o Mpampis o Flou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2024
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
τα ειπες ολα....Για την Καλλιθεώτισσα τα έχω πει, 50φεύγα πρεζού με σάπια δόντια. Κυριολεκτικά μαύρα.
τα ειπες ολα....Για την Καλλιθεώτισσα τα έχω πει, 50φεύγα πρεζού με σάπια δόντια. Κυριολεκτικά μαύρα.
χαχαχα καλα ειτε τρολ εισαι με αυτα που λες ειτε θυμα....για λυπηση ειστε μερικοι εδώ μεσαΤην σέβομαι και την υπηρετώ χρόνια και όσα περισσότερα χρήματα έχω τις τα δίνω
Εσύ μπορεί να είσαι τρολ γιατί δεν την ξέρεις ούτε θύμα είμαι τυχερός είμαι που την υπηρετώ χρόνιαχαχαχα καλα ειτε τρολ εισαι με αυτα που λες ειτε θυμα....για λυπηση ειστε μερικοι εδώ μεσα
100 ευρώ δίνω στον χώρο της και 150 στο ξενοδοχείο όταν πάω μόνος μου με την φίλη μου μαζί πάει τα διπλάσια,αντικειμενικά είναι κούκλα ,δες την και μετά γράψετι να δώ απο κοντά την σιτεμένη γριά;;; ουτε τζάμπα δεν πηγαινα σε αυτη....τρολάκια αβανταδώροι σας πληρωνει τουλάχιστον; ή τζάμπα κάνετε τους clown?
100 ευρώ δίνω στον χώρο της και 150 στο ξενοδοχείο όταν πάω μόνος μου με την φίλη μου μαζί πάει τα διπλάσια,αντικειμενικά είναι κούκλα ,δες την και μετά γράψε
παπαρια δινεις....ενα τρολ εισαι που μοναδικος σου σκοπος εδώ μεσα ειναι να τη διαφημιζεις-προμοτάρεις μπας και παει κανένα χάπατο και δώσει αυτά τα λεφτά που λες στην granny.....νομιζεις οτι με τα παραμυθια που λες θα μαζέψεις πελάτες;Εσύ μπορεί να είσαι τρολ γιατί δεν την ξέρεις ούτε θύμα είμαι τυχερός είμαι που την υπηρετώ χρόνια
εσύ σίγουρα είσαι,δες την πρώτα και μετά γράψε ,και λίγα παίρνει 100 άλλες παίρνουν τα διπλά,δεν είσαι του αυταρχικού και δεν ξέρεις τις τιμέςπαπαρια δινεις....ενα τρολ εισαι που μοναδικος σου σκοπος εδώ μεσα ειναι να τη διαφημιζεις μπας και παει κανένα χάπατο και δώσει αυτά τα λεφτά που λες.....
