο πολύ![]()