rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 30.261
- Πόντοι
- 15.446
Αντί να παρατηρήσετε ότι με το δρόσισμα της χελώνας
Εμ βλέπεις άμα παρατηρείς άλλα πράγματαΟι επιδοτήσεις όμως ΑΛΛΟΥ πήγαιναν και πάνε.
Αντί να παρατηρήσετε ότι με το δρόσισμα της χελώνας
Εμ βλέπεις άμα παρατηρείς άλλα πράγματαΟι επιδοτήσεις όμως ΑΛΛΟΥ πήγαιναν και πάνε.
Θα παρατηρεί το Δελτίο Στοιχήματος .Για αυτό.Εμ βλέπεις άμα παρατηρείς άλλα πράγματα![]()
ΓΚΡ τα κογιότ υγείας γιατί τα ανεβάζω λες;Τόση δουλειά κάνεις και άξια βλέπω.
Τον κακό σου τον καιρό, που σου φάνηκε το αστείο σχετικά με την απάντηση που έδωσα περί υγείας ακριβώς από πάνω;Για αυτό.
Ποτέ.Τον κακό σου τον καιρό, που σου φάνηκε το αστείο σχετικά με την απάντηση που έδωσα περί υγείας ακριβώς από πάνω;
Εκτός κι αν οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Εμ βλέπετε το δέντρο κι όχι το δάσος...άμα παρατηρείς άλλα πράγματα
Έκανα λαικ, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσωΕμ βλέπετε το δέντρο κι όχι το δάσος...
Σας έγραψα (και με γράψατε) και περί πλυσίματος μετά το ψιλό για λόγους υγιεινής.
Τραβάτε να κάνετε και κανέναν έλεγχο για το παχύ έντερο ειδικά οι άνω των 50.
Και συνεχίζει ο Κλυνν ΘΕΟΣΈκανα λαικ, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω![]()
Να σου εξηγήσει η Μάγκυ (κάντην εσύ κογιότ όταν μπει) γιατί είμαι υπερπροστατευτικός με τα κορίτσια.
Ποιά Μάγκυ?Η Χαραλαμπίδου?Να σου εξηγήσει η Μάγκυ (κάντην εσύ κογιότ όταν μπει) γιατί είμαι υπερπροστατευτικός με τα κορίτσια.
Δεν θα γράφω κατεβατά ολόκληρα τι τους λέω να προσέχουν όταν κάνω έρωτα μαζί τους, τι νομίζετε ότι ορμάω σαν τέρας;
Ειδικά όταν οι περισσότερες είναι κόρες μου ηλικιακά.
Καλό.ΨΨ @dimigoall καβάτζωσα 5 αυγά από το κοτέτσι του Νικόλα, αύριο πάει Αρκαδιά = Κυπαρισσία και θα ψάξει για ντομάτες.
Τσιέπι = κεντρί μεγάλο σαν κέρατο.
Τα λέμε από Δευτέρα. ΠΛΟΚ ΟΛΟΙ
Όταν λέμε όλοι, ΌΛΟΙΠΛΟΚ ΟΛΟΙ![]()
Ολοι οι καλοί.Όταν λέμε όλοι, ΌΛΟΙ
Το Βασιλίτσι που είναι Ν.Δ. της Κορώνης το ξέρεις ;Τσιέπι = κεντρί μεγάλο σαν κέρατο.