Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αμόρφωτο σκουπίδι είσαι μόνο να βρίζεις ξέρειςΚαλα ρε μαλακοπιτουρα φλωρε ουτε iq απο ραδικι δεν εχεις ; Ειπα εγω οτι ειναι βρισια ; Αντε ρε ξεκουμπισου απο εδω και ξαναγραψου στο Δημοτικό ή πάρε τα χαπια για την ανοια . Εισαι τερμα στοκος δεν καταλαβαινεις τιποτα απο ότι γραφεται εδω .
κάνε και εσύ αν μπορείς αμόρφωτεΕάν είχε κανει σχεση μαζι σου μαλλον την πετυχες σε στιγμή μεγάλης απελπισίας η ανάγκης το μονο βεβαιο, εκτος εάν εβαφε το σπιτι της και ηθελε τσαμπα στοκο
Ρε αφρόστοκε ταχειας πήξεως η μονη σχεση που ειχες ειναι αυτή με την παλάμη σου. Αν ησουν σοβαρός δε θα εγραφες δημοσια ότι ειχες σχεση με μια αφεντρα και θα την ονοματιζες κιολας θα το κραταγες για εσενα γι αυτό επιμενω δυο σχεσεις ειχες στη ζωη σου η μια με την αριστερή και ή αλλη με τη δεξια σου παλάμη. Αντε τραβα να μαθεις λιγο ελληνικα και έλα σε ενα χρονο να σε εξετασει ο ivspet που τα γραφει και ωραια ουστ φλωρολουλουΑμόρφωτο σκουπίδι είσαι μόνο να βρίζεις ξέρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κάνε και εσύ αν μπορείς αμόρφωτε
INSTA ΡΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΚΕΣΠΙΤΣΙΓεια σας παιδιά κάτι άκυρο, ξέρει κανένας αν antzelacassandra από Instagram αξίζουν? είναι 2 μαζί μικρές κοπέλες για συνάντηση πόδια και ξεφτίλισμα
Γιατί χωρίσατε αν επιτρέπετε;Αμόρφωτο σκουπίδι είσαι μόνο να βρίζεις ξέρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κάνε και εσύ αν μπορείς αμόρφωτε
Μάλλον τις κλείσανε γιατί πλέον δεν υπάρχει κάτι περίεργο έγινε αλλάξανε όνομα, μίλησα με κάτι παιδιά που έχουν βρεθεί και λένε ότι όντως υπάρχουν έχουν κάνει session αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.80€ η 1 ώρα αλλά είναι 2 καυλακια ωραία.το θέμα είναι ότι μου είπαν δεν ασχολούνται συνέχεια μαζί σου στο session αράζουνε και λίγο tik tok μετά από λίγο όσο εσύ γλείφεις.INSTA ΡΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΚΕΣΠΙΤΣΙ
όπα ρε μάγκα που θα γράψεις στον οποιοδήποτε να σκάσειΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ
Εσένα σου θιξαμε τις δημοκρατικές σου ανησυχίες? Δεν βλέπεις πως έχουν κάνει το thread? Αν υπήρχε mod να κάνει σωστά τη δουλειά του θα τους είχε φιμωσει.όπα ρε μάγκα που θα γράψεις στον οποιοδήποτε να σκάσει
και το σκάστε που έγραψες εκτός θέματος ειναι, μην το συνεχίζεις λοιπόν.Εσένα σου θιξαμε τις δημοκρατικές σου ανησυχίες? Δεν βλέπεις πως έχουν κάνει το thread? Αν υπήρχε mod να κάνει σωστά τη δουλειά του θα τους είχε φιμωσει.
Εντάξει ότι πεις, Περαστικάκαι το σκάστε που έγραψες εκτός θέματος ειναι, μην το συνεχίζεις λοιπόν.
Επίσης, άντε για νανάκια.Εντάξει ότι πεις, Περαστικά
Δε μας πειραζει μωρε ας αραξουν και λιγο τικ τοκ τα κοριτσια. Λοιπον αν εχεις νεα μη με ξεχασεις στειλε μου!!Μάλλον τις κλείσανε γιατί πλέον δεν υπάρχει κάτι περίεργο έγινε αλλάξανε όνομα, μίλησα με κάτι παιδιά που έχουν βρεθεί και λένε ότι όντως υπάρχουν έχουν κάνει session αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.80€ η 1 ώρα αλλά είναι 2 καυλακια ωραία.το θέμα είναι ότι μου είπαν δεν ασχολούνται συνέχεια μαζί σου στο session αράζουνε και λίγο tik tok μετά από λίγο όσο εσύ γλείφεις.
Για τη Σάντρα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία. Από τη φώτο της αγγελίας φαίνεται ωραία γυναικα και λέει ότι παρέχει και φουλ πρόγραμμα... Απλά έχει μόνο μια φώτο και όχι πολυ διευκρινιστική. Χρεώνει την ώρα αν είδα καλά από το site 150 ευρώ και αν κατάλαβα καλά χρεώνει έξτρα κάποια φετίχ, που για μένα προσωπικά εφόσον τα προσφέρει ,στην τιμή αυτή θα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα. Επίσης αν κατάλαβα το ραντεβού το κλείνεις μέσω πλατφόρμας. Αν έχει κάποιος εμπειρία αν μας διαφωτίσει..Για αυτές εδώ καμία γνώμη παίδες;
![]()
Goddess Sandra στην ΚΡΉΤΗ
""Είμαι η Goddess_Sandra και είμαι εδώ για να σε ταπεινώσω, θες να γίνεις το απόλυτο σκλαβάκι μου και να νιώσεις το απόλυτο εξευτελισμό; Τότε ήρθες στην σωστή Αφέντρα! Τα φετίχ μου είναι τα εξής: -Λατρεία Οπισθίων -Κλωτσιές στα γεννητικά όργανα -Δεσίματα διάφορα -Μαστίγωμα με βέργες -Κλείδωμα...kanesex.com
![]()
Mistress Artemis στο Βόλο 18 - 23 Ιουλιου (σε δικό μου χώρο)
www.mistressartemis.com/ Τηλ. 6982129587 Είμαι η Αφέντρα Άρτεμις, μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες Αφέντρες στον χώρο, με 20 χρόνια εμπειρίας και αρκετά εμφανίσιμη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες μου. Οι Κανόνες μου Τα άτομα που θα δεχτώ απαιτώ να είναι σοβαρά, έμπειρα...kanesex.com
Ναι καλυτερα να παρουμε το ΚΤΕΛ να παμε Αθηνα !!! Δεν υπάρχει σωτηρία εδώ πάνωΓια αυτές εδώ καμία γνώμη παίδες;
![]()
Goddess Sandra στην ΚΡΉΤΗ
""Είμαι η Goddess_Sandra και είμαι εδώ για να σε ταπεινώσω, θες να γίνεις το απόλυτο σκλαβάκι μου και να νιώσεις το απόλυτο εξευτελισμό; Τότε ήρθες στην σωστή Αφέντρα! Τα φετίχ μου είναι τα εξής: -Λατρεία Οπισθίων -Κλωτσιές στα γεννητικά όργανα -Δεσίματα διάφορα -Μαστίγωμα με βέργες -Κλείδωμα...kanesex.com
![]()
Mistress Artemis στο Βόλο 18 - 23 Ιουλιου (σε δικό μου χώρο)
www.mistressartemis.com/ Τηλ. 6982129587 Είμαι η Αφέντρα Άρτεμις, μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες Αφέντρες στον χώρο, με 20 χρόνια εμπειρίας και αρκετά εμφανίσιμη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες μου. Οι Κανόνες μου Τα άτομα που θα δεχτώ απαιτώ να είναι σοβαρά, έμπειρα...kanesex.com