STAN THE MAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Η Domina Isida, παροτι δε της φαινεται βασει σωματοδομηςυπαρχει καμια με βαρυ χερι?οχι σαν μικρο παιδι ομως
Η Domina Isida, παροτι δε της φαινεται βασει σωματοδομηςυπαρχει καμια με βαρυ χερι?οχι σαν μικρο παιδι ομως
Ως πολύ βαρύΗ Domina Isida, παροτι δε της φαινεται βασει σωματοδομης
Η έρικα έχει βαρύ χέριυπαρχει καμια με βαρυ χερι?οχι σαν μικρο παιδι ομως
Νο1: Μπέτυ (ήταν στο Studio Oriental filis 104)υπαρχει καμια με βαρυ χερι?οχι σαν μικρο παιδι ομως
H Ερικα έχει παράδοση στη σκληράδα , από τις καινουργιες πάς Ολγα για ξυλο ανελεητο. Αρκει να της το πεις βεβαια . Καμια σοβαρη επαγγελματιας δεν τουλουμιαζει αν δεν εχει υπαρξει συναινεση απο πρινΚαλησπέρα στο φορουμ.... Είμαι νέος στο χώρο και ενδιαφέρομαι να μάθω ποιά αφέντρα είναι η καλύτερη στο ξύλο (χαστούκια στο πρόσωπο, στον πισινό κτλ). Όποιος συναγωνιστής μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ να παραθέσει τις απόψεις ή και εμπειρίες του
Για όλγα δεν εχω διαβάσει κάποιο review. Φίλε τόνυ μπορείς να μας πεις 5 πράγματα;H Ερικα έχει παράδοση στη σκληράδα , από τις καινουργιες πάς Ολγα για ξυλο ανελεητο. Αρκει να της το πεις βεβαια . Καμια σοβαρη επαγγελματιας δεν τουλουμιαζει αν δεν εχει υπαρξει συναινεση απο πριν
Η έρικα έχει δυνατό χέρι και για σφαλιάρες και για μαστίγωμαΚαλησπέρα στο φορουμ.... Είμαι νέος στο χώρο και ενδιαφέρομαι να μάθω ποιά αφέντρα είναι η καλύτερη στο ξύλο (χαστούκια στο πρόσωπο, στον πισινό κτλ). Όποιος συναγωνιστής μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ να παραθέσει τις απόψεις ή και εμπειρίες του
Θαυματουργό το χέρι της σε όλα sounding, fisting, whipping, spankingΗ έρικα έχει βαρύ χέρι
Την έχεις δοκιμάσει ?εμφανιση τιμές ?Η καλύτερη στο ξύλο και στην ποδολαγνεία....
Μαρία ή Θεοδώρα όνομα...
επαγγελματικη μαλαξη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75128-7) FreeList.gr
επαγγελματικη μαλαξη - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 75128-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Εχω αναφερθει παλαιότερα σε αυτό νημα , διαθέτει και δικό της χώρο μπες στη σελίδα της dominaolga.com ή στο instagram /mistress.olga1/ για να σχηματισεις εικόνα.Για όλγα δεν εχω διαβάσει κάποιο review. Φίλε τόνυ μπορείς να μας πεις 5 πράγματα;
Ποια απ όλες κάνουν αυταρχικά ?Vana Spa, υπεύθυνη τηλεφωνων Ελισάβετ ή Έλσα. Κάνει την ανηξερη όμως σε σκλάβους με δώρο 150 ευρώ προσφέρει ξύλο, ποδολαγνεία και αρκετά άλλα. Vana Spa, Σταυρούπολη.
Εντάξει άστο θα παρω ΚΤΕΛ να παω ΑθηναΜόνο Έλσα κόστος 150 ευρώ και η υπεύθυνη η Βάνα ζητάει 200 ευρώ διότι έχει πολλά έξοδα το κομμωτήριο της Έλσας και το εξοχικό της Βανας Ωραιόκαστρο και το μαγαζί στη Λάρισα....
Ευχαριστώ φίλε. Τα έχω δει αυτά κ έχω εικόνα για το εμφανισιακο ( ότι καταλαβαίνει κανείς από τις φωτό)Εχω αναφερθει παλαιότερα σε αυτό νημα , διαθέτει και δικό της χώρο μπες στη σελίδα της dominaolga.com ή στο instagram /mistress.olga1/ για να σχηματισεις εικόνα.