Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.261
Πόντοι
15.446
Exει δώσει άπειρες ατάκες ο Στέφανος Χίος.
Μορφή
TnL_rP.gif

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.261
Πόντοι
15.446

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
30.261
Πόντοι
15.446
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.073
Πόντοι
3.846
Άστο διάβολο εσύ, τι πετάγεσαι όλη την ώρα και σπαμμάρεις;
Αλλά για να σου φρεσκάρω τη μνήμη ήταν κάποια βίντεο εκπαιδευτικά για το πρόγραμμα και μου είπες ότι έσβησες τα δεδομένα και τα έχει η συμμαθήτρια
Για τις ρυθμίσεις των VPN ήταν αυτά και στην τελική δεν είναι δύσκολο να τα κάνεις μόνος.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.073
Πόντοι
3.846
ΣΚΛΗΡΑ λογια μα ΑΛΗΘΙΝΑ
Άλλος μαλακοπέρδης γυρολόγος εκεί, ρε ΓΚΡ εσύ λες ότι είσαι μνηστευμένος, τι σε νοιάζει αν καβαλιώνται ή μαρκαλιώνται οι άλλοι και δη σε ξένες χώρες;

Καθημερινή εικόνα.
Αν πήγαινα :confused:
κάδο στη διπλή ευκαιρία :confused:
τότε θα έκανα το ψυχικό στη θειά :confused: μπας και με δάνειζε (αγύριστα εννοείται) :coffee:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 1
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
17.073
Πόντοι
3.846
Αρχίδια πήραμε, υπάρχει χασούρα τούτο μήνα, δεν πρόκειται να καλυφθεί και έτσι πρέπει να παίζεις...
Το μεγαλύτερο λάθος είναι να προσπαθείς να πάρεις τα χαμένα πίσω, εκεί πέφτει η πίπα...

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    166,6 KB · Εμφανίσεις: 2

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
384
Πόντοι
21
Μάθε και κάτι άλλο - επειδή είσαι ακόμη νέος στο τσοντάδικο: η Μάγκυ πέρυσι το Σεπτέμβριο άρχισε μαζί μου κάποια μαθήματα μέσω Σκάηπ και ειδικά στην αρχή μιλούσαμε ακόμα και 2 ώρες...
Μόνη της το ζήτησε, τους λόγους ας τους πει και η ίδια είτε ρώτησέ την...
Βέβαια εδώ και 5 μήνες αραίωσε η διαδικασία της μάθησης αφού καταργήθηκε το Σκάηπ (η Οχιά δεν βολεύει τόσο), έμπλεξα κι εγώ με τα δικά μου, όμως σε κάθε περίπτωση όταν θελήσει να "επιστρέψει" στα θρανία η πόρτα είναι ανοικτή...
Εντούτοις, έγιναν κάποια μαθηματάκια σε βιαστικό στυλ (κυρίως για τα VPN) και μάλιστα το έστησε και μόνη της κατόπιν υποδείξεων (το πόσταρε σε τούτο νήμα κάνε αναζήτηση)...
Call girl δεν είναι, αλλά ανήκει στον ευρύτερο χώρο κι όμως καθόταν να ακούει να της εξηγώ (με απλό τρόπο) τι είναι η πιθανότητα, η κατανομή και η δειγματοληψία...
Ντροπή σας και τίποτε παραπάνω, στη θέση σας θα ντρεπόμουν μία κοπέλα του χώρου να δείχνει έφεση να μάθει 2-3 πράγματα από κάποιον κι εγώ να ψωλαρμενίζω.

Κι εγώ το ίδιο τα βλέπω από οικονομική άποψη :coffee:

Το τι κάνει είναι δικιά της δουλειά και δεν μας αφορά,
σαν άτομο την σέβομαι, ελπίζω και εκείνη το ίδιο (είμαστε και ίδιο ζώδιο)
Αλλά για να σου φρεσκάρω τη μνήμη ήταν κάποια βίντεο εκπαιδευτικά για το πρόγραμμα και μου είπες ότι έσβησες τα δεδομένα και τα έχει η συμμαθήτρια
οπότε μην απορείς που δεν ασχολούμαι ΕΦΟΣΟΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.
ΠΛΟΚ
Ροντ μη μου πεις ότι συζητήσες με την Μάγκυ για ζώδια :cheesy: νομιζα η Μάγκυ συζητά μόνο για ποδόσφαιρο και σκληρό οπαδισμο με τον ρετρό :2funny:

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
384
Πόντοι
21

user212024

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
384
Πόντοι
21
Ο Ανανέωσης είναι τρολ και ψωλ.
Εσύ @user212024 τι αφιέρωση θες;
Εχθές με έπιασαν ντουντα οι μοναξιες και λέω τι να κάνω τι να κάνω - δεν πάω στα φρουτάκια μια βόλτα - κάθομαι στο 27 παίρνω και μια πορτοκαλάδα και παίζω - δίπλα μου ένας τύπος το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο νευρικό πάτημα των κουμπιών κτλ - πρέπει να έχανε πολλά σίγουρα ( δεν ρώτησα)- για μια φάση φάση παίζει το τραγούδι - δεν συμβιβαστικές ποτέ με τον Αδαμαντίδη- άναψε ξανά ο τύπος τσιγάρο και άρχισε να το σίγοτραγουδα- αυτό το τραγούδι θέλω για αφιέρωση :angel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom