Νέα

Οι γκόμενες έχουν λυσσάξει για σπόνσορα τώρα με την κρίση!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Κύριοι η μαμά τους καλλιεργει αυτές τις βλακωδεις αντιλήψεις. Σου λέει εγώ παντρεύτηκα τον πατέρα σου και τέλος.εσυ βγες,ζήσε,πηδηξου σαν σκύλα και μεταξύ αυτών θα βρεις το χαλβα που θα έχει τον τρόπο του να ζήσεις βασίλισσα. Ο άλλος πρέπει να σε κερνάει,να έχει αυτοκίνητο κλπ κλπ κλπ.

παντως γενικα πιστευω οτι τα social media εχουνε χειροτερεψει τις κοινωνικες σχεσεις.
υποτιθεται οτι δημιουργηθηκαν για να "connecting people" και το μονο που κανουνε ειναι "disconnect".
οταν εχει βγει εξω στην καφετερια και αντι να μιλαει με τις φιλες της παει και στελνει μηνυματα στο facebook και κοιταει μια οθονη τον πουτσο κλαιγανε.

εγω προσωπικα θα το εσβηνα το facebook και στα αρχιδια μου αλλα βλεπεις εγινε δομη της κοινωνιας τωρα.
γνωριζεις την αλλη την καριολα και αν της πεις δεν εχω φβ σε κοιταει σαν εξωγηινο οποτε ακομα το κραταω γιατι παντα φβ ζητανε...τηλεφωνο με το καλημερα πλεον δεν γινεται.

και instagram...αυτα τα δυο εχω...

ααα και twitter χρησιμοποιω...και λιγο tumblr...αυτα σε γενικες γραμμες.
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Συμφωνώ. Πάντως,παρά το ότι οι νεώτεροι νομίζουν ότι μόνον σημερα οι ελλεεινιδες έχουν αυτήν την νοοτροπία (μετά από πλύση εγκεφάλου,βέβαια), όπως θυμήθηκα τον εαυτό μου,από πολλές δεκαετίες ήδη , ΙΔΙΕΣ ήταν και τότε. Θυμάμαι στο μπουρδελοπανεπιστήμιο μια γνωστή σήμερα,που φοραγε γουναρικό και σύχναζε στο Κολωνακι για να ψαρεψει το μαλάκα πλουσιο σπόνσορα. Και πολλές άλλες τέτοιες. Οι περισσότερες εβρισκαν κάτι ματσωμενους πενηντάρηδες,παντρεμένους η χωρισμένους,και τους έβαζαν και τοιυς έγραφαν διαμερίσματα. Και τόπαιζαν και «καποιες» … Ταπεινή μου γνώμη,μην κανετε το ΜΕΓΑ σφάλμα να ασχοληθείτε ποτέ σοβαρά με αυτές. Χαμενος χρόνος και χαμενη ψυχική ηρεμία. Αν τύχει και «πλησιαστειτε» , βλέπετέ τες σαν ΚΡΕΑΣ και μην ξοδέψετε δεκαρα και δευτερολεπτο γι αυτές. «Παμε να ξεκουραστούμε σε ένα ωραιο ξενοδοχειο που ξερω « ?  -αυτή να είναι  η πρωτη και η τελευταια σας κουβεντα . Θα ειστε κερδισμενοι  και θα νοιωθετε επιπροσθέτως και  το υπεροχο συναισθημα ότι ΤΙΣ ΦΤΥΣΑΤΕ …
 

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Μηνύματα
160
Like
14
Πόντοι
1
Καταρχήν τα social media δημιουργούν συμπιεσμένο χρόνο..Γνωρίζεις μια γυναίκα και με το που δείς τις φωτογραφίες της, τις αναρτήσεις της καταλαβαίνεις αμέσως τι καπνό φουμάρει...μεταξύ μας σαν να την γάμησες κιόλας..την απομυθοποιείς..δεν υπάρχει μυστήριο τίποτα..όλα ίσιωμα
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Eιχα κανει παραθεση,αλλα κατι λαθος εκανα και δεν την πηρε. τελος παντων.οσο για φεισμπουκ κλπ,τα θεωρω χαμενο χρονο,εκτος κι αν αναφερόμαστε σε καποιους καλους φιλους που κανουμε πλακα  και διασκεδαζουμε. Δεν πιστευω ότι η βαρεμενη ελλεεινιδα θα αλλαξει εκει περα μυαλα,μαλλον χειρότερες γινονται εκει μεσα.Και βεβαια,παρουσιαζουν τελειως διαφορετικη εικονα του εαυτου τους,μεχρι να 'δουν" αν εισαι ματσωμενος,που είναι και το μονο που τις ενδιαφερει.μη μασατε,φιλοι μου,θαυματα δεν γινονται. (Δε μπορω να βαλω τονους,γιατι πεφτει,δεν ξερω γιατι) .
 

ΤΑΚΑΜΑΜ

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2017
Μηνύματα
95
Like
2
Πόντοι
0
τιποτα καλο πατρα υπαρχει?κανα ανοιχτομυαλο κοριτσακι?
 

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
244
Like
244
Πόντοι
21
Οι γυναικες της εποχης μας ψαχνουν για χορηγους χαλβαδες που θα την βγαζουν για ποτο φαγητο και ψωνια και ουτε που θα γαμιουνται καν η μια στο τοσο και σιγα και λες και ειναι και μοντελα οι περισοτερες ολο λογια και ιστορια και μαμ τιποτα ευτυχος νομιζω οτι ξυπναει ο κοσμος και της περνει χαμπαρι και τα νεα κυκλοφορουν και μεσο διαδιχτιου.
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Καταρχήν τα social media δημιουργούν συμπιεσμένο χρόνο..Γνωρίζεις μια γυναίκα και με το που δείς τις φωτογραφίες της, τις αναρτήσεις της καταλαβαίνεις αμέσως τι καπνό φουμάρει...μεταξύ μας σαν να την γάμησες κιόλας..την απομυθοποιείς..δεν υπάρχει μυστήριο τίποτα..όλα ίσιωμα

Τεράστια σωστός.

Και να προσθέσω οτι συνήθως 9 στις δέκα φορές ξενερώνεις.
 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
7.964
Κριτικές
33
Like
6.940
Πόντοι
3.496
Και η απαντηση στις γκομενες που ψαχνουν για σπονσορα..
''Παλια υπηρχαν οι Τσαροι.. τωρα πουΤσαροι..''  :sunglasses:
 

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Μηνύματα
168
Like
92
Πόντοι
1
δεν ξέρω τι είναι.
μαγκιά με τα φράγκα άλλων δε μπορείς να κάνεις.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΣ.
18 έγινες. πούλο τώρα νοίκι δουλειά και τά παμε.
απλά και νέτα.
δε λέω ότι δεν είναι ωραίο να υπάρχει ο δεσμός στην οικογένεια και η αλληλοβοήθεια.
αλλά νισάφι με το μπούλη που του σιδερώνει το πουκάμισο η μαμά να πάρει τη μπέμπα του μπάμπα να πάει τσάρκα τη γκόμενα ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.


Πες τα ρε μάγκα
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
παλαιοτερα γενικα ηταν αλλιως.Ολα θεμα ψυχολογιας είναι.

καλησπερα Αυτο πρεπει να παιζει τρελα. Δηλαδη οτι παλιοτερα ηταν  αλλιως...Δυστηχως.

τα 90 εγω ημουν στα 15 οποτε ξεκιναγε για εμενα η ζωη. Συγκρινω με το σημερα, μπορω και να συγκρινω ακομα και μεχρι το 2005 .
Καμμια σχεση. Η Ελλαδα απο 90 εως το 00 ηταν στα καλυτερα τις. Μετα μας επεσε πολλη βαρυ το Ευρω σαν κουλτουρα.
Τι εννοω ο κοσμος αποκτησε χρηματα τα πραγματα εγιναν πιο φθηνα κτλ κτλ αρχισαν τα δανεια. Την παραψωνισανε. Ημασταν ηδη ψωνισμενη βεβαια αλλα παραεγινε το κακο.
Η κριση που εχουμε τωρα ειναι αποτελεσμα των 00 και μετα, πιο πριν ειχαμε δραχμη και μας ειχανε ολοι γραμμενη. Θυμαμαι τουριστικη περιοδο ξεκιναγε αρχες Μαρτιου και τελειωνε τελος Νοεμβριου.Μιλαμε για τρελο τουρισμο. Και ολες πηγαινα γαμιοντας αβερτα.

Στο Μοναστηρακι συγκεκριμενα εκανες 30 λεπτα για να πας απο τον σταθμο εως το 7+7.
Για τοσο κοσμο μιλαμε. 

τοτε εγω πιτσιρικι τουλαχιστον οσες ειχα γνωρισει που ηταν αρκετες οταν βγαιναμε εξω πρωτη φορα κτλ παντα φιλικα να δουμε τι παιζει, αλλα βγαιναμε δεν ηταν τοσο ξυνισμενες οι γκομενες.

Θυμαμαι εκανα καμακι στο ξεκαρφωτο στο δρομο σε 3 που την επεσα ειχε πιασει πηρα ΤΗΛ ΒΓΗΚΑΜΕ ΧΑΜΟΥΡΕΥΤΙΚΑΜΕ ΚΤΛ απλα δεν προχωρησε για διαφορους λογους.

Απο καποια στιγμη και μετα ο κοσμος ξεφυγε εντελως και πιο πολλη οι γυναικες.Εκτροχιαστηκαν.

Βεβαια αμα δει κανεις οτι υπαρχουν μαλακες που πληρωνανε  call-girls  500 + για μια ωρα , οταν βλεπει εταιριες για τον πουτσο να βγαζουνε λεφτα , ατομα για τα μπαζα που το εβλεπες οτι δεν το εχουν ρε παιδι μου δεν το εχουν να ειναι στελεχοι κτλ ..
Τοτε λογικο ειναι να εχουμε την κατασταση που εχουμε τωρα.
Και βλεπεις τους μαλακες τους βλαχους να αυτομαστιγωνονται και να λενε οτι ειμαστε μαλακες και εμεις φταιμε κτλ κτλ.

Γερμανια που μενω δεν βλεπω κανενα ναζιστη φασιστα να λεει οτι αυτοι φταινε που γαμηθηκε ο πλανητης 2 φορες!
Ισα ισα αυτο που λενε οτι φταινε οι αλλοι Ελληνες(εμας μας εχουνε ιδιατερα στην μπουκα) ισπανοι ιταλοι κτλ.Γιατι λενε οτι επειδη ειναι στην ευρωπη μας πληρωνουν!!
Ειναι τοσο βλακες που μονο οι Γερμανοι ειναι τοσο χαζοι ωστε να κανουν 2 φορες παγκοσμιο πολεμο και να κανουνε ολο τον πλανητη να μαζευτη να τους γαμιση..

τεσπα ...στα πιο πολλα εχουν δικιο τα παιδια εδω, οι γκοεμενες θελουν πλεον θελουν χορηγο.




 

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Μηνύματα
1.707
Κριτικές
15
Like
354
Πόντοι
326
Πάντα ήθελαν αλλά τώρα τον απαιτούν άκομψα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom