Νέα

Οι επιπτώσεις της πορνοσυνήθειας σ' έναν άντρα (αρνητικές ή ευεργετικές)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Μηνύματα
2.529
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τύπε νομίζω ότι η σκέψη σου μπάζει λίγο.Για να βρεις τις αρνητικές συνέπειες θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς ως αρνητικό καταρχήν και να εξετάσεις αν κάποιος μπορεί να αποφύγει αυτές τις συνέπειες χωρίς  κόστος.Ας πάρουμε τις 3 κατηγορίες  μπουρδελιάρηδων που εσύ όρισες:

Οι πρώτοι αφού δε βρίσκουν γυναίκα τι θα κάνουν;Μαλακία όλη μέρα ή θα αγιάσουν;Ή πρέπει να συμβιβαστούν με ότι περισσέψει;
Οι δευτεροι δεν πάνε από επιλογή κατά τη γνώμη μου αλλά από ανάγκη.Όχι ανάγκη να ξεκαυλώσουν αφού έχουν  ή μπορούν να βρούν σχέση.Είναι οι λεγόμενοι μουνόδουλοι, με την πραγματική σημασία του όρου.Αυτοί που ζουν και αναπνέουν για το μουνί.Αυτοί που καταναλώνουν όλη τους την ενέργεια στο πως θα γαμήσουν περισσότερο και καλύτερα.Αυτοί δε μπορούν να ζήσουν χωρίς στέρηση χωρίς τα μπουρδέλα εκτός αν είναι τίποτα διάσημοι.
Οι τρίτοι απλά γαμάνε στα μπουρδέλα για λόγους όπως σπάσιμο της ρουτίνας μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς.Χωρίς αυτά βάζουν σε κίνδυνο την οικογενειακή τους θαλπωρή κάτι το οποίο δε θέλουν επ ουδενί.

Και ρωτάω μπορεί κάποιος από αυτούς να ζήσει χωρίς να στερηθεί κατί από τη σεξουαλική του ζωή κόβωντας τις πουτάνες;Η γνώμη μου είναι όχι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως πλούσιος και διάσημος.Άρα λοιπόν δε μπορούμε να λέμε ότι έχεις αρνητικές συνέπειες από τις πουτάνες εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική χωρίς να στερηθείς κάτι.Στο μυαλό μου είναι σαν να παραφάς το αγαπημένο σου φαί και μετά να σου λέει κάποιος ναι αλλά τώρα δε μπορείς να τρέξεις!!!Ε και;Σου είπα να πάμε για κατοστάρι τώρα;

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση που δεν έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλεις.Αν παράδειγμα θέλεις να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια αλλά αντί να κυνηγάς τα καλά κορίτσια ξημεροβραδιάζεσαι στα μπουρδέλα  και παίρνεις ως μέτρο συγκρισης της ομορφιάς τις πουτάνες, που πράγματι είναι πάνω από το μέσο όρο αλλιώς δε θα είχαν δουλεια, τότε δεν υφίστασαι τις αρνητικές συνέπειες του μπουρδελιάσματος αλλά των λάθος επιλογών σου και της απόκλισης από τους στόχους σου.Κοινώς οι συνέπειες που υφίστασαι όπως τις περιγράφεις είναι συνέπειες, με την αρνητική χροιά του όρου, όταν εσύ άλλα θέλεις κι άλλα κάνεις (πως να σου το πω έλεγα περνουν τα χρόνια θα συμμορφωθώ :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:)
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
ελα βρηκα και τριτη αρνητικη συνεπεια του πουρδελογαμησιου
οτι απο μια ηλικια και μετα αρχιζει το πρηξοπουτσι απο φιλους και συγγενεις: εσυ ποτε θα νοικοκυρευτεις;
και να σου τα συνοικεσια και να σου τα κυδωνοπαστα και η γκολφω η χοντρουλα απο το χωριο που ανοιγει το καλυτερο φυλλο για σπανακοπιτα αλλα εχει ενα μεγαλο φρυδι
Είναι το πιο εμετικό επιχείρημα που έχω ακούσει:Να έχεις μία να σου πλένει,να σου μαγειρεύει και να σου σιδερώνει,λες κι εγώ είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες,ή ανίκανος να αυτοσυντηρούμαι!
Εξετάζοντάς το πλατειά,διακρίνω τάσεις Δαρβινισμού και από τις δύο πλευρές:έναν φυσικό από τη μεριά των μπουρδελιάρηδων,οι οποίοι προτιμούν τις άνω του μέσου όρου γυναίκες εμφανισιακά,κι έναν κοινωνικό από τη μεριά των γυναικών,οι οποίες προτιμούν για γάμο αυτούς που τους εξασφαλίζουν σιγουριά και σταθερότητα για αυτές και τα παιδιά τους.Άλλωστε,(κάπου στο site αυτό το'χω διαβάσει),οι μοναδικοί άνθρωποι που αγαπούν οι γυναίκες είναι τα παιδιά τους! :cheesy:
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
Περιγράφω λοιπον παρακάτω τις κατά τη γνώμη μου αρνητικές επιπτώσεις που έχει η παραπάνω συνήθεια σε μύστες του χώρου. Πιστεύω επίσης ότι οι επιπτώσεις είναι πιο έντονες στη πρώτη απο τις παραπάνω κατηγορίες και βαίνουν μειούμενες προς τη δεύτερη και τη τρίτη.

