trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Προς το παρόν Μας τα έχεις πρήξει
Μάλλον προσπαθούσε να σπάσει το φράγμα των 10 μνμ
Προς το παρόν Μας τα έχεις πρήξει
Καμία που να πλησιάζει σε αυταρχικότητα την συγκεκριμένη στο βίντεο υπάρχει; Η Ερικα ισως;
Αυταρχικότητα ; Στο video βλέπουμε μια να ξεκοιλιάζει έναν τύπο αυτό από μόνο του δεν είναι αυταρχικότητα και ας με διορθώσουν όσοι έχουν άλλη άποψη.
Καμία που να πλησιάζει σε αυταρχικότητα την συγκεκριμένη στο βίντεο υπάρχει; Η Ερικα ισως;
H Ericca και η Alexandra κάνουν πολύ καλύτερο strap και όχι μόνο,έχουν γνώσεις και εμπειρία χρόνων.Καμία που να πλησιάζει σε αυταρχικότητα την συγκεκριμένη στο βίντεο υπάρχει; Η Ερικα ισως;
Για μένα καλύτερα να μην πας σε στούντιο, έχω δοκιμάσει αλεξανδρα και αφεντρα θεανώ που περασα φανταστικά, ειδικά η Θεανώ είναι πολύ όμορφη γυναίκα να την χαζεύεις. Από εκεί και περα επειδή οι ώρες που μπορώ είναι περίργες και καθώς σε στούντιο δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού κλπ έχω κάνει κάποια και καλά σέσσιον στο 104 με την Πάολα η οποία μου αρέσει εμφανισιακά μπαμπάτσικη και σκυλί στην φάτσα. Δεν έχουν το ίδιο επίπεδο αλλά καλά είναι. Ωστόσο αν μπορείς είναι πιο ωραία εμπειρία σε επαγγελματία DomΚάποια μόνο για στραπ σε στουντιο
Έχει κάποιος να προτείνει;
Και εγώ με την σειρά μου
Συμφωνώ απολύτως για Αλεξάνδρα και Θεανώ
Που είναι το Top της Αθήνας ..