Με τη δεύτερη έχω κανονίσει να βρεθώ. Θα γράψω σχόλια όταν έρθει η ώρα αλλα απ όσο μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ εντάξει.Με την Βιβή Π μην ασχοληθεις 100 ευρω ζηταει για ποδολαγνεια μονο γεμάτο το facebook και το instagram από τετοιες
Την άλλη δεν την ξερω αλλά λογικα μια απο τα ιδια θα ειναι. Για ποδολαγνεια παραπανω απο 50 ειναι κοροϊδιία και 50 να α δωσεις εάν έχει πόδια της προκοπής
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Κωλόγρια κουρασες , τον πουλο και στην τρυπα σουcorleone όλο μαλακίες γράφεις ,πολλές ταινίες βλέπεις
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Δηλαδή κάνει κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα ή μονο για ποδολαγνεια θα πάς ; Γιατι αν πας μονο για το δευτερο και 100 πολλά δεν ειναι ;Με τη δεύτερη έχω κανονίσει να βρεθώ. Θα γράψω σχόλια όταν έρθει η ώρα αλλα απ όσο μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ εντάξει.
100 ευρώ είναι πολλά ,δύσκολες εποχές πολλές τα ζητάνε λίγες τα παίρνουνΔηλαδή κάνει κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα ή μονο για ποδολαγνεια θα πάς ; Γιατι αν πας μονο για το δευτερο και 100 πολλά δεν ειναι ;
Get a life άσχετε που έβγαλες την λόλα σκλάβα μετά switch και ότι μαλακία σου κατέβειΚωλόγρια κουρασες , τον πουλο και στην τρυπα σου
Ψάξτο μόνο σου, πάρε τηλέφωνα και όποια σου κάνει κλικ και μην ψαρώσεις και δώσεις τα φράγκα που ζητάνε κάνε παζάρι το πολύ 80 ευρώ δώσε καμία δεν θα σου πει όχιΓια πρώτη φορά Ποια έχετε να προτείνεται ευχαριστώ
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 998
- Πόντοι
- 81
Σε ευχαριστώ αλλά μήπως ήταν καμία δοκιμασμένηΨάξτο μόνο σου, πάρε τηλέφωνα και όποια σου κάνει κλικ και μην ψαρώσεις και δώσεις τα φράγκα που ζητάνε κάνε παζάρι το πολύ 80 ευρώ δώσε καμία δεν θα σου πει όχι
Κάνει κανονικά αυταρχικό πρόγραμμα.Δηλαδή κάνει κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα ή μονο για ποδολαγνεια θα πάς ; Γιατι αν πας μονο για το δευτερο και 100 πολλά δεν ειναι ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλες δοκιμασμένες είναι. Διάβασε και διάλεξεΣε ευχαριστώ αλλά μήπως ήταν καμία δοκιμασμένη
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Τραβα ρε στο λαγουμι σου καμία δε θα του πει οχι ε ; Και το παιζεις και ειδικος θα κανει η Λολα session με 80 ή μηπως η Αλεξάνδρα ; Ελα δρομο στο λαγουμι σου η σε επαναφερανε για να κανεις προμο πάλι ; Τη λατρευεις πάντως τη μαλακια εσύ δε την αγαπάς απλά ρέει στο αίμα σουΨάξτο μόνο σου, πάρε τηλέφωνα και όποια σου κάνει κλικ και μην ψαρώσεις και δώσεις τα φράγκα που ζητάνε κάνε παζάρι το πολύ 80 ευρώ δώσε καμία δεν θα σου πει όχι
Get a life άσχετε, μόνο η λόλα θα πει όχι όλες πάνε και με 80 τώρα αν είσαι ηλίθιος και τα σκας σκάστα και δίνε όσα σου ζητήσουν, το πρόμο που το βλέπεις;Τραβα ρε στο λαγουμι σου καμία δε θα του πει οχι ε ; Και το παιζεις και ειδικος θα κανει η Λολα session με 80 ή μηπως η Αλεξάνδρα ; Ελα δρομο στο λαγουμι σου η σε επαναφερανε για να κανεις προμο πάλι ; Τη λατρευεις πάντως τη μαλακια εσύ δε την αγαπάς απλά ρέει στο αίμα σου
