Διαγραμμένο μέλος 227369
Mistress
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Like
- 210
Good morning
εάν σκεφτείς ότι έχει το παλιό τηλέφωνο της Σεσίλιας τότε μαθητευόμενη της?Γνωρίζουμε κατί για την Domina Αntzelina ???
![]()
Domina Αntzelina
Domina Αntzelina έμπειρη στην σκοτεινή τέχνη του BDSM. Γοητεύομαι στο να κάνω υποχείρια μου υποτακτικούς άντρες κάνοντάς τους να υποκλίνονται μπροστά μου και να ανέχονται τα βίτσια μου και τις επιθυμίες μου Η αυταρχική προσωπικότητα μου υποτάσει τους άντρες στις διαθέσεις μου ελέγχοντας πλήρως...kanesex.com
Μπορεί να είναι !!!εάν σκεφτείς ότι έχει το παλιό τηλέφωνο της Σεσίλιας τότε μαθητευόμενη της?
καμια σχεση.....απλα μπηκε στην ομαδα του limit up οποτε της εδωσαν εναν απο τους αριθμους που χρησιμοποιουν και ετυχε να ειναι αυτος που ειχε και η σεσιλιαΜπορεί να είναι !!!
Ομάδα με ένα άτομο γίνεται ; Δε γίνεταικαμια σχεση.....απλα μπηκε στην ομαδα του limit up οποτε της εδωσαν εναν απο τους αριθμους που χρησιμοποιουν και ετυχε να ειναι αυτος που ειχε και η σεσιλια
Στα 21 πρόλαβες και εγινες και Αφεντρα ;;; Μπραβοοο. Αλλα θα μου πεις στη Σαλονικα ενεργή ειναι μονο η χοντρουλα η Αριαδνη και κατι μπάζα που ερχονται απο Σερρες για αρπαχτή οπότε ότι δηλωσεις είσαι. Αντε καλες δουλειεςΘεσσαλονίκη, αυταρχικό πρόγραμμα.
Nelly, 21 ετών. Πετιτ με ύψος 154 και 46κιλα. Λατρεύω τα παιχνίδια ρόλων και τα ιδιαίτερα φετίχ. Μαζί μου μπορείς να απολαυσεις strapon, role play, foot fetish, trampling, slapping, golden shower, wax play, face sitting, handjob & blowjob.
Instagram: mistress_gr
Μειλ: nellythessaloniki@protonmail.com
Στα 21 πρόλαβες και εγινες και Αφεντρα ;;; Μπραβοοο. Αλλα θα μου πεις στη Σαλονικα ενεργή ειναι μονο η χοντρουλα η Αριαδνη και κατι μπάζα που ερχονται απο Σερρες για αρπαχτή οπότε ότι δηλωσεις είσαι. Αντε καλες δουλειες
Εμένα αυτό που διαβάζω και αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου, μου αρκεί! Στο κάτω κάτω 21 ετών μπουμπούκι, ας μην είναι και αφέντρα who cares? Νελάκι μην ακούς κανέναν, κατέβα Αθήνα να γίνει χαμός!!Θεσσαλονίκη, αυταρχικό πρόγραμμα.
Nelly, 21 ετών. Πετιτ με ύψος 154 και 46κιλα. Λατρεύω τα παιχνίδια ρόλων και τα ιδιαίτερα φετίχ. Μαζί μου μπορείς να απολαυσεις strapon, role play, foot fetish, trampling, slapping, golden shower, wax play, face sitting, handjob & blowjob.
Instagram: mistress_gr
Μειλ: nellythessaloniki@protonmail.com
Δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο του BDSM, αλλά το φτωχό μου μυαλό θεωρεί πως το domination είναι κατά βάση πρώτα εγκεφαλικό (να σου εμφυσήσει δλδ την υποταγή η γυναίκα) παιχνίδι, και έπεται η σωματική κυριαρχία - υποταγή. Αν στα 21 μια κοπέλα μπορεί να σε υποτάξει εγκεφαλικά και μετά και σωματικά (πράγμα εξόχως δύσκολο μιας και η ίδια λέει πως είναι 1.54 κ 46 κιλά, δλδ η μισή από τον μέσο άνδρα), τότε μπράβο της. Εγώ πάντως το θεωρώ σφόδρα απίθανοΣτα 21 πρόλαβες και εγινες και Αφεντρα ;;; Μπραβοοο. Αλλα θα μου πεις στη Σαλονικα ενεργή ειναι μονο η χοντρουλα η Αριαδνη και κατι μπάζα που ερχονται απο Σερρες για αρπαχτή οπότε ότι δηλωσεις είσαι. Αντε καλες δουλειες
Αν και μη υποτακτικός/φετιχιστής/σκλάβος, αλλά κυρίαρχος, που ασχολείται ενεργά με το χώρο ουκ ολίγα χρόνια, θεωρώ ότι η Νέλλυ εδώ αναφέρεται στο Dominatrix, που ναι μεν για την ηλικία της είναι λίγο κάπως, δε θα έλεγα πως ξενίζει, μιας και ουκ ολίγες νεαρές υπάρχουν, πάνω κάτω στην ηλικία της, που εξασκούν επαγγελματικά το εν λόγω πράγμα παγκοσμίως για βιοποριστικούς λόγους.Στα 21 πρόλαβες και εγινες και Αφεντρα ;;; Μπραβοοο. Αλλα θα μου πεις στη Σαλονικα ενεργή ειναι μονο η χοντρουλα η Αριαδνη και κατι μπάζα που ερχονται απο Σερρες για αρπαχτή οπότε ότι δηλωσεις είσαι. Αντε καλες δουλειες
Χαμος μπορει να γίνει αλλά στο άλλο το <<πρόγραμμα>> οχι στο εδώ αναγραφόμενο.....Εμένα αυτό που διαβάζω και αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου, μου αρκεί! Στο κάτω κάτω 21 ετών μπουμπούκι, ας μην είναι και αφέντρα who cares? Νελάκι μην ακούς κανέναν, κατέβα Αθήνα να γίνει χαμός!!
O καλός ο μύλος όλα τα αλέθει αγαπητέ! Είτε έτσι, είτε αλλιώς το Νελάκι θα τιμηθεί γιατί το μάτι του πορνόγερου διακρίνει potential....Χαμος μπορει να γίνει αλλά στο άλλο το <<πρόγραμμα>> οχι στο εδώ αναγραφόμενο.....
Η ηλικία είναι σχετική. Ακόμα θυμάμαι πριν 17 χρόνια σε διακοπές στην Ρόδο μια 22χρονη Ολανδέζα και τα spanking που μου έριχνε. Το κακό ήταν ότι την βρήκα στο τέλος των διακοπών της και με είχε μόνο 2 μέρες στις διαταγές της. Κρίμα που δεν υπήρχε facebook τότε και έτσι δεν μπόρεσα ποτέ να επικοινωνήσω ξανά μαζί της.Στα 21 πρόλαβες και εγινες και Αφεντρα ;;; Μπραβοοο. Αλλα θα μου πεις στη Σαλονικα ενεργή ειναι μονο η χοντρουλα η Αριαδνη και κατι μπάζα που ερχονται απο Σερρες για αρπαχτή οπότε ότι δηλωσεις είσαι. Αντε καλες δουλειες
Μπορείς να με πλακώσει με κλωτσιές και να πνιγείς με τα πόδια σου ?
Φίλε τα λες πολύ σωστά.Μία σύνοψη των εμπειριών μου.
Θεανώ: την έχω επισκεφθεί 2 φορές. Πανέμορφη γυναίκα, απίστευτα πόδια. Ο χώρος της εξαιρετικός, με άπειρα tools για παιχνίδια. Ευγενική, σε κάνει να νιώθεις άνετα. Εγώ πήγα για σχετικά σοφτ πράγματα (πόδια κλπ) και πέρασα τέλεια. Το μοναδικό για μένα αρνητικό είναι ότι καμιά φορά αρχίζει να μιλάει περί ανέμων και υδάτων, κάτι που το έχουν επισημάνει και άλλοι. Αυτό ίσως την καθιστά όχι ιδανική για άτομα που θέλουν απόλυτη υποταγή, ξύλο κλπ (υποθέτω, δεν έχω κάνει τέτοια μαζί της).
