Έχει δοκιμάσει κανείς;Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ντάξει, 250 φτηνή είναι σε σχέση με τα δώρα που ζητάει στο wishlist, παπούτσια garavani (ούτε που τα ξέρω) 1450 ευρουλάκια. Ήρθε η ανάπτυξη λοιπόν, τέρμα τα μνημόνια, τέρμα ο ιός, και έλευση high class mistressess! Πάντως ρε παιδιά παρατηρώ ένα σωρό wannabe αφέντρες με wishlists, και άλλες που δηλώνουν findomes και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως υπάρχουν τύποι να σπαταλάνε τεράστια ποσά, χωρίς καν να γαμάνε, τι ικανοποίηση μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο πράγμα?? Να' ναι γκόμενα σου και να σου περισσεύουν το καταλαβαίνω, αλλά να τα καταθέτεις για μία παντελώς άγνωστη με την οποία δεν έχεις κανένα δεσμό, δεν το καταλαβαίνω.Ζητάει 250.
Κατά τ' άλλα η κοπέλλα είναι αστέρι, δεν λέω, αλλά άγουρη ομορφιά, νομίζω ότι καλύτερα σε πρώτη φάση θα ήταν να τελείωνε ένα προπτυχιακό ως υποτακτική που μου φαίνεται ότι της ταιριάζει καλύτερα. Αλλά τες πα, σ' αυτό τον χώρο είσαι ό,τι δηλώσεις.