memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ιδια με τον αλεξ ειναι τυπε η ροζυ ;)Θα μου στείλεις ρε αρχίδι φωτο της δικιάς σου τελικά να ξέρω τι θα γαμήσω;
ιδια με τον αλεξ ειναι τυπε η ροζυ ;)Θα μου στείλεις ρε αρχίδι φωτο της δικιάς σου τελικά να ξέρω τι θα γαμήσω;
Όχι τύπε μου. Καλυτερα να το κρατησουμε για εκπληξη...Αν φυσικα την πεισεις να σου κατσει.Θα μου στείλεις ρε αρχίδι φωτο της δικιάς σου τελικά να ξέρω τι θα γαμήσω;
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Ο τρόπος γραφής σου θυμίζει μορφωμένη και καλα αδερφάρα που του αρέσει να βάζει παλούκια χοντρά στον κώλο του..
ιδια με τον αλεξ ειναι τυπε η ροζυ ;)
ακριβως την ιδια ομως ;)Τι εννοείς φίλε μου; Οτι έχει ίδια σκατόφατσα με τον άλεξ;
Ατυχώς για εσάς, ο τρόπος γραφής σας, δεν θυμιζει απλώς, αλλά είναι ο ίδιος και απαράλλακτος γνωστής κλωνομάνας.
Salve ramus.![]()
Τρια κακνά της κακνής αναπικέρματα..γκαρσον αβε λα μουτσά
Η αργκο που σ´αρέσει και καταλαβαίνεις.. ;)
Παλιόπουστα
ακριβως την ιδια ομως ;)
τυπε τα παιδια εδω στο σαϊτ που ολοι γνωριζουμε πως δεν κανουν ποτε λαθος, εχουν καταληξει σε αυτο το συμπερασμαΤσεκαρισμένο αυτό; Γιατί είχα βλέψεις για τη μούνα της και ξενέρωσα τωρα..
Μήπως θέλατε να πείτε ότι είναι κρυφοαδελφάρα;
Παλιόπουστας είναι λίγο βαρύ...
τυπε τα παιδια εδω στο σαϊτ που ολοι γνωριζουμε πως δεν κανουν ποτε λαθος, εχουν καταληξει σε αυτο το συμπερασμα![]()
Ξαφνικα σε συμπαθησα!!!τυπε τα παιδια εδω στο σαϊτ που ολοι γνωριζουμε πως δεν κανουν ποτε λαθος, εχουν καταληξει σε αυτο το συμπερασμα![]()
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά φίλε ο αλεξ ντύνεται γυναίκα τα βράδυα σαν ρόουζ και ψάχνει για χοντρές πούτσες; Αυτό θες να πεις;
Ξαφνικα σε συμπαθησα!!!
![]()
Είναι αλήθεια μωρή αυτο που είπε ο μέμος; Κάνω σχέδια να σου χώσω τον 28ποντο πούτσαρο μου στη μουνάρα σου και συ μας βγήκες πούστρα ξεφωνημένη;
Ευτυχως που καταλαβαινετε!!!Νομίζω αυτό εννοεί-μεταξύ μας, έτσι;Δεν έχει και άδικο....
Οπότε ισχύει ότι ο Γουάιλντ Ρόουζ έχει καμπανέλια ;τυπε τα παιδια εδω στο σαϊτ που ολοι γνωριζουμε πως δεν κανουν ποτε λαθος, εχουν καταληξει σε αυτο το συμπερασμα![]()
Τρια κακνά της κακνής αναπικέρματα..γκαρσον αβε λα μουτσά
Η αργκο που σ´αρέσει και καταλαβαίνεις.. ;)
Παλιόπουστα