Nikos40@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 1.061
- Πόντοι
- 201
έχεις πάει μαζί της και το ξέρεις ή στο έχει πει η ίδια?τους παθητικους οχι αλλα δεν της αρεσει να εχει το πανω χερι στο κρεβατι
έχεις πάει μαζί της και το ξέρεις ή στο έχει πει η ίδια?τους παθητικους οχι αλλα δεν της αρεσει να εχει το πανω χερι στο κρεβατι
Για να το λέω προφανώς έχω ιδία εμπειρία. Αφού δεν έχεις γνώμη, τι ακριβώς ρωτάς; Έτσι από περιέργεια...εχεις προσωπικη εμπειρια με την κοπελα και τα λες αυτα? προσωπικα δεν την εχω συναντησει οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη
αμα δεις ποιο πανω λεω οτι τη γνωριζω προσωπικα.....αυτα μου τα εχει πει η ιδια και ο συντροφος τηςέχεις πάει μαζί της και το ξέρεις ή στο έχει πει η ίδια?
βασικα ναι απο περιεργεια ρωτησαΓια να το λέω προφανώς έχω ιδία εμπειρία. Αφού δεν έχεις γνώμη, τι ακριβώς ρωτάς; Έτσι από περιέργεια...
δεν είπα ποτέ για 35 εγώ προσωπικά σοβαρέψου ,έχεις γράψει πολλές ανακρίβειες και σου έχω απαντήσει, είχες γράψει ότι η λόλα ξεκίνησε σαν σκλάβα μέγα λάθος είχε σκλάβα και είχα ανεβάσει και φωτογραφίεςΕσυ τι βαθμο είχες στην αριθμητική στο σχολείο ;; Εάν αρχισε το 1999 οπως λες το να λενε καποιοι ότι ειναι 35 ειναι ανεκδοτο και το 40 επίσης ειναι ανεκδοτο . Εκτος εάν έχεις εγκυρη πληροφορήση ότι απόγευμα όταν τελειωνε το σχολείο αντι για φροντιστήριο πήγαινε και εκανε session
![]()
Δεν ισχύει για όλες γράφεις ότι πηγαίνεις έρικα και στην έρικα αυτά δεν περνάνε ούτε στην irina όσο έκανε sessionMάγκες μην τρελαθούμε, αυτός που πληρώνει, αυτός έχει και το πάνω χέρι. Θα πάτε να δώσετε τα ωραία σας λεφτά και θα προβληματιστείτε τι γουστάρει η titi titaki??? Γκόμενα σας δεν είναι και ούτε και πρόκειται να γίνει, εφόσον όπως λέει κι ο τρελός έχει. Υπηρεσία προσφέρει, αποφασίστε τι θέλετε και απαιτείστε το.
Δηλαδή όλες οι καινούριες δεν είναι ικανές ευχαριστώ για την ενημέρωση, για αυτό θα συνεχίζω να πηγαίνω έρικα που ηλικιακά την κάνω 35 με 40Καινουργιες εχουνε βγει ικανές και καλες δεν εχουν βγει αυτό εγραψα. Σου ευχομαι να κανεις 127 session. Τωρα το τι πιστευεις και τι οχι για εμένα ,ελάχιστα με αφορά εισαι πολύ χτεσινός για να με κρινεις Εδω μας λες ότι Ερικα κανει την Αφεντρα απο όταν πήγαινε στην Γ' Δημοτικού !!!!! Τι αλλο να συζητήσω μαζί σου ; Ολοι ξερουν ότι η Ερικα εχει 25+ χρονια στο χωρο . Για αυτο σου λεω οτι εισαι χτεσινός .
Εσυ δεν ειπες λενε άλλοι ομως όσο για τη Λόλα έχω γραψει ότι έγινε γνωστή μέσω του Same Place και ότι στα πρωτα βηματα ήταν switch κάτι που δεν ειναι καθολου παράλογο εκτός εάν πιστευεις στον Αγιο Βασίλη και ότι οι Αφεντρες δεν πηδιουνται ποτέ με γκομενο και το εχουν ραμένοδεν είπα ποτέ για 35 εγώ προσωπικά σοβαρέψου ,έχεις γράψει πολλές ανακρίβειες και σου έχω απαντήσει, είχες γράψει ότι η λόλα ξεκίνησε σαν σκλάβα μέγα λάθος είχε σκλάβα και είχα ανεβάσει και φωτογραφίες
Εξαρτάται ποιες θεωρουνται καινουργιες. Για εμένα καινουργιες είναι όσες εμφανίστηκαν την τελευταια διετια.Δηλαδή όλες οι καινούριες δεν είναι ικανές ευχαριστώ για την ενημέρωση, για αυτό θα συνεχίζω να πηγαίνω έρικα που ηλικιακά την κάνω 35 με 40
Έπεσα σήμερα πάνω σε κάτι φωτογραφίες από show που ήταν σε sub ρόλο. Στα σεσσιονς δεν ξέρω τι έκανε, δεν έχω άποψη.Εσυ δεν ειπες λενε άλλοι ομως όσο για τη Λόλα έχω γραψει ότι έγινε γνωστή μέσω του Same Place και ότι στα πρωτα βηματα ήταν switch κάτι που δεν ειναι καθολου παράλογο εκτός εάν πιστευεις στον Αγιο Βασίλη και ότι οι Αφεντρες δεν πηδιουνται ποτέ με γκομενο και το εχουν ραμένο
Η Βίδα στο face slapping είναι πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου η Ίσιδα ρίχνει καλύτερα χαστούκια.....Συνεδρία πριν λίγη ώρα με την top, κατά την γνώμη μου, αφέντρα στην Ελλάδα, την κυρία Vida Elevtheriadou.
