Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
157
Πόντοι
0
Για εμένα που είμαι υποτακτική υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον ή όλοι αφέντρες θέλετε;
Εννοείται ότι υπάρχει μικρή, αλλά άμα κάνεις post στο οι καλύτερες στο αυταρχικό, υποτακτικούς θα βρείς! Δώσε feed back, και δεν θα σε αφήσουμε παραπονεμένη!

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες για όποιον ενδιαφέρεται η Κυρία Vida θα έρθει στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα 11,12 και 13 Σεπτεμβρίου!!

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
159
Πόντοι
1
Η Θεανώ κάνει ραντεβού ακόμα ή έχει σταματήσει και αυτή

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.302
Πόντοι
481
Σε ευχαριστώ μύστη!!! Είναι απίστευτης!!! Ζητάει ένα νεφρό όμως??

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
918
Πόντοι
86
Σε ευχαριστώ μύστη!!! Είναι απίστευτης!!! Ζητάει ένα νεφρό όμως??
Γενικά οι γνωστές και καταξιωμένες Θεανώ , Ερικα, Ολγα, Ισιδα ουτε καν η Αλεξάνδρα δε ζητάνε ένα νεφρό, τα αναδυομενα τσόλια του Instagram ζητάνε ένα νεφρό και ανευ λόγου

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.302
Πόντοι
481
Γυρω στο 100σταρι παιζει
Καλά είναι την έχεις πάρει ποτέ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γενικά οι γνωστές και καταξιωμένες Θεανώ , Ερικα, Ολγα, Ισιδα ουτε καν η Αλεξάνδρα δε ζητάνε ένα νεφρό, τα αναδυομενα τσόλια του Instagram ζητάνε ένα νεφρό και ανευ λόγου
Της κορασίδες πού είπες που μπορώ να τις βρώ αν και πιστεύω η Θεώνο με καλύπτει ήδη...

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Καλά είναι την έχεις πάρει ποτέ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Της κορασίδες πού είπες που μπορώ να τις βρώ αν και πιστεύω η Θεώνο με καλύπτει ήδη...

Ναι την εχω επισκεφθει 3-4 φορες

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Γενικά οι γνωστές και καταξιωμένες Θεανώ , Ερικα, Ολγα, Ισιδα ουτε καν η Αλεξάνδρα δε ζητάνε ένα νεφρό, τα αναδυομενα τσόλια του Instagram ζητάνε ένα νεφρό και ανευ λόγουτ
Τελευταία φορά που μίλησα με την Αλεξάνδρα πριν κανένα χρόνο, το είχε πάει στα 150 και έχει μεταφερθεί ο χώρος και στου διαόλου τη μάνα, ίσως για να είναι κοντινότερα στους πλούσιους των ΒΠ που έχει για πελάτες.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
157
Πόντοι
0
Τελευταία φορά που μίλησα με την Αλεξάνδρα πριν κανένα χρόνο, το είχε πάει στα 150 και έχει μεταφερθεί ο χώρος και στου διαόλου τη μάνα, ίσως για να είναι κοντινότερα στους πλούσιους των ΒΠ που έχει για πελάτες.
Εντάξει δεν το λες φτηνό, αλλά δεν το λες και παράλογο. Όταν έχεις τις διάφορες wannabe ανθυποαφέντρες, κάτι κοριτσάκια που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, και ζητάνε κάρτες, εγγραφές σε OF και ό,τι άλλο, για να καταδεχτούν να σου μιλήσουν, η Αλεξάνδρα είναι τίμια σε αυτά που ζητάει και σε αυτά που προσφέρει. Η τύπισα είναι η μοναδική ίσως στην Ελλάδα που έχει πάει το bdsm σε άλλο level, έχει επενδύσει σε χώρους και εξοπλισμό, κάνει events με αφέντρες που σου πέφτει η μασέλα και κυρίως δεν κοροϊδεύει κανένα. Δεν είναι για όλους, αλλά υπάρχουν παπούτσια των 10 ευρώ και παπούτσια των 1.000 ευρώ, τώρα αν πάρεις των δέκα και στο τέλος της μέρας το πόδι σου είναι γεμάτο κάλους, δεν θα μπορείς ν' απορείς. Απλά πάντα θα υπάρχει ο πλούσιος των ΒΠ που θα έχει αγοράσει το χόγκαν και το δέρμα του θα είναι σαν μωρού, και οι υπόλοιποι με τα κινέζικα απ΄ τα πανέρια. Δεν πολυασχολούμαι, αλλά την έχω γνωρίσει απο κοντά και την έχω εκτιμήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom