You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Ήβη ήταν γυναικάρα 100%, με υπέροχο μουνάκι, στο λέω μετά λόγου γνώσεως. Απίστευτη γυναίκα και χαίρομαι που δεν είμαι μόνο εγώ που την θυμάμαι. Ήταν πράγματι στο same, που τότε μεσουρανούσε. Μετά πήγε Ολλανδία που λογικά θα έκανε μεγάλη καριέρα.. Η ανάλυση του snp, με βρίσκει σε γενικές γραμμές σύμφωνο, σωστός ο παίκτης!
mariosxnikolaou
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση, παρακαλω. Γνωριζει καποιος για επαγγελματια στα βορεια προαστεια; Προτιμηση σε ανεξαρτητες, καλη στο strapon και light bdsm. Ευχαριστω προκαταβολικα!
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Εγώ θέλω να βρω την nana αλλά δεν μπορώ,γκομενάρα στις φωτογραφίες,όσο για την Anastasia έχω μιλήσει μαζί της μόνο στο τηλέφωνο,την έχουν κάψει εδώ και δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει και τι όχι,για την nana έλαβα θετικά μηνύματα για την Anastasia μόνο αρνητικά.
Δε θα τη βρεις Ray, για την ώρα έχει αποσυρθεί το έγραψα πιο πάνω. Στη καλύτερη να κάνει (αν κάνει session) με άτομα που γνωρίζει καλά και από καιρό
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση, παρακαλω. Γνωριζει καποιος για επαγγελματια στα βορεια προαστεια; Προτιμηση σε ανεξαρτητες, καλη στο strapon και light bdsm. Ευχαριστω προκαταβολικα!
Θα το διαβάζουν αυτό οι Σαλονικιοί και θα λένε ότι παίζεις με τον πόνο τους. Αυτοι θα κάλυπταν ακτίνα 50 χιλιόμετρα για να βρουν Αφέντρα της προκοπής και εσύ βαριέσαι να κατέβεις μέχρι το κεντρο ;
Θα το διαβάζουν αυτό οι Σαλονικιοί και θα λένε ότι παίζεις με τον πόνο τους. Αυτοι θα κάλυπταν ακτίνα 50 χιλιόμετρα για να βρουν Αφέντρα της προκοπής και εσύ βαριέσαι να κατέβεις μέχρι το κεντρο ;![]()
![]()
Μακάρι να είχαμε καλή Αφέντρα εντός 50 χιλιομέτρων...ουρές θα κάναμε!!
Ευχαριστω θα της αναφερωΚαλώς ήρθες
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου λοιπόν ....
Προς το παρόν Μας τα έχεις πρήξειΘελω να περιγραψω καποιες εμπειριες που ειχα κατα καιρους σε σεσσιον
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις