rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.261
- Πόντοι
- 15.446
Μέγιστος.
Και ΑυγολέμονοςΤρεις είναι οι πιο καλτ μορφές ΤV.
Aξέχαστος Γιώργος Γεωργίου.
Βασίλης Λεβέντης.
Στέφανος Χίος.
Μια κατηγορία από μόνος του αυτός.Και Αυγολέμονος![]()
Αυτόν μπορούμε να τον κατατάξουμε και στους φιλοσόφουςΜια κατηγορία από μόνος του αυτός.
Μακράν.Αυτόν μπορούμε να τον κατατάξουμε και στους φιλοσόφους
![]()
Είδες τώρα μόλις είπα για βίντεο την κοπανήσανεΜακράν.
Εβγαινε συχνά και στον αξέχαστο Γιώργο Γεωργίου.
Άστο διάβολο εσύ, τι πετάγεσαι όλη την ώρα και σπαμμάρεις;Πού πήγαν τα video?
Για τις ρυθμίσεις των VPN ήταν αυτά και στην τελική δεν είναι δύσκολο να τα κάνεις μόνος.Αλλά για να σου φρεσκάρω τη μνήμη ήταν κάποια βίντεο εκπαιδευτικά για το πρόγραμμα και μου είπες ότι έσβησες τα δεδομένα και τα έχει η συμμαθήτρια
Άλλος μαλακοπέρδης γυρολόγος εκεί, ρε ΓΚΡ εσύ λες ότι είσαι μνηστευμένος, τι σε νοιάζει αν καβαλιώνται ή μαρκαλιώνται οι άλλοι και δη σε ξένες χώρες;ΣΚΛΗΡΑ λογια μα ΑΛΗΘΙΝΑ
Αν πήγαιναΚαθημερινή εικόνα.
κάδο στη διπλή ευκαιρίαΚούκλα ακόμα.
τότε θα έκανα το ψυχικό στη θειάΚούκλα και τώρα.
Σήμερα πρέπει να κέρδισες Στοίχημα.τότε θα έκανα το ψυχικό στη θειάμπας και με δάνειζε (αγύριστα εννοείται)
![]()
Μάθε και κάτι άλλο - επειδή είσαι ακόμη νέος στο τσοντάδικο: η Μάγκυ πέρυσι το Σεπτέμβριο άρχισε μαζί μου κάποια μαθήματα μέσω Σκάηπ και ειδικά στην αρχή μιλούσαμε ακόμα και 2 ώρες...
Μόνη της το ζήτησε, τους λόγους ας τους πει και η ίδια είτε ρώτησέ την...
Βέβαια εδώ και 5 μήνες αραίωσε η διαδικασία της μάθησης αφού καταργήθηκε το Σκάηπ (η Οχιά δεν βολεύει τόσο), έμπλεξα κι εγώ με τα δικά μου, όμως σε κάθε περίπτωση όταν θελήσει να "επιστρέψει" στα θρανία η πόρτα είναι ανοικτή...
Εντούτοις, έγιναν κάποια μαθηματάκια σε βιαστικό στυλ (κυρίως για τα VPN) και μάλιστα το έστησε και μόνη της κατόπιν υποδείξεων (το πόσταρε σε τούτο νήμα κάνε αναζήτηση)...
Call girl δεν είναι, αλλά ανήκει στον ευρύτερο χώρο κι όμως καθόταν να ακούει να της εξηγώ (με απλό τρόπο) τι είναι η πιθανότητα, η κατανομή και η δειγματοληψία...
Ντροπή σας και τίποτε παραπάνω, στη θέση σας θα ντρεπόμουν μία κοπέλα του χώρου να δείχνει έφεση να μάθει 2-3 πράγματα από κάποιον κι εγώ να ψωλαρμενίζω.
Ροντ μη μου πεις ότι συζητήσες με την Μάγκυ για ζώδιαΚι εγώ το ίδιο τα βλέπω από οικονομική άποψη
Το τι κάνει είναι δικιά της δουλειά και δεν μας αφορά,
σαν άτομο την σέβομαι, ελπίζω και εκείνη το ίδιο (είμαστε και ίδιο ζώδιο)
Αλλά για να σου φρεσκάρω τη μνήμη ήταν κάποια βίντεο εκπαιδευτικά για το πρόγραμμα και μου είπες ότι έσβησες τα δεδομένα και τα έχει η συμμαθήτρια
οπότε μην απορείς που δεν ασχολούμαι ΕΦΟΣΟΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.
ΠΛΟΚ
Άσε με να χαρώ λιγάκι - σε δύο βδομάδες τελειώνει η σεζόν και γυρνω σε αυτήν την καταθλιπτική και γεμάτη υγρασία πόλη που λέγεται ΘεσσαλονίκηΜην του λες τέτοια.
Εχθές με έπιασαν ντουντα οι μοναξιες και λέω τι να κάνω τι να κάνω - δεν πάω στα φρουτάκια μια βόλτα - κάθομαι στο 27 παίρνω και μια πορτοκαλάδα και παίζω - δίπλα μου ένας τύπος το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο νευρικό πάτημα των κουμπιών κτλ - πρέπει να έχανε πολλά σίγουρα ( δεν ρώτησα)- για μια φάση φάση παίζει το τραγούδι - δεν συμβιβαστικές ποτέ με τον Αδαμαντίδη- άναψε ξανά ο τύπος τσιγάρο και άρχισε να το σίγοτραγουδα- αυτό το τραγούδι θέλω για αφιέρωσηΟ Ανανέωσης είναι τρολ και ψωλ.
Εσύ @user212024 τι αφιέρωση θες;
Τα έχεις τα χρονικά σου βλέπω και συΔυναμίτης θα ήταν στο Playboy η ΘΕΑ Ελένη Πέτα.
![]()