Σίγουρα θα ξαναπάω γιατί είναι καλή στα πράγματα που μου αρέσουν. Κάνει και διπλά με κάποια φίλη της αλλά δεν έχω ιδέα ποια είναι, αν είναι όμορφη κλπ.
Ξένια Ιωαννίδου: είχαμε πιάσει κουβέντα στο fb και μιλούσαμε για αρκετό καιρό έχοντας κανονίσει σέσσιον. Ήταν πάρα πολύ ανοιχτή, φιλική και με έφτιαχνε απίστευτα με τα πράγματα που έγραφε, υπήρχε χημεία. Είναι δυνατό μιλφ, περιποιημένη. Νομίζω πως της αρέσει να ρίχνει πάρα πολύ ξύλο, αν και εγώ ήθελα σοφτ πράγματα (τα οποία και κάναμε) οπότε δεν ξέρω πώς είναι για πιο σκληρές καταστάσεις. Είχαμε βρεθεί σε ξενοδοχείο και είχα περάσει πολύ ωραία. Έκτοτε ήταν ψυχρή όποτε επικοινωνούσα μαζί της και μία φορά που ήταν να ξαναβρεθούμε αργούσε τόσο πολύ να απαντήσει που αναγκάστηκα να το ακυρώσω. Ίσως να μην πέρασε καλά μαζί μου, ίσως τώρα να είναι πιο επιλεκτική που έχει έναν πιο μόνιμο σκλάβο (αυτό καταλαβαίνω από αυτά που γράφει στο fb).
Θα ήθελα να την ξαναδώ.
Αριάδνη: ασχολείται χρόνια με το αντικείμενο και δεδομένου ότι είναι από τις λίγες στη Θεσσαλονίκη, σε τρώει η περιέργεια και πας. Συνάντηση στο διαμέρισμά της. Ως γνωστών, είναι "παχουλή" με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα τη χαρακτήριζα ως μέτρια εμπειρία, δεν είχαμε ιδιαίτερη χημεία και με ψιλοχάλαγε η φωνή της. Για τα λεφτά της ήταν οκ, αλλά μέχρι εκεί. Αρνητικό το ότι είχε πολύ κρύο στο σπίτι της, όταν είσαι γυμνός το νιώθεις πολύ περισσότερο.
Άλλες που έχω επισκεφθεί περισσότερες φορές δυστυχώς έχουν αποσυρθεί από το χώρο. Μου έχει μείνει ανεξίτηλη η Βανέσα Δενδρινού που κυκλοφορούσε το 2015-2016 και ήταν ένα ξανθό πατόμουνο που χρέωνε 100 ευρώ για 2 ώρες.... Μεγαλύτερο απωθημένο βέβαια η Έλενα Σερέτη, που δεν μπόρεσα να την επισκεφθώ ποτέ. Αν κάποιος εδώ μέσα τυχερός είχε πάει μαζί της θα ήθελα να ακούσω καμιά παλιά ιστορία
Θα περίμενε κανείς πως η γενικότερη απενοχοποίηση της ποδολαγνείας και του bdsm τα τελευταία χρόνια θα οδηγούσε σε περισσότερες επαγγελματίες, αντίθετα έχουμε γεμίσει βίζιτες που με βάση το ίνσταγκραμ κάνουν αρπαχτές και μιλάνε για findom και τέτοιες πίπες. Κρίμα.
Φίλε τα λες πολύ σωστά.Μία σύνοψη των εμπειριών μου.
Θεανώ: την έχω επισκεφθεί 2 φορές. Πανέμορφη γυναίκα, απίστευτα πόδια. Ο χώρος της εξαιρετικός, με άπειρα tools για παιχνίδια. Ευγενική, σε κάνει να νιώθεις άνετα. Εγώ πήγα για σχετικά σοφτ πράγματα (πόδια κλπ) και πέρασα τέλεια. Το μοναδικό για μένα αρνητικό είναι ότι καμιά φορά αρχίζει να μιλάει περί ανέμων και υδάτων, κάτι που το έχουν επισημάνει και άλλοι. Αυτό ίσως την καθιστά όχι ιδανική για άτομα που θέλουν απόλυτη υποταγή, ξύλο κλπ (υποθέτω, δεν έχω κάνει τέτοια μαζί της).
Σίγουρα θα ξαναπάω γιατί είναι καλή στα πράγματα που μου αρέσουν. Κάνει και διπλά με κάποια φίλη της αλλά δεν έχω ιδέα ποια είναι, αν είναι όμορφη κλπ.
Ξένια Ιωαννίδου: είχαμε πιάσει κουβέντα στο fb και μιλούσαμε για αρκετό καιρό έχοντας κανονίσει σέσσιον. Ήταν πάρα πολύ ανοιχτή, φιλική και με έφτιαχνε απίστευτα με τα πράγματα που έγραφε, υπήρχε χημεία. Είναι δυνατό μιλφ, περιποιημένη. Νομίζω πως της αρέσει να ρίχνει πάρα πολύ ξύλο, αν και εγώ ήθελα σοφτ πράγματα (τα οποία και κάναμε) οπότε δεν ξέρω πώς είναι για πιο σκληρές καταστάσεις. Είχαμε βρεθεί σε ξενοδοχείο και είχα περάσει πολύ ωραία. Έκτοτε ήταν ψυχρή όποτε επικοινωνούσα μαζί της και μία φορά που ήταν να ξαναβρεθούμε αργούσε τόσο πολύ να απαντήσει που αναγκάστηκα να το ακυρώσω. Ίσως να μην πέρασε καλά μαζί μου, ίσως τώρα να είναι πιο επιλεκτική που έχει έναν πιο μόνιμο σκλάβο (αυτό καταλαβαίνω από αυτά που γράφει στο fb).
Θα ήθελα να την ξαναδώ.
Αριάδνη: ασχολείται χρόνια με το αντικείμενο και δεδομένου ότι είναι από τις λίγες στη Θεσσαλονίκη, σε τρώει η περιέργεια και πας. Συνάντηση στο διαμέρισμά της. Ως γνωστών, είναι "παχουλή" με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα τη χαρακτήριζα ως μέτρια εμπειρία, δεν είχαμε ιδιαίτερη χημεία και με ψιλοχάλαγε η φωνή της. Για τα λεφτά της ήταν οκ, αλλά μέχρι εκεί. Αρνητικό το ότι είχε πολύ κρύο στο σπίτι της, όταν είσαι γυμνός το νιώθεις πολύ περισσότερο.
Άλλες που έχω επισκεφθεί περισσότερες φορές δυστυχώς έχουν αποσυρθεί από το χώρο. Μου έχει μείνει ανεξίτηλη η Βανέσα Δενδρινού που κυκλοφορούσε το 2015-2016 και ήταν ένα ξανθό πατόμουνο που χρέωνε 100 ευρώ για 2 ώρες.... Μεγαλύτερο απωθημένο βέβαια η Έλενα Σερέτη, που δεν μπόρεσα να την επισκεφθώ ποτέ. Αν κάποιος εδώ μέσα τυχερός είχε πάει μαζί της θα ήθελα να ακούσω καμιά παλιά ιστορία
Θα περίμενε κανείς πως η γενικότερη απενοχοποίηση της ποδολαγνείας και του bdsm τα τελευταία χρόνια θα οδηγούσε σε περισσότερες επαγγελματίες, αντίθετα έχουμε γεμίσει βίζιτες που με βάση το ίνσταγκραμ κάνουν αρπαχτές και μιλάνε για findom και τέτοιες πίπες. Κρίμα.