αν εισαι και η ιδια πισω απο αυτο το προφιλ δεν θα μου εκανε επληξη....συνέχισε να την αβαντάρεις και να λες παραμυθια και να το παιζεις ο δηθεν ευχαριστημένος πελάτης που σκάει οτι του λεει και κανει επικινδυνες πρατκικές μαζι της...εχεις γινει clownεσύ σίγουρα είσαι,δες την πρώτα και μετά γράψε ,και λίγα παίρνει 100 άλλες παίρνουν τα διπλά,δεν είσαι του αυταρχικού και δεν ξέρεις τις τιμές
γράφω χρόνια,δεν είμαι ο μόνος που γράφει και δεν κάνω τίποτα επικίνδυνο ξέρει είναι πολλά χρόνια στο αυταρχικό,μάλλον έχεις μπερδέψει τα νήματα εδώ για αυταρχικό γράφουμε τις εμπειρίες μαςαν εισαι και η ιδια πισω απο αυτο το προφιλ δεν θα μου εκανε επληξη....συνέχισε να την αβαντάρεις και να λες παραμυθια και να το παιζεις ο δηθεν ευχαριστημένος πελάτης που σκάει οτι του λεει και κανει επικινδυνες πρατκικές μαζι της...εχεις γινει clown
το αν γράφεις χρονια δεν λεει κάτι...ναι εχεις φτιάξει και αλλους λογαριασμους και μπαινοβγαινεις απο διαφορετικά προφιλ για να της κανεις διαφημιση και να φαινεστε περισσοτεροι...γελοιο τρολ εισαι που μας λες ιστοριες ως πραγματικότητα....Ολοι έχουμε καταλάβει τι κανει εδω μέσα και τις προθέσεις σου.γράφω χρόνια,δεν είμαι ο μόνος που γράφει και δεν κάνω τίποτα επικίνδυνο ξέρει είναι πολλά χρόνια στο αυταρχικό,μάλλον έχεις μπερδέψει τα νήματα εδώ για αυταρχικό γράφουμε τις εμπειρίες μας
αν εισαι και η ιδια πισω απο αυτο το προφιλ δεν θα μου εκανε επληξη....συνέχισε να την αβαντάρεις και να λες παραμυθια και να το παιζεις ο δηθεν ευχαριστημένος πελάτης που σκάει οτι του λεει και κανει επικινδυνες πρατκικές μαζι της...εχεις γινει clown
δεν γίνεται αυτό που γράφεις,μόλις είδα ότι έχεις περιορίσει και το προφίλ σου επειδή ποτέ δεν είχες ξαναγράψει στο νήμα,το δικό μου το έχω ανοικτότο αν γράφεις χρονια δεν λεει κάτι...ναι εχεις φτιάξει και αλλους λογαριασμους και μπαινοβγαινεις απο διαφορετικά προφιλ για να της κανεις διαφημιση...γελοιο τρολ εισαι
ελα τώρα τρολάκι που δεν γινεται...αφου το κανεις χρονια ολο αυτο....δεν γίνεται αυτό που γράφεις,μόλις είδα ότι έχεις περιορίσει και το προφίλ σου επειδή ποτέ δεν είχες ξαναγράψει στο νήμα,το δικό μου το έχω ανοικτό
έχεις θέμα μίλα μόνος σου και άνοιξε το προφίλ σου να δούμε σε πιο νήμα έγραφες εδώ τώρα έγραψες τις τελευταίες μέρεςελα τώρα τρολάκι που δεν γινεται...αφου το κανεις χρονια ολο αυτο....
εσυ εχεις θέμα...πες μας ποσα προφιλ εχεις φτιάξεις για την κανεις promotion...έχεις θέμα μίλα μόνος σου και άνοιξε το προφίλ σου να δούμε σε πιο νήμα έγραφες εδώ τώρα έγραψες τις τελευταίες μέρες
εσυ εχεις θέμα...πες μας ποσα προφιλ εχεις φτιάξεις για την κανεις promotion...
Νομίζω είναι και στο domsecrets ως MISTRESS KINKY ZARA (δεν είμαι σίγουρος). Κάποτε όταν είχε έρθει Θεσσαλονίκη είχαμε επικοινωνήσει αλλά νομίζω είχε στα 200/h... Οπότε δεν ασχολήθηκα. Ίσως για κάποιον που είναι (πολύ) άνετος να δοκιμάσει την τύχη τoυ.Χρόνια πολλά σε όλους με υγεια .Για την συγκεκριμένη υπάρχει κάποια γνώμη
![]()
Erotic Facesitting 6934112741 Επικοινωνία μέσο εφαρμογή WHATSAPP k TELEGRAM VIBER!
Γεια σας, κύριοι! Είμαι η Kinky Mistress Gabriella – μια γυναίκα που απολαμβάνει τη ζωή, το γέλιο και την απόλαυση. Κομψή, έξυπνη, αισιόδοξη, ψηλή και με θηλυκές καμπύλες που μαγνητίζουν. Ζήστε μια αξέχαστη βραδιά μαζί μου και αφήστε με να μετατρέψω τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις σε...kanesex.com