Πρώτον. Συνηθίζεις να ικανοποιείσαι σεξουαλικά με γυναίκες που απο πλευράς εμφάνισης είναι  πολύ πιο πάνω απο το μέσο όρο εμφάνισης γυναικών που κυκλοφορούν γύρω μας. Αυτό μακροπρόθεσμα σε κάνει να βλέπεις τη μέση γυναίκα εμφανισιακά σαν φόλα. Ομως στο μέσο άντρα απο πλευράς εμφάνισης η μέση γυναίκα αναλογεί, εκτός άν ο άντρας έχει άλλα προσόντα, δηλαδή φράγκα κυρίως. Φράγκα όμως υπο την έννοια ότι μπορεί να ζεί αξιοπρεπώς σε καλά standards χωρίς να δουλεύει έχει περίπου ένας στους 1000. Με τους  άλλουςι 999 τί γίνεται ??

Δεύτερον.Απομυθοποιείς σταδιακά το σεξ και έτσι κατά κάποιο τρόπο το υποβαθμίζεις. Οταν κάτι απλά το πληρώνεις και το έχεις, σίγουρα δεν έχει τη ίδια αξία που έχει κάτι που παλεύεις για να το κατακτήσεις. Ουσιαστικά το σεξ γίνεται μια ανάγκη παρόμοια  με τη  πείνα. Οπως πας σε ένα εστιατόριο πληρώνεις και τρώς όταν πεινάς, έτσι πας σε ένα άλλο χώρο πληρώνεις και γαμάς όποτε το χρειάζεσαι. Οταν όμως κάτι γίνεται τόσο απλό και εύκολο μειώνεται κατά κάποιο τρόπο και η αξία του, χωρίς βέβαια να χάνεται. Γιατί αν δεν είχε την όποια μειωμένη αξία δεν θα το πλήρωνες καν.

Τρίτον. Απαξιώνεις τις γυναίκες γενικότερα, γιατί παύεις ( σε ένα βαθμό ) να τις θεωρείς σαν ισότιμες με τους άντρες ανθρώπους. Οι παλιοι το λέγανε αυτό η θεώρηση της γυναίκας αποκλειστικά ως ''σκεύος ηδονής''. Φυσική προέκταση του παραπάνω είναι ότι έμεσα η άμεσα  σταδιακά υιοθετείς δυο αποκλειστικούς ρόλους για τις γυναίκες.  Πρώτον το ρόλο της μάνας δέυτερο το ρόλο της πουτάνας, ενδιαμέσως στα δυο άκρα, απλά τίποτα. Και σίγουρα για όποιον δουλευει λιγο το κεφάλι του, οι γυναίκες  δεν έχουν μόνο αυτούς τους δυο ρόλους.

Τέταρτον. Η σεξουαλική ικανοποίηση περιχαρακώνεται σαν ένα αμιγές αποκλειστικό και ξεχωριστό συναίσθημα και δύσκολα πια συνδυάζεται με άλλα συναισθήματα όπως για παράδειγμα η συντροφικότητα, ,  η εκτίμηση , η προστατευτικότητα,  η αγάπη κλπ.  Ξέρω ότι αυτό σίγουρα ακούγεται αστείο στους σκληροπυρηνικούς μύστες του site. Θα πουν κάποιοι, που πας ρε καραμήτρο στο bou.com  και μιλάς για στοργή και προδέρμ ?? Μπας και τα μπέρδεψες τα site και νομίζεις πως γράφεις στο cosmopolitan ??

Αποψή τους  και επιλογή τους βεβαια, την οποία και σεβομαι.  Πιστεύω όμως ότι ένα στοιχειο   που  διαχωρίζει τον άνθρωπο απο τα ζώα και τον ανεβάζει σαν ον,  είναι αυτός ο συνδυασμός, αυτό το μαγείρεμα  διαφορετικών συναισθημάτων μεταξύ τους.  Μέσω της πορνοσυνηθειας γίνεσαι μακροπρόθεσμα κατά κάποιο τρόπο συναισθηματικά φτωχότερος, ίσως μείωπας συναισθηματικά, και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη συμπεριφορά σου.  Αυτή τη συναισθηματική ανεπάρκεια στις εκδηλώσεις σου οι γυναίκες την αποκρυπτογραφούν εύκολα με ένα τρόπο που δεν έχω ακόμη καταλάβει. Λες και τη μυρίζονται με κάποιο τρόπο. Χρησιμοποιούν, κυριως μιλωντας μεταξύ τους με την ιδιαίτερη ''γυναικεία'' ορολογία,  χαρακτηρισμούς για τους άντρες αυτού του  τύπου, όπως '' ακοινώνητος'' , ''άχρωμος - άοσμος'', " αντιερωτικός '', ''αγρίμι'',  ''ζώον'', κλπ. Για κάποιους αυτό είναι πρόβλημα για κάποιους άλλους όχι.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
Σε όλα τα παραπάνω που αναλύεις δεν θα διαφωνήσω,απλώς θα συμπληρώσω ότι υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις και διαφορετικές για τον καθένα εντάσεις για το πώς βλέπει τις ΄΄συμβατικές΄΄ μη εκδιδόμενες (φανερά τουλάχιστον) γυναίκες.Αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι πέρα από κάποιες πολύ ιδιάζουσες περιπτώσεις ατόμων με τραυματικές εμπειρίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον,η πλειοψηφία των φανατικών μπουρδελιάρηδων είναι άτομα με υπεραντίδραση σε κάποια ή κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις που βίωσαν,και υιοθετούν τον ακραίο πορνισμό για να μην ξαναβιώσουν το ίδιο ψυχικό τραύμα!Σπεύδουν δε να χλευάζουν τους ''κανονικούς'' ανθρώπους ως ''αγαπούληδες'',''πιρφόρους'',κλπ,χωρίς κατ'ανάγκη,το τονίζω,να έχουν άδικο...
(Αυτό βέβαια μόνο σε μια ειλικρινή και εκ βαθέων εξομολόγηση μπορεί να βγει στην επιφάνεια,κάτι που οι σκληροπυρηνικοί το αποφεύγουν όπως ο Διάβολος το λιβάνι...)  ;)
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Επιρρεπής "ζωγραφίζει" πάλι.
Μπράβο παίχτη, πάντα ψύχραιμες και λογικές απόψεις χωρίς κόμπλεξ.  ;)
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
Επιρρεπής "ζωγραφίζει" πάλι.
Μπράβο παίχτη, πάντα ψύχραιμες και λογικές απόψεις χωρίς κόμπλεξ.  ;)
Μην νομίζεις,κάνω δωρεάν... ψυχοθεραπεία στο bou.com,πέρα από τις πουτάνες...  :)
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Τύπε νομίζω ότι η σκέψη σου μπάζει λίγο.Για να βρεις τις αρνητικές συνέπειες θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς ως αρνητικό καταρχήν και να εξετάσεις αν κάποιος μπορεί να αποφύγει αυτές τις συνέπειες χωρίς  κόστος.Ας πάρουμε τις 3 κατηγορίες  μπουρδελιάρηδων που εσύ όρισες:

