Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (0 μέλη και 94 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Ξύλα συκιάς μπορώ να στείλω για ψήσιμο.

Προβληματιστείτε και οι δύο τους λόγους => μπουρλότο & ξύλα συκιάς.

στο ερώτημα που έθεσα (για τα ξύλα συκιάς) γιατί λες να το έκανα;
Για πες πιο είναι το βαθύτερο νόημα; :coffee:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.118
Πόντοι
3.556
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Το νήμα δεν δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη υγεία γενικά, την προσοχή στους εαυτούς μας, την καλύτερη οικονομία/κέρδη και κατά συνέπεια να έχουμε την άνεση για καλύτερα κορίτσια, city tours κλπ κλπ
Εγώ βάζω πετρέλαιο.
Και καλά κάνεις γιατί η συγκομιδή ξυλείας απαιτεί και κόπο, όμως σε πονάνε τα αρχίδια να έχεις μερικά ξύλα για να ψήνεις έξω;
Κι εγώ στο γραφείο έχω κεντρική ψύξη θέρμανση με ηλεκτρισμό και μπορώ να κυκλοφοράω ξεβράκωτος χειμώνα/καλοκαίρι, τι να λέει;
Τώρα τι χώρους έχεις δεν ξέρω, εγώ σας τα έχω δείξει σε μέσες άκρες :sunglasses:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.118
Πόντοι
3.556
Το νήμα δεν δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη υγεία γενικά, την προσοχή στους εαυτούς μας, την καλύτερη οικονομία/κέρδη και κατά συνέπεια να έχουμε την άνεση για καλύτερα κορίτσια, city tours κλπ κλπ

Και καλά κάνεις γιατί η συγκομιδή ξυλείας απαιτεί και κόπο, όμως σε πονάνε τα αρχίδια να έχεις μερικά ξύλα για να ψήνεις έξω;
Κι εγώ στο γραφείο έχω κεντρική ψύξη θέρμανση με ηλεκτρισμό και μπορώ να κυκλοφοράω ξεβράκωτος χειμώνα/καλοκαίρι, τι να λέει;
Τώρα τι χώρους έχεις δεν ξέρω, εγώ σας τα έχω δείξει σε μέσες άκρες :sunglasses:
Κλασικό σπίτι 60 τ.μ.
Κουζίνα,μπάνιο ,σαλόνι και δύο υπνοδωμάτια.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
και κουμαροριγανη
Επειδή οι άλλοι δύο μινάρουν (με πρωτεία ο Ανανέωσης κι ακολουθεί ο Ροντ) τα ξύλα συκιάς ΔΕΝ είναι για καύση σε τζάκι κλπ είναι ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΥΔΙΑ, στάχτη κάνουν....
Όμως αν τα χρησιμοποιήσεις σε εξωτερική φωτιά (μαζί και με άλλα ξύλα εννοείται ώστε να πέσει και κάρβουνο) αφήνουν ένα ιδιαίτερο άρωμα όταν καίγονται, άρα αφήνουν μια πικάντικη γεύση.
Θα ήθελα να δοκιμάσω να σου πω την αλήθεια :coffee:
Το μπουρλότιασμα με ένα σωρό κλαδιά παρήγαγε τόση φλόγα που έκανε αστραφτερή σαν ασήμι την ψησταριά και με ένα απλό τρίψιμο από το χαρτί τυλίγματος των κρεάτων, έγινε σαν καινούργια....
Εκεί που πάτε και τρώτε λες να τις καθαρίζουν έτσι;
Γιατί αυτά είναι και δηλητήρια αν παραμένουν....
Βέβαια είναι και κόπος να μαζεύεις τα ξύλα, όμως γιατί να τα καίω τζάμπα στο χωράφι και παράλληλα να καθαρίζω και την τοποθεσία γύρω γιατί κανένας δεν θα προστατεύσει την περιουσία σου. Μαζεύω σχεδόν τα πάντα, ακόμη και κλαδιά που βρίσκω σε παρακείμενα μονοπάτια και τα φέρνω σπίτι (στις αποθήκες), όσο φυσικά αντέχω.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 1
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Επομένως, αντί να χαζολογάς εδώ μέσα - γιατί είσαι πελάτης κι είναι αδικαιολόγητο αυτό - άλλο να ήσουν του χώρου άμεσα είτε έμμεσα που εκεί παίζονται συμφ€ροντα, δες εκεί που όταν μετακομίσεις με το καλό να έχει κι ανάλογο περιβάλλον να μαζεύεις τίποτα απέξω είτε λέγονται καυσόξυλα είτε σαλιγκάρια.
Μπράβο στο Μελέτη Μελετόπουλο.
Τώρα μιλάμε για υγεία, κέφι και κατ' επέκταση γκλαμουριά: σκέφτεσαι να ερχόταν εδώ κάτω η Σεξοκουκουβάγια και να της έψηνα μπριζόλες με καυσόξυλα συκιάς;
Δεν πειράζει, δεν ήρθε, αυτή €χασε και στην τελική υπάρχουν κι άλλες πορτοκαλιές που κάνουν σύκα και πορτοκάλια :coffee: προχωράμε παρακάτω με άλλες ιδέες που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς...

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Καλύτερη είναι η κουμαρορίγανη του Ντούντα.
Το αστείο που ήταν στο προηγούμενο σχόλιο ρε πατωματζή;
Στην εξοχή είσαι, κάτσε μέσα και κοίτα τα ντουβάρια, τον κώλο της Μαριγώς και της Περσεφόνης, μπαινόβγαινε στο τσοντάδικο να δεις αν σου κάνει καμμιά συκιά κογιότ κλπ...
Σε 9 μήνες έχεις περισσότερα σχόλια από εμένα που είμαι 5.5 ετών μέλος κι αν δεν ήταν η Βασίλισσα στη μέση ούτε τα μισά δεν θα είχα, άσε που θα είχα εξαφανιστεί, άντε να πέταγα καμμιά μαλακία σκόρπια και δρόμο.
Και με το διεγραμμένο λογαριασμό που ήταν ~9 ετών γύρω στο 5χιλιαρο είχα.
Γίνομαι "επιθετικός" γιατί σου έχω μία εκτίμηση που δεν θέλω ούτε να την ανταποδώσεις, απλά για το καλό σου (όπως και των υπολοίπων της διαδικτυακής παρέας), αλλιώς αν δεν σε εκτιμούσα, θα συμπεριφερόμουν εντελώς διαφορετικά.
Ξελόγκαρε από εδώ μέσα τουλάχιστον για μία βδομάδα και κάνε κάτι για τον εαυτό σου.
Αρκετά για σήμερα, εις το επανειδίν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom