Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Είμαστε γυναίκες ! Παρέχουμε όσα γράφω .εσυ παλι εισαι λατρης του αυταρχικου ή η αφεντρα;
Είμαστε γυναίκες ! Παρέχουμε όσα γράφω .εσυ παλι εισαι λατρης του αυταρχικου ή η αφεντρα;
Πια ευα ρε corleone για την λόλα έγραψες ότι ξεκίνησε σαν σκλάβα μετά σαν switch ,είσαι άσχετος για τον πούτσο καβάλα που λέμεΕνταξει Ευα ότι πειςΕγω έχω ακουσει ότι η Σεμιρα ήταν η καλυτερη καποτε και επίσης και καποια Τινα στην οδό Καλιρόης . Και ναι για ενεργές μονο γράφουμε σε αυτό το νημα . Αμα θες να κανεις ιστορικες αναφορες φτιαξε νημα Φως στο Τουνελ
Επειδή έχω χάσει επισόδεια, στις υπηρεσίες σας περιλαμβάνεται και σεξ??Είμαστε γυναίκες ! Παρέχουμε όσα γράφω .
Αυταρχικά προγραμματα και φετίχΕπειδή έχω χάσει επισόδεια, στις υπηρεσίες σας περιλαμβάνεται και σεξ??
... οι φωτογραφίες πιο πάνω είναι από τις προπονήσεις ? Απλά ρωτάω ....Αυταρχικά προγραμματα και φετίχ
Μέσα έπεσες .... οι φωτογραφίες πιο πάνω είναι από τις προπονήσεις ? Απλά ρωτάω ....
Πίσω στο λαγουμι σου εσύ κα βγες παλι σε καμιά διετια άμα υπάρχεις ακομαΠια ευα ρε corleone για την λόλα έγραψες ότι ξεκίνησε σαν σκλάβα μετά σαν switch ,είσαι άσχετος για τον πούτσο καβάλα που λέμε
Τι εννοείς αν καποιος διαθετει χρήματα εδω ζητανε οι πατσαβουρες 100 συν ξενοδοχείο το 120 με την κορυφαία το λες και δώροΚαλησπέρα συναγωνιστές μετά από καιρό συνάντηση με την Λόλα!!για πρώτη φορά..της έστειλα email συννενοηθηκαμε από εκεί και μετά έγινε η συνάντηση..εμφανισιακά η κοπέλα είναι τοπ..κορμάρα , στήθος πρόσωπο.. επίσης το βλέμμα της και όπως σε κοιτάει όταν τσιμπουκωνεις είναι απίστευτο.. καταφέρνει να σε κάνει να κάνεις πράγματα που από πριν δεν είχες σκεφτεί να κάνεις..σε κατευθύνει άψογα και παιδιά όπως έγραψε και κάποιος άλλος γουστάρει πολύ το pegging!! Σε ότι στάση θελει και γουστάρειςκαι εσύ προφανώς σε κάνει άλογο... γενικά καταλαβαίνει πως θες να κινηθείς και σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή εγκεφαλικά..120 ευρώ συν το ξενοδοχείο.. Πρίαμος για την ακρίβεια..αν κάποιος διαθέτει τα χρήματα είναι τοπ επιλογή!!
Βλάκα είμαι χρόνια στο bdsm,όλο μαλακίες γράφεις άσχετεΠίσω στο λαγουμι σου εσύ κα βγες παλι σε καμιά διετια άμα υπάρχεις ακομα
Ειπαμε πισω στην τρυπα σου και να παιρνεις τα φαρμακα σου για το AlzheimerΒλάκα είμαι χρόνια στο bdsm,όλο μαλακίες γράφεις άσχετε
Είσαι άσχετος,ψεύτης και όσα γράφεις είναι άκυρα και επειδή δεν έχεις επιχειρήματα εκτίθεσαι συνεχώς,πολλές ταινίες βλέπεις corleone της φάπαςΕιπαμε πισω στην τρυπα σου και να παιρνεις τα φαρμακα σου για το Alzheimer
Με την Βιβή Π μην ασχοληθεις 100 ευρω ζηταει για ποδολαγνεια μονο γεμάτο το facebook και το instagram από τετοιεςΓια αυτές τις 2 υπάρχουν πληροφορίες (πχ. εμφάνιση) :
https://www.instagram.com/sexyfeetviv/
και
Log in or sign up to view ?
Καλησπέρα,
Vida Eleftheriadou τι παίζε
corleone όλο μαλακίες γράφεις ,πολλές ταινίες βλέπειςΕιπαμε πισω στην τρυπα σου και να παιρνεις τα φαρμακα σου για το Alzheimer