Οι πρώτοι αφού δε βρίσκουν γυναίκα τι θα κάνουν;Μαλακία όλη μέρα ή θα αγιάσουν;Ή πρέπει να συμβιβαστούν με ότι περισσέψει;
Οι δευτεροι δεν πάνε από επιλογή κατά τη γνώμη μου αλλά από ανάγκη.Όχι ανάγκη να ξεκαυλώσουν αφού έχουν  ή μπορούν να βρούν σχέση.Είναι οι λεγόμενοι μουνόδουλοι, με την πραγματική σημασία του όρου.Αυτοί που ζουν και αναπνέουν για το μουνί
.Αυτοί που καταναλώνουν όλη τους την ενέργεια στο πως θα γαμήσουν περισσότερο και καλύτερα.Αυτοί δε μπορούν να ζήσουν χωρίς στέρηση χωρίς τα μπουρδέλα εκτός αν είναι τίποτα διάσημοι.
Οι τρίτοι απλά γαμάνε στα μπουρδέλα για λόγους όπως σπάσιμο της ρουτίνας μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς.Χωρίς αυτά βάζουν σε κίνδυνο την οικογενειακή τους θαλπωρή κάτι το οποίο δε θέλουν επ ουδενί.

Και ρωτάω μπορεί κάποιος από αυτούς να ζήσει χωρίς να στερηθεί κατί από τη σεξουαλική του ζωή κόβωντας τις πουτάνες;Η γνώμη μου είναι όχι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως πλούσιος και διάσημος.Άρα λοιπόν δε μπορούμε να λέμε ότι έχεις αρνητικές συνέπειες από τις πουτάνες εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική χωρίς να στερηθείς κάτι.Στο μυαλό μου είναι σαν να παραφάς το αγαπημένο σου φαί και μετά να σου λέει κάποιος ναι αλλά τώρα δε μπορείς να τρέξεις!!!Ε και;Σου είπα να πάμε για κατοστάρι τώρα;

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση που δεν έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι πραγματικά θέλεις.Αν παράδειγμα θέλεις να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια αλλά αντί να κυνηγάς τα καλά κορίτσια ξημεροβραδιάζεσαι στα μπουρδέλα  και παίρνεις ως μέτρο συγκρισης της ομορφιάς τις πουτάνες, που πράγματι είναι πάνω από το μέσο όρο αλλιώς δε θα είχαν δουλεια, τότε δεν υφίστασαι τις αρνητικές συνέπειες του μπουρδελιάσματος αλλά των λάθος επιλογών σου και της απόκλισης από τους στόχους σου.Κοινώς οι συνέπειες που υφίστασαι όπως τις περιγράφεις είναι συνέπειες, με την αρνητική χροιά του όρου, όταν εσύ άλλα θέλεις κι άλλα κάνεις (πως να σου το πω έλεγα περνουν τα χρόνια θα συμμορφωθώ :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:)
Απαντάω στα κόκινα απο το post σου.
Φιλαράκο για αυτό συζητάμε για να δούμε που μπάζουν οι σκέψεις μας. Δεν διεκδικώ το αλάθητο το έγραψα απο την αρχή αυτό.

Οσον αφορά το τι να κάνουν οι τύποι της πρώτης κατηγορίας. Απο την αρχή έγραψα ότι ο άνθρωπος είναι ό αρχιτέκτονας της ζωής του. Δεν θα του πει κανείς άλλος εκτός απο τον εαυτό του τι θα κάνει. Αν θέλεις όμως να το συζητήσουμε λιγο παραπανω θα σου πω ότι η αυτογνωσία είναι μεγάλο προτέρημα και την έχουν σχετικά λίγοι άντρες. Αν είσαι σα γαμω το κέρατο σου και επιπλέον μπατίρης καλό είναι να μην έχεις απαιτήσεις για γυναίκες με επίπεδο εμφάνισης μοντέλου. Κάνε ότι νομίζεις αλλα πάνω απο όλα ''άραξε στα κυβικά σου''.