Είναι η απόλυτη αυταρχική γυναίκα. Θέλησα να έρθω στα όριά μου και συμφωνήσαμε να γίνει η συνεδρία χωρίς λέξη ασφαλείας και έτσι εμπιστεύτηκα απόλυτα την πανέμορφη κυρία αφού είχαμε ξανασυναντηθεί πριν 2 μήνες.
Ήταν το καλύτερο session που έχω κάνει μιας και δεν ήξερα τι θα μου έρθει, πότε και πόσο δυνατά. Πολλές στο session θα είχα χρησιμοποιήσει τη λέξη ασφαλείας αν υπήρχε αλλά ευτυχώς που έλειπε γιατί ξεπέρασα τα όριά μου για πρώτη φορά. Η κυρία είναι σαδίστρια και έσπασε 3 βέργες πάνω μου, επιπρόσθετα με έδειρε και με ένα σωρό άλλα αντικείμενα ενώ και τα μάγουλά μου έφαγαν αρκετές σφαλιάρες. Αυτή τη στιγμή που γράφω δυσκολεύομαι να κάτσω στον καναπέ αλλά ταυτόχρονα είμαι και ερεθισμένος με αυτό που έζησα.
Η εμπειρία του να παραδοθώ σε μια κυρία, χωρίς να έχω τον έλεγχο της λέξης ασφαλείας, ήταν πρωτόγνωρη για μένα και την ευχαριστώ για αυτό.
Πες του tmkiria που ειναι παντογνωστης και με κονέ και προφανως έχει και μια αλφα ηλικια να ρωτήσει τις φιλες του τις <<γριές>> να του το επιβεβαιωσουν. Σαν το τόπι ειναι φιλαρακο ο προπονητής σε δοκιμάζει και στην άμυνα και στην επιθεση ε η Λόλα ειχε κλίση στην επίθεση για αυτο και ειναι Top of the TopΈπεσα σήμερα πάνω σε κάτι φωτογραφίες από show που ήταν σε sub ρόλο. Στα σεσσιονς δεν ξέρω τι έκανε, δεν έχω άποψη.
Με την κυρία Ίσιδα δεν έχω βρεθεί αλλά την κυρία Vida την έχω πλέον σαν θεά μου. Στο μαστίγωμα ειδικά δεν παίζεται, η συνεδρία ήταν ότι πιο σκληρό και ερεθιστικό έχω ζήσει.Η Βίδα στο face slapping είναι πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου η Ίσιδα ρίχνει καλύτερα χαστούκια.....
Φίλε την Ιρίνα άστη, άλλωστε είναι και εκτός αγοράς και η συζήτηση δεν έχει νόημα. Το ντούο με την Ερικα πάντως ήταν ίσως απ' τα καλύτερα everΔεν ισχύει για όλες γράφεις ότι πηγαίνεις έρικα και στην έρικα αυτά δεν περνάνε ούτε στην irina όσο έκανε session
Το καλύτερο όλων όμως ήταν Σερέτη - Δενδρινού για όσους τυχερους το πρόλαβανΦίλε την Ιρίνα άστη, άλλωστε είναι και εκτός αγοράς και η συζήτηση δεν έχει νόημα. Το ντούο με την Ερικα πάντως ήταν ίσως απ' τα καλύτερα ever
Και η Ερικα όμως ποτέ δεν ξεκινάει συνεδρία χωρίς να ξέρει τις προτιμήσεις αυτού που έχει απέναντι της και ως άριστη επαγγελματίας διαμορφώνει ανάλογα και το πρόγραμμα.
Μόνο Αφέντρα είναι η λόλα ,η έρικα που την ξέρω χρόνια δεν πηδιέται ούτε η irina πηδιότανΕσυ δεν ειπες λενε άλλοι ομως όσο για τη Λόλα έχω γραψει ότι έγινε γνωστή μέσω του Same Place και ότι στα πρωτα βηματα ήταν switch κάτι που δεν ειναι καθολου παράλογο εκτός εάν πιστευεις στον Αγιο Βασίλη και ότι οι Αφεντρες δεν πηδιουνται ποτέ με γκομενο και το εχουν ραμένο
Η σερέτη ήταν σκληρή η δενδρινού όχιΤο καλύτερο όλων όμως ήταν Σερέτη - Δενδρινού για όσους τυχερους το πρόλαβαν
οκ αλλά η έρικα είναι σκληρή αφέντρα η irina ήταν kinkyΦίλε την Ιρίνα άστη, άλλωστε είναι και εκτός αγοράς και η συζήτηση δεν έχει νόημα. Το ντούο με την Ερικα πάντως ήταν ίσως απ' τα καλύτερα ever
Και η Ερικα όμως ποτέ δεν ξεκινάει συνεδρία χωρίς να ξέρει τις προτιμήσεις αυτού που έχει απέναντι της και ως άριστη επαγγελματίας διαμορφώνει ανάλογα και το πρόγραμμα.