Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Screenshot_2025-08-24-12-06-41-187_com.android.chrome.jpg
καλημερα για αυτές της 2 υπάρχει καμία κριτική?

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.405
Πόντοι
486
Screenshot_2025-08-24-12-06-41-187_com.android.chrome.jpg
καλημερα για αυτές της 2 υπάρχει καμία κριτική?
Η ίδια είναι. Το προφίλ είναι μίας Σοφίας. Το χειμώνα ερχόταν σαν Σοφία για λίγο. Μετά αλλάζει κάθε εβδομάδα και όνομα. Δες τις φωτογραφίες (μάλλον ψεύτικες είναι) μοιάζουν πολύ.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
84
Like
1.837
Πόντοι
3.247
Έχω δοκιμάσει 2-3 κοπέλες μέσω kanesex και όλες ανεξαιρέτως ήταν φόλες.
Δεν θα ξαναδοκιμάσω από εκεί, εκτός ίσως την Nicole που έχει χαθεί τελευταία.
Θα προτιμήσω λύσεις τύπου Μαρίνα ή Σάρα στο στενό, που τουλάχιστον περνάς καλά
Για το Kanesex συφωνώ κ γω. ¨Οσες έχω πάει έκλαψα τα λεφτά μου . Υπηρεσίες σαν κάποια μέτρια κοπέλα στη Μίνωος. ¨Οσο για τις αμοιβές; από 60 € κ πάνω. Για Τουλάχιστον στα Χανιά ρισκάρεις λιγότερα κ ξέρεις που πας.
Επίσης άκουσα ότι το Στούντιο εδώ στο Ρέθυμνο έχει φέρει αξιόλογη κοπέλα .. Θα πεταχτώ κ βλέπουμε.

• Like
Αντιδράσεις: Ettore

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
84
Like
1.837
Πόντοι
3.247
Κ μιά που λέμε για τη Σάρα , φεύγει αύριο τ απόγευμα . ¨Οποιος θέλει ας πάει. Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα έρθει ξανά.

• Like

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Κριτικές για αυτήν υπάρχουν

Παοκ1993

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
138
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες η Σοφία από κανεσεξ αξίζει 100%θα κάτσει περίπου 3 βδομάδες αξίζει η επίσκεψη χωρίς να βιάζεται δεν είπε πονάω η ότι λένε στη μινοως
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΆ ΦΤΗΝΉ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΕΣ

• Like

alkisxania

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
15
Like
1.206
Πόντοι
376
Η ίδια είναι. Το προφίλ είναι μίας Σοφίας. Το χειμώνα ερχόταν σαν Σοφία για λίγο. Μετά αλλάζει κάθε εβδομάδα και όνομα. Δες τις φωτογραφίες (μάλλον ψεύτικες είναι) μοιάζουν πολύ.
καμια σχεση..απλα εχουν το ιδιο ονομα, τα κοριτσια ειναι πολυ καλα οι φωτογραφιες ειναι αντιπροσωπευτικες! οι κοπελες αξιζουν!!!

• Like

Lorenzo69

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2023
Like
18
Πόντοι
0
Έχω δοκιμάσει 2-3 κοπέλες μέσω kanesex και όλες ανεξαιρέτως ήταν φόλες.
Δεν θα ξαναδοκιμάσω από εκεί, εκτός ίσως την Nicole που έχει χαθεί τελευταία.
Θα προτιμήσω λύσεις τύπου Μαρίνα ή Σάρα στο στενό, που τουλάχιστον περνάς καλά
το κανεσεξ ειναι γεματο με φωτογραφιες που ειναι πολλοι παλιες και παντα σε ενα σημειο,βλεπεις φωτο που δεν δειχνουν το κορμη και ειναι στο στυθος η στον κωλο για να διχνει κατι αλλα να κριβει ολα τα αλλα,εχω κανει παραπανω αλλα αμα θες καλα κοριτσια απο το κανεσεξ μονο Αθηνα/Θεσσαλονικη.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.631
Πάροδος Μίνωος σήμερα Δευτέρα απόγευμα.