Στο δικό σου σίγουρα αφού πας και δίνεις όσα σου ζητήσουν μάντεψε ποιος είναι είναι ο χαζόςΤραβα ρε στο λαγουμι σου καμία δε θα του πει οχι ε ; Και το παιζεις και ειδικος θα κανει η Λολα session με 80 ή μηπως η Αλεξάνδρα ; Ελα δρομο στο λαγουμι σου η σε επαναφερανε για να κανεις προμο πάλι ; Τη λατρευεις πάντως τη μαλακια εσύ δε την αγαπάς απλά ρέει στο αίμα σου
linusvonpelt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2010
- Like
- 175
- Πόντοι
- 0
Φίλε εγώ τις καλύτερες εμπειρίες τις είχα με τις katia&michele,οι οποίες είναι ζευγάρι,είχα πάρει πρόγραμμα feet worship και footjob και πέρασα τέλεια.Πήραν 80 ευρώ για 1ώρα και είναι πολύ καλά άτομα.Δυστύχως έχασα το τηλέφωνό τους,και το είχα βρει δύσκολα,έχουν ένα blog και είχα στείλει mail.Ήταν στο περιστέρι κοντά στη θηβών.Η michelle είναι γκομενάρα,η katia συμπαθητική.Για πρώτη φορά Ποια έχετε να προτείνεται ευχαριστώ
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Φίλε εγώ τις καλύτερες εμπειρίες τις είχα με τις katia&michele,οι οποίες είναι ζευγάρι,είχα πάρει πρόγραμμα feet worship και footjob και πέρασα τέλεια.Πήραν 80 ευρώ για 1ώρα και είναι πολύ καλά άτομα.Δυστύχως έχασα το τηλέφωνό τους,και το είχα βρει δύσκολα,έχουν ένα blog και είχα στείλει mail.Ήταν στο περιστέρι κοντά στη θηβών.Η michelle είναι γκομενάρα,η katia συμπαθητική.
Kατια Αποστολου
Kατια Αποστολου зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с Kατια Αποστολου и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться новостями и делает мир...
Στα παραπανω link τις βρισκει αλλά έχω την εντύπωση ότι πλεον δεν ειναι ζευγάρι και δεν ξερω εάν εξακολουθουν να κανουν session μαζί. Εάν τις βρεις πακέτο ναι αξιζει να πας αλλά προτίμησε ξενοδοχείο γιατί ο χωρος τους δεν ειναι και ότι καλύτερο. Εγω θα έλεγα συμπαθητικές και οι δυο το γκομενάρα η Μισελ σχετικό....
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.011
- Πόντοι
- 6.727
Σε στούντιο η μπουρδέλο παίζει τίποτα καλό;
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Σε στούντιο η μπουρδέλο παίζει τίποτα καλό;
Για να γαμησεις ; Φυσικά ριξε μια ματιά στις διαφημισεις κάτι θα βρειςΣε στούντιο η μπουρδέλο παίζει τίποτα καλό;
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 126
- Πόντοι
- 1
Παίδες έχει κάποιος το τηλέφωνο της Λόλας; Ας το στείλει σε μνμ
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.135
- Πόντοι
- 3.066
Έχουμε καμία πληροφορία για το αυταρχικό της Σαμπρίνας που δουλεύει De Paris, Deluxe κλπ?
https://*****/en/StudioWorker/8997-Sabrina
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.166
- Πόντοι
- 736
Στέλνεις μήνυμα στο Μάιο της και σου απαντάει εκείνη, επίσης μπορείς να της στείλεις και στο λογαριασμό της στοfetlifeΠαίδες έχει κάποιος το τηλέφωνο της Λόλας; Ας το στείλει σε μνμ
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.011
- Πόντοι
- 6.727
Ελληνίδα παιχνιδιάρα κούτσικο και προκλητικό!!!!
Το όνομά μου ίλιαν μικρό προκλητικό και παιχνιδιάρικο είμαι καινούργια στο χώρο για πρώτη φορά στο υπέροχο νησί σας θα χαρώ να σας γνωρίσω και από κοντά να περάσουμε ερωτικές στιγμές πόθου μαζί μου το τηλ μου είναι 6937139242 έρχομαι στο χώρο σου και έχω και δικό μου
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις