Κανεις ;Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχει κάνει κάποιος διπλό με την Goddess Hera και την υποτακτική της ;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κανεις ;Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχει κάνει κάποιος διπλό με την Goddess Hera και την υποτακτική της ;
40αρισε και αυτηΕγώ έχω αρρωστήσει με Λόλα
Ναι αλλά είναι φωτιά40αρισε και αυτη
Η καλυτερη ηλικια στη γυναικα αν φυσικα προσεχει τον εαυτο της. Στην καλυτερη σεξουαλικη της φαση. Εχει κατι 30αρες μεγαλοκοπελες που τρεχεις να κρυφτεις40αρισε και αυτη
Οντως λογω εμπειριας ,εγω την γνωρισα το 2008 στα πρωτα βηματα της ,φαινοταν απο τοτε οτι εχει μελλον . Ειχε γινει και φιρμα στην πρωτη σελιδα του Greekfoot.com Ποδολαγνεία, Σεξ, Φετίχ & BDSM! δεν ξερω αν ειναι δικο της το site .Ναι αλλά είναι φωτιά
Πελάτης 15 χρόνια αυτά είναιΟντως λογω εμπειριας ,εγω την γνωρισα το 2008 στα πρωτα βηματα της ,φαινοταν απο τοτε οτι εχει μελλον .
Πηγα με προσφορα 70 ευρω. θα την εχει για καποιες μερες ακομα. Ξενοδοχειοεχει χωρο? τιμη ?
Και άλλο το κατέβασε ; Θα μου πεις ειμαστε σε περιοδο εκπτώσεων. Τι δε σου αρεσε ; Οτι δε το πολυκατέχει ; Δεν πιστευω να πηγες εκει και να περιμενες εγκεφαλικες καταστάσεις ή να δεις καμια μουνάρα διμετρη Ρωσίδα ; Πάντως για 50ευρω εάν έμεινες ολοκληρη ωρα ενταξει δε τα κλαίς νομίζω . Θα μου πεις οτι καλύτερα να εδινες άλλα τόσα και να πηγαινες καπου που σου αρεσει δεκτόν αυτό.Πήγα Βικτώρια με 50 ευρώ δεν πέρασα καλά, ότι πληρώνεις παίρνεις, θα δοκιμάσω και σε άλλη αλλά μέχρι στιγμής η έρικα είναι ότι καλύτερο υπάρχει ειδωμεν
Απο οτι μου ειχε πει τηλεφωνικα 60 ευρω ηταν μονο για ποδολατρεια ,με φουλ προγραμμα ηθελε 100 και αν υπηρχε και κατι extrem και παραπανω .Και άλλο το κατέβασε ; Θα μου πεις ειμαστε σε περιοδο εκπτώσεων. Τι δε σου αρεσε ; Οτι δε το πολυκατέχει ; Δεν πιστευω να πηγες εκει και να περιμενες εγκεφαλικες καταστάσεις ή να δεις καμια μουνάρα διμετρη Ρωσίδα ; Πάντως για 50ευρω εάν έμεινες ολοκληρη ωρα ενταξει δε τα κλαίς νομίζω . Θα μου πεις οτι καλύτερα να εδινες άλλα τόσα και να πηγαινες καπου που σου αρεσει δεκτόν αυτό.
Και άλλο το κατέβασε ; Θα μου πεις ειμαστε σε περιοδο εκπτώσεων. Τι δε σου αρεσε ; Οτι δε το πολυκατέχει ; Δεν πιστευω να πηγες εκει και να περιμενες εγκεφαλικες καταστάσεις ή να δεις καμια μουνάρα διμετρη Ρωσίδα ; Πάντως για 50ευρω εάν έμεινες ολοκληρη ωρα ενταξει δε τα κλαίς νομίζω . Θα μου πεις οτι καλύτερα να εδινες άλλα τόσα και να πηγαινες καπου που σου αρεσει δεκτόν αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι όταν διαβάζει κάποιος για Ρωσίδα αφέντρα λογικό είναι να περιμένει να δει κάτι κοντά στις αφέντρες russian-mistress και όχι κάτι το μέτριοΚαι άλλο το κατέβασε ; Θα μου πεις ειμαστε σε περιοδο εκπτώσεων. Τι δε σου αρεσε ; Οτι δε το πολυκατέχει ; Δεν πιστευω να πηγες εκει και να περιμενες εγκεφαλικες καταστάσεις ή να δεις καμια μουνάρα διμετρη Ρωσίδα ; Πάντως για 50ευρω εάν έμεινες ολοκληρη ωρα ενταξει δε τα κλαίς νομίζω . Θα μου πεις οτι καλύτερα να εδινες άλλα τόσα και να πηγαινες καπου που σου αρεσει δεκτόν αυτό.
Αν και θα πω ότι οι Πολωνέζες Mistress με Lady Perse και Evilwoman (με όλο το παρεάκι τους) για μένα είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί στο χώρο... από εμφάνιση τουλάχιστον- το αγωνιστικό μάλλον δν θα το ζήσουμε ποτέΗ αλήθεια είναι ότι όταν διαβάζει κάποιος για Ρωσίδα αφέντρα λογικό είναι να περιμένει να δει κάτι κοντά στις αφέντρες russian-mistress και όχι κάτι το μέτριο![]()
Η Persa δεν ειναι κατι ουαου ,ειναι και λιγο μινιον ,γενικα οι μινιον αφεντρες δεν κανουν ,εμφανισιακα τουλαχιστον .https://www.vice.com/el/article/akwez5/domina-persa-and-domina-jessy-bdsm-tour-greeceΑν και θα πω ότι οι Πολωνέζες Mistress με Lady Perse και Evilwoman (με όλο το παρεάκι τους) για μένα είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί στο χώρο... από εμφάνιση τουλάχιστον- το αγωνιστικό μάλλον δν θα το ζήσουμε ποτέ
ΥΓ. Η Lady Perse (από τα κυβικά της και το όνομα) μου βγάζει μια νοσταλγία για την "δική" μας σούπερουάου aka απόλυτο kinky θηλυκό Πέρσα Σωτησίου-Domina Persa
Η Πέρσα Σωτηρίου (Domina Persa) η δική μας, έχει σταματήσει μετά τον κόβιντ, ήταν κοντά στα 1,75, με φοβερά θηλυκό κορμί (κατά τη γνώμη μου) και το σέσσιον της ήταν απίστευτα κίνκυ αισθησιακό για τα γούστα μου. Έχω κάνει σέσσιον μαζί της οπότε την έχω δει live. Η Lady Perse πρέπει να είναι κοντά στα 1.80 με επίσης απίστευτο κορμί (με όσα έχω δει σε βίντεο και φώτο). Ίσως αναφέρεσαι σε κάποιες άλλες, γιατι τουλάχιστον ο χαρακτηρισμός "μινιόν" δεν κολλάει. Γενικά όπου Πέρσα= εγγύησηΗ Persa δεν ειναι κατι ουαου ,ειναι και λιγο μινιον ,γενικα οι μινιον αφεντρες δεν κανουν ,εμφανισιακα τουλαχιστον .https://www.vice.com/el/article/akwez5/domina-persa-and-domina-jessy-bdsm-tour-greece
Το μινιον δεν ειναι μονο στο υψος αλλα και στα σωματικα προσοντα ,αδυνατη για μενα ,την γνωρισα απο κοντα την πρωτη εβδομαδα που ξεκινησε ,πολυ απειρη τοτε ,εχουμε βγει και εξω για καφε μαζι . Ειχε βγει και σε εκπομπη στη τηλεοραση τοτε ,απλα εμενα αυτο το στυλ δεν μου κανει για αφεντρα ,γουστα ειναι βεβαια αυτα . Μετα εγκατελειψε το LIMIT UP .Η Πέρσα Σωτηρίου (Domina Persa) η δική μας, έχει σταματήσει μετά τον κόβιντ, ήταν κοντά στα 1,75, με φοβερά θηλυκό κορμί (κατά τη γνώμη μου) και το σέσσιον της ήταν απίστευτα κίνκυ αισθησιακό για τα γούστα μου. Έχω κάνει σέσσιον μαζί της οπότε την έχω δει live. Η Lady Perse πρέπει να είναι κοντά στα 1.80 με επίσης απίστευτο κορμί (με όσα έχω δει σε βίντεο και φώτο). Ίσως αναφέρεσαι σε κάποιες άλλες, γιατι τουλάχιστον ο χαρακτηρισμός "μινιόν" δεν κολλάει. Γενικά όπου Πέρσα= εγγύηση![]()