ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 13.712
- Πόντοι
- 3.556
Θέλει να σας φιλοξενήσει?Ο οικοδεσπότης κερνάει που θα μας φιλοξενήσει .
Ολο του ζητάτε στείλε και στείλε.
Θέλει να σας φιλοξενήσει?Ο οικοδεσπότης κερνάει που θα μας φιλοξενήσει .
Δεν βγάζει τίποτα και το Chat gtp?
ΤίποταΔεν βγάζει τίποτα και το Chat gtp?
Ο Ντούντας θα τυφλώσει και την Α Ι .Τίποτα![]()
Ωχ μαλακίαΔώσε στην Α Ι τη λέξη γουδάγγελος που λέει ο Ντούντας.
Η Πρεσβεία ?Μας παρακολουθούν![]()
Η ΜοσάντΗ Πρεσβεία ?
Ο Ντούντας θα έχει διεισδύσει κάπως και εκεί.Η Μοσάντ![]()
Πέρα από το αστείο της υπόθεσης που είναι προφανές,
Α εδώ έχει γερμανικό σύστημα - αφού ρίχνω και γερμανικό στοίχημα αραιά και που...Ο οικοδεσπότης κερνάει που θα μας φιλοξενήσει .
Καλά απορώ πώς τελείωσες αυτό που τελείωσες (3η Δέσμη έχεις πει ότι διάλεξες)...Μα θα ήταν άστοχο το κογιότ που λες και εσύ αν τους έλεγα ταιριαστούς.
Ημουν Γ Δέσμη,αλλά οχι καλός Εκθεση .Γύρω στο 13.Α εδώ έχει γερμανικό σύστημα - αφού ρίχνω και γερμανικό στοίχημα αραιά και που...
Το ότι είμαι απλοχέρης στη (να μην λέμε ονόματα)στα άλλα θέματα είμαι γύφτο$
διότι έχω σκοπό να δώ$ω όσα γίνεται περισσότερα στη (να μην λέμε ονόματα)
Καλά απορώ πώς τελείωσες αυτό που τελείωσες (3η Δέσμη έχεις πει ότι διάλεξες)...
Όταν λέω άστοχο εννοώ ότι ΔΕΝ απομονώνεις το τμήμα του κογιότ (ειδικά αν είναι πολλαπλών αποδεκτών), το δε ανούσιο είναι όταν πας από κάτω από εμένα ή άλλο χρήστη και παραθέτεις...
Πρέπει να σε πάμε να μαρκαλήσεις δια τη βίας ειδάλλως δεν θα τυφλωθείς μονάχα, αλλά θα ξεχάσεις και τη μητρική μας γλώσσα
Θα σε αναλάβει ο @πολυζωης έχει κάτι άσβερκους,κάτσε να έρθω πάνω όταν ξεμπλέξω με τα δικά μου και θα δούμε αν μπαίνεις στο Λακόμπα οικειοθελώς ή μετά ροπάλου
Εκεί θα σε κεράσω μια ώρα με τη (να μη λέμε ονόματα) γιατί όπως είπε κι ο Μπράηαν Άνταμς => ό,τι κάνω το κάνω για Εκείνη![]()
15.5 έγραψα στις Πανελλήνιες βρε άχρηστε, 12.25 ή 12.5 Μαθηματικά (το 80% κάτω τις βάσης), 17.75 Φυσική και 14.5 Χημεία (το 160 ήταν το άριστα 20).Ημουν Γ Δέσμη,αλλά οχι καλός Εκθεση .Γύρω στο 13.
Γούβρα είναι η καύλα των ζώων (μεγάλων όπως τα γουρούνια) το ρήμα λογικά γουβρίσουν πρέπει να γράφεται, ας μας πει ο Γ' Δεσμίτης και Προμηθεύς Δεσμώτης...
Στα Μαθηματικά είχε τόση αποτυχία?15.5 έγραψα στις Πανελλήνιες βρε άχρηστε, 12.25 ή 12.5 Μαθηματικά (το 80% κάτω τις βάσης), 17.75 Φυσική και 14.5 Χημεία (το 160 ήταν το άριστα 20).
Γούβρα είναι η καύλα των ζώων (μεγάλων όπως τα γουρούνια) το ρήμα λογικά γουβρίσουν πρέπει να γράφεται, ας μας πει ο Γ' Δεσμίτης και Προμηθεύς Δεσμώτης...
ΨΨ @dimigoall ΣΚΑΣΕ, I am watching the French matches too....
Εσύ θα κεράσεις 2ο γαμίσι τον Ανανέωση με τη δικιά σου, βλέπω να φορτώνει 2 άσβερκους ο Πολυζώης![]()