Για τη δεύτερη κατηγορία που γράφεις ότι αποτελείται απο μουνόδουλους θα πρέπει κατ' αρχάς να συμφωνήσουμε τι εννούμε με τον όρο μουνόδουλος Κατά την άποψή μου μουνόδουλος δεν είναι αυτός που ορέγεται η ακόμη και αποθεώνει το μουνί. Μουνόδουλος είναι αυτός που ρίχνει τον αντρικό του εγωισμό προκειμένου να βγάλει μια γκόμενα η να γαμήσει. Αυτός που κάνει τη ψυχή του χαλάκι για να περάσει η κυρία. Αυτός που άγεται και φέρεται για να μην χάσει τη κυρία.
Υπο αυτή την έννοια λοιπον ενα μεγάλο μέρος απο τους  συναγωνιστές της δεύτερης κατηγορίας καταφεύγουν στη πορνεία ακριβώς για να μην γίνονται μουνόδουλοι. Ενα  άλλο μεγάλο μέρος επειδή η διαθσειμότητα της πουτάνας είναι αμεση και δεν γουστάρει απλά το ''κυνήγι'' της γκόμενας με αμφίφολα πολλές φορές απαοτελέσματα. Απο όλα έχει ο μπαξές.

Τέλος το άν κάποιος έχει εναλλακτικές η όχι είναι μεγάλη κουβέντα. Εξαρτάται κυρίως απο το ποιος είναι. Σίγουρα όμως το ότι δεν έχεις εναλλακτική για κάτι δεν σημαίνει ότι αυτό το κάτι παύει να έχει τις οποιες αρνητικές συνέπειές του.






 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Σε όλα τα παραπάνω που αναλύεις δεν θα διαφωνήσω,απλώς θα συμπληρώσω ότι υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις και διαφορετικές για τον καθένα εντάσεις για το πώς βλέπει τις ΄΄συμβατικές΄΄ μη εκδιδόμενες (φανερά τουλάχιστον) γυναίκες.Αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι πέρα από κάποιες πολύ ιδιάζουσες περιπτώσεις ατόμων με τραυματικές εμπειρίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον,η πλειοψηφία των φανατικών μπουρδελιάρηδων είναι άτομα με υπεραντίδραση σε κάποια ή κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις που βίωσαν,και υιοθετούν τον ακραίο πορνισμό για να μην ξαναβιώσουν το ίδιο ψυχικό τραύμα!Σπεύδουν δε να χλευάζουν τους ''κανονικούς'' ανθρώπους ως ''αγαπούληδες'',''πιρφόρους'',κλπ,χωρίς κατ'ανάγκη,το τονίζω,να έχουν άδικο...
(Αυτό βέβαια μόνο σε μια ειλικρινή και εκ βαθέων εξομολόγηση μπορεί να βγει στην επιφάνεια,κάτι που οι σκληροπυρηνικοί το αποφεύγουν όπως ο Διάβολος το λιβάνι...)  ;)
Φιλαράκο ο όρος συλλογική λογική εχει εννοιολογική βάση. Ο όρος όμως συλλογική ψυχανάλυση σίγουρα δεν έχει βάση.
Η φροιδικής βασης ερμηνεία που έδωσες αφορά μόνο ένα μέρος των συναγωνιστών. Μικρό η μεγάλο δεν ξέρω

Αν το δείς απλούστερα οι λόγοι που ο καθένας απο τους συναγωνιστές χρησιμοποιεί πουτάνες είναι μάλλον πολύ προσωπικοί και διαφορετικοί.

