Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.001
Πόντοι
15.446
:think:

2025-09-12 194904.png

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
13.712
Πόντοι
3.556
Δώσε στην Α Ι τη λέξη γουδάγγελος που λέει ο Ντούντας.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.001
Πόντοι
15.446
Δώσε στην Α Ι τη λέξη γουδάγγελος που λέει ο Ντούντας.
Ωχ μαλακία :confused: άμα τη βάλεις στο γουγλε σου βγάζει αυτό:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
13.712
Πόντοι
3.556
Και δε βλέπω να γίνεται και Κόμμα Σαμαρά.
Εκτός αν ο Ντούντας έχει ρεπορτάζ για αυτό.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.076
Πόντοι
3.846
Ο οικοδεσπότης κερνάει που θα μας φιλοξενήσει .
Α εδώ έχει γερμανικό σύστημα - αφού ρίχνω και γερμανικό στοίχημα αραιά και που...
Το ότι είμαι απλοχέρης στη (να μην λέμε ονόματα) :coffee: στα άλλα θέματα είμαι γύφτο$ :coffee: διότι έχω σκοπό να δώ$ω όσα γίνεται περισσότερα στη (να μην λέμε ονόματα) :coffee:
Μα θα ήταν άστοχο το κογιότ που λες και εσύ αν τους έλεγα ταιριαστούς.
Καλά απορώ πώς τελείωσες αυτό που τελείωσες (3η Δέσμη έχεις πει ότι διάλεξες)...
Όταν λέω άστοχο εννοώ ότι ΔΕΝ απομονώνεις το τμήμα του κογιότ (ειδικά αν είναι πολλαπλών αποδεκτών), το δε ανούσιο είναι όταν πας από κάτω από εμένα ή άλλο χρήστη και παραθέτεις...
Πρέπει να σε πάμε να μαρκαλήσεις δια τη βίας ειδάλλως δεν θα τυφλωθείς μονάχα, αλλά θα ξεχάσεις και τη μητρική μας γλώσσα :coffee:
Θα σε αναλάβει ο @πολυζωης έχει κάτι άσβερκους, :coffee: κάτσε να έρθω πάνω όταν ξεμπλέξω με τα δικά μου και θα δούμε αν μπαίνεις στο Λακόμπα οικειοθελώς ή μετά ροπάλου :knuppel:

Εκεί θα σε κεράσω μια ώρα με τη (να μη λέμε ονόματα) γιατί όπως είπε κι ο Μπράηαν Άνταμς => ό,τι κάνω το κάνω για Εκείνη :angel:

Τελευταία τροποποίηση:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
13.712
Πόντοι
3.556
Α εδώ έχει γερμανικό σύστημα - αφού ρίχνω και γερμανικό στοίχημα αραιά και που...
Το ότι είμαι απλοχέρης στη (να μην λέμε ονόματα) :coffee: στα άλλα θέματα είμαι γύφτο$ :coffee: διότι έχω σκοπό να δώ$ω όσα γίνεται περισσότερα στη (να μην λέμε ονόματα) :coffee:

Καλά απορώ πώς τελείωσες αυτό που τελείωσες (3η Δέσμη έχεις πει ότι διάλεξες)...
Όταν λέω άστοχο εννοώ ότι ΔΕΝ απομονώνεις το τμήμα του κογιότ (ειδικά αν είναι πολλαπλών αποδεκτών), το δε ανούσιο είναι όταν πας από κάτω από εμένα ή άλλο χρήστη και παραθέτεις...
Πρέπει να σε πάμε να μαρκαλήσεις δια τη βίας ειδάλλως δεν θα τυφλωθείς μονάχα, αλλά θα ξεχάσεις και τη μητρική μας γλώσσα :coffee:
Θα σε αναλάβει ο @πολυζωης έχει κάτι άσβερκους, :coffee: κάτσε να έρθω πάνω όταν ξεμπλέξω με τα δικά μου και θα δούμε αν μπαίνεις στο Λακόμπα οικειοθελώς ή μετά ροπάλου :knuppel:

Εκεί θα σε κεράσω μια ώρα με τη (να μη λέμε ονόματα) γιατί όπως είπε κι ο Μπράηαν Άνταμς => ό,τι κάνω το κάνω για Εκείνη :angel:
Ημουν Γ Δέσμη,αλλά οχι καλός Εκθεση .Γύρω στο 13.
Στα άλλα Αρχαία ,Ιστορία και Λατινικά έσκιζα. Κοντά 19 μέσο όρο.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
13.712
Πόντοι
3.556
Πιο πολύ Ιστορία. 20.
Λατινικά 19.
και Αρχαία 17.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.076
Πόντοι
3.846
Ημουν Γ Δέσμη,αλλά οχι καλός Εκθεση .Γύρω στο 13.
15.5 έγραψα στις Πανελλήνιες βρε άχρηστε, 12.25 ή 12.5 Μαθηματικά (το 80% κάτω τις βάσης), 17.75 Φυσική και 14.5 Χημεία (το 160 ήταν το άριστα 20).
Γούβρα είναι η καύλα των ζώων (μεγάλων όπως τα γουρούνια) το ρήμα λογικά γουβρίσουν πρέπει να γράφεται, ας μας πει ο Γ' Δεσμίτης και Προμηθεύς Δεσμώτης...

ΨΨ @dimigoall ΣΚΑΣΕ, I am watching the French matches too....
Εσύ θα κεράσεις 2ο γαμίσι τον Ανανέωση με τη δικιά σου, βλέπω να φορτώνει 2 άσβερκους ο Πολυζώης :coffee:

Συνημμένα

• Θα σε πάμε στη Βασίλισσα, ΤΕΛΟΣ....jpg
    Θα σε πάμε στη Βασίλισσα, ΤΕΛΟΣ....jpg
    149,8 KB · Εμφανίσεις: 1

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
13.712
Πόντοι
3.556
15.5 έγραψα στις Πανελλήνιες βρε άχρηστε, 12.25 ή 12.5 Μαθηματικά (το 80% κάτω τις βάσης), 17.75 Φυσική και 14.5 Χημεία (το 160 ήταν το άριστα 20).

Γούβρα είναι η καύλα των ζώων (μεγάλων όπως τα γουρούνια) το ρήμα λογικά γουβρίσουν πρέπει να γράφεται, ας μας πει ο Γ' Δεσμίτης και Προμηθεύς Δεσμώτης...

ΨΨ @dimigoall ΣΚΑΣΕ, I am watching the French matches too....
Εσύ θα κεράσεις 2ο γαμίσι τον Ανανέωση με τη δικιά σου, βλέπω να φορτώνει 2 άσβερκους ο Πολυζώης :coffee:
Στα Μαθηματικά είχε τόση αποτυχία?
Γιατί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom