Aν απ' όλα αυτά που έγραψα, αυτό που κατάλαβες είναι ότι πηδάω τη Λόλα (που την έχω δει μια φορά) και την Ερικα, ή εσύ έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου ή εγώ αδυναμία να εκφράσω αυτά που θέλω να πω. Δεδομένου ότι η χρήση του λόγου και της γλώσσας είναι μέρος της δουλειάς μου, σχεδόν μετά βεβαιότητος συνάγεται το πρώτο. Δυστυχώς δεν έχω ούτε την υπομονή, ούτε την διάθεση, και κυρίως ούτε και το χρόνο να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, γιατί έχω να κάνω σοβαρότερα πράγματα απ' το να κάθομαι όλη μέρα στο πληκτρολόγιο και να ξεκατινιάζομαι με τον τάκη τον μάλιστα κυρία, στα μπουρδέλα. Για να σου φύγει η απορία αν μου είχαν καθήσει τόσο η Λόλα, όσο και η Έρικα, εννοείται ότι δεν έλεγα όχι, αλλά δεν μου κάθησαν αν και ομορφάντρας.
Υ.Γ. 1. Η Έρικα δεν έχει την δικαιοδοσία να με 'σχολάσει' γιατί δεν είμαι υποτακτικός της.
Υ.Γ.2. Φιλάκια στην Ιρίνα (το πραγματικό της δεν το γράφω για εύλογους λόγους). Αν της μιλάς, να της μεταφέρεις ότι πραγματικά απόλαυσα τις συζητήσεις για τη ρώσσικη λογοτεχνία και ειδικά για τον ντοστογιέφσκι, συζητήσεις που προφανώς δεν μπορούσε να κάνει μαζι σου. Δεν φταίω όμως εγώ γιαυτό.