Μια κοινη αφετηρία αν θέλεις που μας αφορά όλους είναι ότι η πολυγαμία στα ανώτερα αρσενικά θηλαστικά είναι ένα δυνατό ένστικτο.
Βέβαια ο άνθρωπος δεν πρέπει να κυβερναται μόνο απο τα ένστικτά του γιατί τότε γίνεται ζώο.
Ούτε όμως να πηγαίνει και εντελώς κόντρα στα ένστικτά του γιατί τότε γίνεται ψυχάκιας.
Ο καθένας με το δικό του προσωπικό τρόπο κοντρολάρει τα ένστικτά του και καθορίζει το τρόπο  ζωής του.



 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
Αν το δείς απλούστερα οι λόγοι που ο καθένας απο τους συναγωνιστές χρησιμοποιεί πουτάνες είναι μάλλον πολύ προσωπικοί και διαφορετικοί.
Η απάντησή σου στο post μου αφορά το σύνολο των μπουρδελιάρηδων.Εγώ αναφέρθηκα στην ειδική κατηγορία των σκληροπυρηνικών.
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Επιτρέψτε μου μια μικρή παρέμβαση, γιατί ως τώρα η κουβέντα έχει κινηθεί εξαιρετικά και εύγε για αυτό (με την εξαίρεση φυσικά της συνήθους διάθεσης σπαμ/τρολ από κάποιους).

Απο την αρχή έγραψα ότι ο άνθρωπος είναι ό αρχιτέκτονας της ζωής του. Δεν θα του πει κανείς άλλος εκτός απο τον εαυτό του τι θα κάνει.

Αν θέλεις όμως να το συζητήσουμε λιγο παραπανω θα σου πω ότι η αυτογνωσία είναι μεγάλο προτέρημα και την έχουν σχετικά λίγοι άντρες.

Το πρώτο σκέλος είναι μια ευρέως διαδεδομένη ψευδαίσθηση του δυτικού τύπου ανθρώπου.
Το δεύτερο μισό το αποδεικνύει νομίζω άλλωστε, ότι δίχως ισχυρότατη αυτογνωσία, είμαστε απλά μηχανάκια αναπαραγωγής στερεοτύπων που καταπίνουμε αμάσητα από τον κοινωνικό και οικογενειακό περίγυρο.
 

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Μηνύματα
108
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
ναι φίλε συμφωνώ και επαυξάνω
εγώ συλλαμβάνω τρελές ιατροφιλοσοφικές έννοιες μετά απο μια καλή παρτούζα
δεν κάνω πλάκα

νομίζω ότι αν μου κόψεις το γαμήσι άνευ δέσμευσης με ακρωτηριάζεις τελείως

βρές τη σχολή και πές μου

την καλησπέρα μου  :hi:
Προκειται για την γνωστικη αιρεση των Νικολαϊτων που ησαν αντινομιστες :humpleg:.Ο Rigomortis δεν εχει σχεση με τον baudelaire αλλα
με το θεατρο της ωμοτητας του Antonin Artaud(μικρασιατης κατα τα 3/4).
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Ο Rigomortis δεν εχει σχεση με τον baudelaire αλλα
με το θεατρο της ωμοτητας του Antonin Artaud(μικρασιατης κατα τα 3/4).
Εχει όσον αφορά την έμπνευση που αντλειται απο την έκθεση στο περιθώριο !! ;) ;)
 

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Μηνύματα
969
Κριτικές
39
Like
2.592
Πόντοι
6.745
Οι αντρες στρεφονται στα μπου. γιατι ειναι ευκολο να παρεις αυτο που θελεις τη στιγμη που το θελεις διαλεγοντας αυτο που θελεις χωρις πρηξιμο αρχιδιων. Οι γκομενες εχουν γινει πολυ περιεργες και οι ανθρωπινες σχεσεις πιο δυσκολες απο ποτε. Πλεον δεν υπαρχει το σε ψοησταρω με γουσταρεις παμε να την βρουμε, εχουν αναπτυχθει πολλα ψυχαναγκαστικά προβληματα και στερεοτυπα που ταλανιζουν τις γυναικες με αποτελεσμα να γινονται δυστροπες και ανικανοποιητες. Και βεβαια ειναι θεμα τυχης να πετυχεις με την πρωτη την καταλληλη.