2 - Μαρίνα
3 - Νάστια
9 - Ελένη
11 - Βικτώρια
14 - Αντελίνα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι

Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.
Interracial MMF Threesome with Mannie Coco and Romeo First
1756017625397.jpeg

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.631
Από σήμερα το απόγευμα στην πάροδο Μίνωος 11 η Βικτώρια.

IMG-20230609-WA0016.jpg

geotrupano

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
48
Πόντοι
0
ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Μερικες πληροφοριες για την κοπελα παραπανω μπας και προλαβω κανενα να μην φαει φολα , επισκεψη πριν περιπου 2 χρονια που ειχε ερθει με μια φιλη της και κανανε παρτουζα .
Κανονιζω ραντεβου 1 ωρας με 2 εκτονωσεις και παω στο airbnb που ηταν , πρωτο σοκ η βρωμια μεσα στο σπιτι , πεταμενες βρεγμενες πετσετες παντου , σεντονια δεν υπηρχαν στο κρεβατι και ηταν σκετο το στρωμα κτλπ , με το να εχει βαρεσει η καυλα κοκκινο λεω θα μεινω γιατι η φιλη της ηταν ωραιο κορμι , αντιθετα ομως το σωμα της τζουλιας δεν μου αρεσε καθολου, μολις τελειωνω την πρωτη φορα και ξεθολωσα ντυνομαι και τους λεω κοριτσια δεν μου κανετε και εφυγα. γενικο συμπερασμο ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να ξαναεκανα συναντηση με αυτην και λογο βρωμιας και λογο σωματος , βεβαια η δικη μου εμπειρια ισως να ειναι μια μεμονωμενη περιπτωση

Kritikos1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες η Σοφία από κανεσεξ αξίζει 100%θα κάτσει περίπου 3 βδομάδες αξίζει η επίσκεψη χωρίς να βιάζεται δεν είπε πονάω η ότι λένε στη μινοως
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΆ ΦΤΗΝΉ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΕΣ
Δεν μου απάντησε ποτέ. Ξέρεις ότι τιμη υπηρεσίες και σε ποια περιοχή είναι;

Agonistis1821

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2025
Like
5
Πόντοι
0
Που μπορώ να δω φωτογραφίες από τα κορίτσια στη Μίνωος?

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
86
Πόντοι
1
Πέρασμα από Σοφία από kaneaex. Τρομερό τυπάκι για τα δικά μου γούστα, με υποδέχτηκε με αγκαλιά και φιλάκι και από το πρώτο δευτερόλεπτο με έκανε να αισθανθώ άνετα.
Πίπα φοβερή με έξτρα μπόνους θέα από καθρέπτη το τρομερό κωλαρακι της.
Θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά, δεν είναι με το ρολόι στο χέρι πιο συγκεκριμένα επειδή πήγα σε ένα μικρό κενό από την δουλειά δεν τελείωναν και μου κάνει.... Από εδώ δεν φεύγει κάνεις αν δεν τελειώσει την συνέχεια δεν μπορώ να σας την περιγράψω.
Να πάτε θα περάσετε καλά

Dimitris zx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
1
Πέρασμα από Σοφία από kaneaex. Τρομερό τυπάκι για τα δικά μου γούστα, με υποδέχτηκε με αγκαλιά και φιλάκι και από το πρώτο δευτερόλεπτο με έκανε να αισθανθώ άνετα.
Πίπα φοβερή με έξτρα μπόνους θέα από καθρέπτη το τρομερό κωλαρακι της.
Θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά, δεν είναι με το ρολόι στο χέρι πιο συγκεκριμένα επειδή πήγα σε ένα μικρό κενό από την δουλειά δεν τελείωναν και μου κάνει.... Από εδώ δεν φεύγει κάνεις αν δεν τελειώσει την συνέχεια δεν μπορώ να σας την περιγράψω.
Να πάτε θα περάσετε καλά
Τιμή ? Που την βρισκουμε

Kritikos1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
62
Πόντοι
0
Εγώ έστειλα και WhatsApp και Viber αλλά δεν απαντάει

Stories