Ναι αυτή είναιΓνωρίζει κάποιος αν η Μπέτυ - Ρόδος
είναι η γνωστή Μπέτυ από studio oriental?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξαρτάται πόσο υποτακτική εισαιΓια εμένα που είμαι υποτακτική υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον ή όλοι αφέντρες θέλετε;
Εννοείται ότι υπάρχει μικρή, αλλά άμα κάνεις post στο οι καλύτερες στο αυταρχικό, υποτακτικούς θα βρείς! Δώσε feed back, και δεν θα σε αφήσουμε παραπονεμένη!Για εμένα που είμαι υποτακτική υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον ή όλοι αφέντρες θέλετε;
Lina_Doula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 861
- Πόντοι
- 81
ΠολύΕξαρτάται πόσο υποτακτική εισαι
Papa Nihil
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Καλωστονε τον μαγκα.
Lina_Doula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 861
- Πόντοι
- 81
Γυναίκα είμαι... μουνάκι έχωΚαλωστονε τον
Subslave15
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2024
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες για όποιον ενδιαφέρεται η Κυρία Vida θα έρθει στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα 11,12 και 13 Σεπτεμβρίου!!
Aρχες Αυγουστου την συναντησα και εκανε κανονικα.Η Θεανώ κάνει ραντεβού ακόμα ή έχει σταματήσει και αυτή
Κανονικά αλλά επικοινωνείς πρώτα μεσω του site τηςΗ Θεανώ κάνει ραντεβού ακόμα ή έχει σταματήσει και αυτή
Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.302
- Πόντοι
- 481
Ποιό είναι το σάιτ της ?Κανονικά αλλά επικοινωνείς πρώτα μεσω του site της
goddesstheano.comΠοιό είναι το σάιτ της ?
Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.302
- Πόντοι
- 481
Σε ευχαριστώ μύστη!!! Είναι απίστευτης!!! Ζητάει ένα νεφρό όμως??
Γυρω στο 100σταρι παιζειΣε ευχαριστώ μύστη!!! Είναι απίστευτης!!! Ζητάει ένα νεφρό όμως??
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 918
- Πόντοι
- 86
Γενικά οι γνωστές και καταξιωμένες Θεανώ , Ερικα, Ολγα, Ισιδα ουτε καν η Αλεξάνδρα δε ζητάνε ένα νεφρό, τα αναδυομενα τσόλια του Instagram ζητάνε ένα νεφρό και ανευ λόγουΣε ευχαριστώ μύστη!!! Είναι απίστευτης!!! Ζητάει ένα νεφρό όμως??
Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.302
- Πόντοι
- 481
Καλά είναι την έχεις πάρει ποτέ??Γυρω στο 100σταρι παιζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της κορασίδες πού είπες που μπορώ να τις βρώ αν και πιστεύω η Θεώνο με καλύπτει ήδη...Γενικά οι γνωστές και καταξιωμένες Θεανώ , Ερικα, Ολγα, Ισιδα ουτε καν η Αλεξάνδρα δε ζητάνε ένα νεφρό, τα αναδυομενα τσόλια του Instagram ζητάνε ένα νεφρό και ανευ λόγου
Καλά είναι την έχεις πάρει ποτέ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Της κορασίδες πού είπες που μπορώ να τις βρώ αν και πιστεύω η Θεώνο με καλύπτει ήδη...
Ναι την εχω επισκεφθει 3-4 φορες
Τελευταία φορά που μίλησα με την Αλεξάνδρα πριν κανένα χρόνο, το είχε πάει στα 150 και έχει μεταφερθεί ο χώρος και στου διαόλου τη μάνα, ίσως για να είναι κοντινότερα στους πλούσιους των ΒΠ που έχει για πελάτες.Γενικά οι γνωστές και καταξιωμένες Θεανώ , Ερικα, Ολγα, Ισιδα ουτε καν η Αλεξάνδρα δε ζητάνε ένα νεφρό, τα αναδυομενα τσόλια του Instagram ζητάνε ένα νεφρό και ανευ λόγουτ
Εντάξει δεν το λες φτηνό, αλλά δεν το λες και παράλογο. Όταν έχεις τις διάφορες wannabe ανθυποαφέντρες, κάτι κοριτσάκια που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, και ζητάνε κάρτες, εγγραφές σε OF και ό,τι άλλο, για να καταδεχτούν να σου μιλήσουν, η Αλεξάνδρα είναι τίμια σε αυτά που ζητάει και σε αυτά που προσφέρει. Η τύπισα είναι η μοναδική ίσως στην Ελλάδα που έχει πάει το bdsm σε άλλο level, έχει επενδύσει σε χώρους και εξοπλισμό, κάνει events με αφέντρες που σου πέφτει η μασέλα και κυρίως δεν κοροϊδεύει κανένα. Δεν είναι για όλους, αλλά υπάρχουν παπούτσια των 10 ευρώ και παπούτσια των 1.000 ευρώ, τώρα αν πάρεις των δέκα και στο τέλος της μέρας το πόδι σου είναι γεμάτο κάλους, δεν θα μπορείς ν' απορείς. Απλά πάντα θα υπάρχει ο πλούσιος των ΒΠ που θα έχει αγοράσει το χόγκαν και το δέρμα του θα είναι σαν μωρού, και οι υπόλοιποι με τα κινέζικα απ΄ τα πανέρια. Δεν πολυασχολούμαι, αλλά την έχω γνωρίσει απο κοντά και την έχω εκτιμήσει.Τελευταία φορά που μίλησα με την Αλεξάνδρα πριν κανένα χρόνο, το είχε πάει στα 150 και έχει μεταφερθεί ο χώρος και στου διαόλου τη μάνα, ίσως για να είναι κοντινότερα στους πλούσιους των ΒΠ που έχει για πελάτες.
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ μόνο ......
eu.christianlouboutin.com
Christian Louboutin - Official Website | Luxury shoes and leather goods
Discover iconic pieces and latest collections designed by Christian Louboutin on our official online boutique : women shoes, men shoes, bags, beauty. Online exclusives. Free delivery and return. Expert advice.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 109