Για μενα οι αρνητικες επιπτώσεις της συνηθειας του αγοραιου ερωτα ειναι οι ασθενειες και ο καθυσηχασμος ωστε να μην κυνηγας με πολυ επιμονη να βρεις γυναικα να ικανοποιησεις την γεννετησια αναγκη σου...
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.783
Πόντοι
1.206
Για να συνεισφέρω λίγο στην συζήτηση να αναφέρω κάτι που έχει υποπέσει στην αντίληψη μου όλα αυτά τα χρόνια.
Το πως οι γυναίκες είναι σε αντίθεση με τους άντρες "μονογαμικές" ή έστω "ολιγογαμικές" ισχύει ακόμα και για τις εκδιδόμενες!

Για να γίνω σαφής η κάθε εκδιδόμενη προτιμάει να συναντά κάποιους πελάτες που έχει ήδη συναντήσει (και εγκρίνει φυσικά), σε αντίθεση με τους πελάτες που ενώ ενδέχεται να έχουν αρκετά καλά "στανταράκια" εν τούτοις προτιμούν να ψάχνουν για νέες εμπειρίες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τρώνε άσχημες φόλες...
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Για να συνεισφέρω λίγο στην συζήτηση να αναφέρω κάτι που έχει υποπέσει στην αντίληψη μου όλα αυτά τα χρόνια.
Το πως οι γυναίκες είναι σε αντίθεση με τους άντρες "μονογαμικές" ή έστω "ολιγογαμικές" ισχύει ακόμα και για τις εκδιδόμενες!

Για να γίνω σαφής η κάθε εκδιδόμενη προτιμάει να συναντά κάποιους πελάτες που έχει ήδη συναντήσει (και εγκρίνει φυσικά), σε αντίθεση με τους πελάτες που ενώ ενδέχεται να έχουν αρκετά καλά "στανταράκια" εν τούτοις προτιμούν να ψάχνουν για νέες εμπειρίες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τρώνε άσχημες φόλες...

Σωστός !!!  :rockon: :rockon: Η βάση αυτής της συμπεριφοράς πιστεύω είναι  ενστικτώδης  τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες !!!
Πολυγαμικοί οι άντρες ολιγογαμικές και επιλεκτικές οι γυναίκες.

Στις εκδιδόμενες βέβαια υπάρχει και το καταλυτικό στοιχείο της μέγιστης οικονομικής απόδοσης με τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια που είναι κυρίαρχο στοιχείο επιλογής. Για όσες βέβαια απο αυτές έχουν τη δυνατότητα επιλογής πελατών γιατί δεν την έχουν την δυνατότητα επιλογής όλες. Να μη ξεχνάμε ότι για αυτές είναι επάγγελμα για εμάς είναι διασκέδαση.

 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
Για να συνεισφέρω λίγο στην συζήτηση να αναφέρω κάτι που έχει υποπέσει στην αντίληψη μου όλα αυτά τα χρόνια.
Το πως οι γυναίκες είναι σε αντίθεση με τους άντρες "μονογαμικές" ή έστω "ολιγογαμικές" ισχύει ακόμα και για τις εκδιδόμενες!

Για να γίνω σαφής η κάθε εκδιδόμενη προτιμάει να συναντά κάποιους πελάτες που έχει ήδη συναντήσει (και εγκρίνει φυσικά), σε αντίθεση με τους πελάτες που ενώ ενδέχεται να έχουν αρκετά καλά "στανταράκια" εν τούτοις προτιμούν να ψάχνουν για νέες εμπειρίες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τρώνε άσχημες φόλες...
Χτύπησες ''bingo''!Τι ματαιοδοξία και απληστία είναι αυτή που μας πιάνει,να έχουμε ξοδέψει χρόνο,χρήμα και ψυχή για να κατασταλλάξουμε σε κάποια ''στανταράκια'',και να μην αρκούμαστε σ'αυτά,αλλά να τρώμε τα μούτρα μας πολλές φορές προς αναζήτηση νέων!Δίνω βέβαια εξηγήσεις,και πρώτα απ'όλα η ψευδαίσθηση ότι διαφέρουμε από τους υπόλοιπους ''κανονικούς΄΄ ανθρώπους,που εξ'ανάγκης και συνθηκών,(γάμος,σχέση),περιορίζονται σε μία μόνο σχεδόν επιλογή,πλην των... παράνομων και κρυφών ξεπετών για κάποιους φυσικά!
Ο δεύτερος είναι αυτό που έχει αναφερθεί κατά κόρον,ότι δηλαδή ο άντρας είναι ''κυνηγός'',και θέλει συνεχώς το καινούργιο...
 

