Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
458
Πόντοι
21
Την σέβομαι και την υπηρετώ χρόνια και όσα περισσότερα χρήματα έχω τις τα δίνω
χαχαχα καλα ειτε τρολ εισαι με αυτα που λες ειτε θυμα....για λυπηση ειστε μερικοι εδώ μεσα

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
χαχαχα καλα ειτε τρολ εισαι με αυτα που λες ειτε θυμα....για λυπηση ειστε μερικοι εδώ μεσα
Εσύ μπορεί να είσαι τρολ γιατί δεν την ξέρεις ούτε θύμα είμαι τυχερός είμαι που την υπηρετώ χρόνια

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
τι να δώ απο κοντά την σιτεμένη γριά;;; ουτε τζάμπα δεν πηγαινα σε αυτη....τρολάκια αβανταδώροι σας πληρωνει τουλάχιστον; ή τζάμπα κάνετε τους clown?
100 ευρώ δίνω στον χώρο της και 150 στο ξενοδοχείο όταν πάω μόνος μου με την φίλη μου μαζί πάει τα διπλάσια,αντικειμενικά είναι κούκλα ,δες την και μετά γράψε

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
458
Πόντοι
21
100 ευρώ δίνω στον χώρο της και 150 στο ξενοδοχείο όταν πάω μόνος μου με την φίλη μου μαζί πάει τα διπλάσια,αντικειμενικά είναι κούκλα ,δες την και μετά γράψε
Εσύ μπορεί να είσαι τρολ γιατί δεν την ξέρεις ούτε θύμα είμαι τυχερός είμαι που την υπηρετώ χρόνια
παπαρια δινεις....ενα τρολ εισαι που μοναδικος σου σκοπος εδώ μεσα ειναι να τη διαφημιζεις-προμοτάρεις μπας και παει κανένα χάπατο και δώσει αυτά τα λεφτά που λες στην granny.....νομιζεις οτι με τα παραμυθια που λες θα μαζέψεις πελάτες;

Τελευταία τροποποίηση:

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
παπαρια δινεις....ενα τρολ εισαι που μοναδικος σου σκοπος εδώ μεσα ειναι να τη διαφημιζεις μπας και παει κανένα χάπατο και δώσει αυτά τα λεφτά που λες.....
εσύ σίγουρα είσαι,δες την πρώτα και μετά γράψε ,και λίγα παίρνει 100 άλλες παίρνουν τα διπλά,δεν είσαι του αυταρχικού και δεν ξέρεις τις τιμές

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
458
Πόντοι
21
εσύ σίγουρα είσαι,δες την πρώτα και μετά γράψε ,και λίγα παίρνει 100 άλλες παίρνουν τα διπλά,δεν είσαι του αυταρχικού και δεν ξέρεις τις τιμές
αν εισαι και η ιδια πισω απο αυτο το προφιλ δεν θα μου εκανε επληξη....συνέχισε να την αβαντάρεις και να λες παραμυθια και να το παιζεις ο δηθεν ευχαριστημένος πελάτης που σκάει οτι του λεει και κανει επικινδυνες πρατκικές μαζι της...εχεις γινει clown

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
αν εισαι και η ιδια πισω απο αυτο το προφιλ δεν θα μου εκανε επληξη....συνέχισε να την αβαντάρεις και να λες παραμυθια και να το παιζεις ο δηθεν ευχαριστημένος πελάτης που σκάει οτι του λεει και κανει επικινδυνες πρατκικές μαζι της...εχεις γινει clown
γράφω χρόνια,δεν είμαι ο μόνος που γράφει και δεν κάνω τίποτα επικίνδυνο ξέρει είναι πολλά χρόνια στο αυταρχικό,μάλλον έχεις μπερδέψει τα νήματα εδώ για αυταρχικό γράφουμε τις εμπειρίες μας

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
458
Πόντοι
21
γράφω χρόνια,δεν είμαι ο μόνος που γράφει και δεν κάνω τίποτα επικίνδυνο ξέρει είναι πολλά χρόνια στο αυταρχικό,μάλλον έχεις μπερδέψει τα νήματα εδώ για αυταρχικό γράφουμε τις εμπειρίες μας
το αν γράφεις χρονια δεν λεει κάτι...ναι εχεις φτιάξει και αλλους λογαριασμους και μπαινοβγαινεις απο διαφορετικά προφιλ για να της κανεις διαφημιση και να φαινεστε περισσοτεροι...γελοιο τρολ εισαι που μας λες ιστοριες ως πραγματικότητα....Ολοι έχουμε καταλάβει τι κανει εδω μέσα και τις προθέσεις σου.

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81

το αν γράφεις χρονια δεν λεει κάτι...ναι εχεις φτιάξει και αλλους λογαριασμους και μπαινοβγαινεις απο διαφορετικά προφιλ για να της κανεις διαφημιση...γελοιο τρολ εισαι
δεν γίνεται αυτό που γράφεις,μόλις είδα ότι έχεις περιορίσει και το προφίλ σου επειδή ποτέ δεν είχες ξαναγράψει στο νήμα,το δικό μου το έχω ανοικτό

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
458
Πόντοι
21
δεν γίνεται αυτό που γράφεις,μόλις είδα ότι έχεις περιορίσει και το προφίλ σου επειδή ποτέ δεν είχες ξαναγράψει στο νήμα,το δικό μου το έχω ανοικτό
ελα τώρα τρολάκι που δεν γινεται...αφου το κανεις χρονια ολο αυτο....

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
ελα τώρα τρολάκι που δεν γινεται...αφου το κανεις χρονια ολο αυτο....
έχεις θέμα μίλα μόνος σου και άνοιξε το προφίλ σου να δούμε σε πιο νήμα έγραφες εδώ τώρα έγραψες τις τελευταίες μέρες

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
458
Πόντοι
21
έχεις θέμα μίλα μόνος σου και άνοιξε το προφίλ σου να δούμε σε πιο νήμα έγραφες εδώ τώρα έγραψες τις τελευταίες μέρες
εσυ εχεις θέμα...πες μας ποσα προφιλ εχεις φτιάξεις για την κανεις promotion...

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
896
Πόντοι
86
Η Ερικα ειναι γεγονος οτι μιλάει σαν να ειναι χαπακωμενη.

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
92
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεια .Για την συγκεκριμένη υπάρχει κάποια γνώμη

telis67

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
10
Like
284
Πόντοι
290
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να δούλευε παλαιότερα στο Studio Oriental. Όντως ήταν νταρντάνα, βιτσιόζα και πολύ καθαρή. Για τις τιμές που έχει στη σελίδα της και αυτά που παρέχει (bdsm και sex) πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεια .Για την συγκεκριμένη υπάρχει κάποια γνώμη
Νομίζω είναι και στο domsecrets ως MISTRESS KINKY ZARA (δεν είμαι σίγουρος). Κάποτε όταν είχε έρθει Θεσσαλονίκη είχαμε επικοινωνήσει αλλά νομίζω είχε στα 200/h... Οπότε δεν ασχολήθηκα. Ίσως για κάποιον που είναι (πολύ) άνετος να δοκιμάσει την τύχη τoυ.

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Στο domsecrets έχει και μια MISS PERSEPHONE... Καθόλου ευκαταφρόνητη δεν φαίνεται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom