Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 10.041
- Πόντοι
- 3.296
Εξήγησε γιατί με θεωρείς υπερπροστατευτικό προς τα κορίτσια
Το κρεββάτι που ξαπλώνω ξέρεις πώς το αποκαλώ![]()

Εξήγησε γιατί με θεωρείς υπερπροστατευτικό προς τα κορίτσια
Το κρεββάτι που ξαπλώνω ξέρεις πώς το αποκαλώ![]()
Πες τίποτα άλλο εσύ ΓΚΡ...Δυνατό το σημερινό avatar.
Si vis pacem ,para bellum.Πες τίποτα άλλο εσύ ΓΚΡ...
Τι έλεγαν οι Λατίνοι;
Αν θες ειρήνη ετοιμάσου για πόλεμο. Μετέφρασε το![]()
Μα γι'αυτό στην Οχιά με αποκαλεί Αδόλφο η Βασίλισσα κι εγώ Εύα Μπράουνοταν θελει να προστατεψει ορια δεν γνωριζει ..![]()
Αυτό το καφενείο , όπως μας τα λες,θα έχει γνωρίσει δόξες με την παρουσία σου.Μα γι'αυτό στην Οχιά με αποκαλεί Αδόλφο η Βασίλισσα κι εγώ Εύα Μπράουν
Τώρα κάθομαι στο καφενείο κι ένας περίεργος με ρώτησε αν έχει Στοίχημα σήμερις, του έκοψα με τη μία την κουβέντα, είμαι Μοναχοφάης όνομα και πράγμα
Δεν φτάνει που κερδίζω να παίρνει σύνταξη κάθε μήνα, θα με σκοτίσει κιόλας, ρε ΓΚΡ μου ήρθε να του πω![]()
Πρόσεξε μην πάθεις τίποτα και χάσει η Βενετιά το βελόνιΚαι εγώ έχω πολλές δουλειές παιδιά
Κατουράνε τα τζιτζίκια θείε Ντούντα ?Πρόσεξε μην πάθεις τίποτα και χάσει η Βενετιά το βελόνιΓΚΡ με κατούρησε ένα τζιτζίκι κάθομαι κάτω από μια ακακία και ποιος ξέρει το ρημάδι γιατί πέταξε κι έριξε τη βόμβα
![]()
Έχει δύο το χουριό, ΓΚΡ δεν είπαμε να κάνεις στοχευμένα κογιότ;Αυτό το καφενείο
Δεν έχει μουριές το καφενείο να κάτσεις από κάτω σήμερα?Έχει δύο το χουριό, ΓΚΡ δεν είπαμε να κάνεις στοχευμένα κογιότ;
Αν στη ζωή δεν έχεις (και δεν απευθύνομαι σε εσένα μόνο) μια πειθαρχία, τότε δεν υπάρχει προκοπή.
Λοιπόν λακάω να δω τον κήπο και μετά θα βουρκανιάσω![]()
στειλε τα λεφτα για την κουριερ δεν πληρωνει την αποστολη ο ξαδελφοςΚατουράνε τα τζιτζίκια θείε Ντούντα ?
Υγ όποτε έχεις χρόνο πέρνα από ACS να αφήσεις τα πράγματα![]()
Ναιστειλε τα λεφτα για την κουριερ δεν πληρωνει την αποστολη ο ξαδελφος
στειλε το μονοπετρο πρωτα και ημερομηνια γαμου με τις αδειες αλλιως προικοσυμφωνο δεν κανειΝαι
Για πες του να κάνει ΑΑΑΑ
![]()
Ρώτα τον και τί λένε οι Λατίνες.Πες τίποτα άλλο εσύ ΓΚΡ...
Τι έλεγαν οι Λατίνοι;
Αν θες ειρήνη ετοιμάσου για πόλεμο. Μετέφρασε το![]()
Ficus sycomorus η επιστημονική ονομασίαΔεν έχει μουριές το καφενείο να κάτσεις από κάτω σήμερα?
Ισχύει.Ficus sycomorus η επιστημονική ονομασία![]()