erevnitis50

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2015
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Παρακολούθησα με ενδιαφέρον το thread.......στο θέμα μάλλον ταιριάζει μια ατάκα απο μια συνέντευξη  του Καζαντζίδη ......" το πολύ και το καθόλου βλάπτει" .Προς ενίσχυση των παραπάνω αναφέρω και την ατάκα του σενσει Μιγιάγκι (στο πρώτο καράτε κιντ) .. "life is about balance ,if balance is lost life is no good" ..........
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Το πρώτο σκέλος είναι μια ευρέως διαδεδομένη ψευδαίσθηση του δυτικού τύπου ανθρώπου.

Μπορεί σε κάποιο βαθμό να είσαι σωστός να είναι δηλαδή καλλιεργημένη ψευδαίσθηση του δυτικού τυπου ανθρώπου ότι ό ιδιος επιλέγει ελέγχει και καθορίζει την ζωή του.

Ομως φιλαράκο ( οπως έχω ξαναγράψει ) πιστεύω πως  ο άνθρωπος μέχρι ενός σημείου οφείλει να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει η ζωή του να φαίνεται ότι έχει νόημα. Αν δεν το κάνει και ζεί μέσα στον ορθολογισμό απόλυτα ρεαλιστικά τότε καταλήγει στο ψυχίατρο.


 

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Μηνύματα
671
Like
7
Πόντοι
6
Ρε ''φιλαράκο'' mindreader τι σε κόφτει εσένα γιατί γαμάει ο καθένας και τι θα πάθει ή δεν θα πάθει αν πηγαίνει σε πουτάνες;Ένας βλάκας της σειράς είσαι που θέλεις να το παίξεις ψυχολόγος και νομίζεις πως έχεις μεγάλη διεισδυτικότητα τρομάρα σου.Η πλάκα είναι πάντως πως πολλάκις έχεις ποστάρει στο θέμα της Ταυλάνδης που όλοι ξερουν λίγο πολύ πως οι γυναίκες εκεί εκπορνεύονται γιατί δεν έχουν να φάνε και όχι για να χτίσουν σπίτια όπως οι Ρουμάνες εδώ.Κοίτα λοιπόν τα μαύρα σου τα χάλια και προσπάθησε να τα διορθώσεις και σταμάτα να μας τα ζαλάς.
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
Ρε ''φιλαράκο'' mindreader τι σε κόφτει εσένα γιατί γαμάει ο καθένας και τι θα πάθει ή δεν θα πάθει αν πηγαίνει σε πουτάνες;Ένας βλάκας της σειράς είσαι που θέλεις να το παίξεις ψυχολόγος και νομίζεις πως έχεις μεγάλη διεισδυτικότητα τρομάρα σου.Η πλάκα είναι πάντως πως πολλάκις έχεις ποστάρει στο θέμα της Ταυλάνδης που όλοι ξερουν λίγο πολύ πως οι γυναίκες εκεί εκπορνεύονται γιατί δεν έχουν να φάνε και όχι για να χτίσουν σπίτια όπως οι Ρουμάνες εδώ.Κοίτα λοιπόν τα μαύρα σου τα χάλια και προσπάθησε να τα διορθώσεις και σταμάτα να μας τα ζαλάς.
Και στις δύο περιπτώσεις το κίνητρο είναι οικονομικό.Εσύ μπορεί να δουλεύεις για ένα... κομμάτι ψωμί,κι ο άλλος για να φτιάξει περιουσία γι'αυτόν και τους απογόνους του!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom