You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jerrone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.405
- Πόντοι
- 486
Η ίδια είναι. Το προφίλ είναι μίας Σοφίας. Το χειμώνα ερχόταν σαν Σοφία για λίγο. Μετά αλλάζει κάθε εβδομάδα και όνομα. Δες τις φωτογραφίες (μάλλον ψεύτικες είναι) μοιάζουν πολύ.καλημερα για αυτές της 2 υπάρχει καμία κριτική?![]()
Για το Kanesex συφωνώ κ γω. ¨Οσες έχω πάει έκλαψα τα λεφτά μου . Υπηρεσίες σαν κάποια μέτρια κοπέλα στη Μίνωος. ¨Οσο για τις αμοιβές; από 60 € κ πάνω. Για Τουλάχιστον στα Χανιά ρισκάρεις λιγότερα κ ξέρεις που πας.Έχω δοκιμάσει 2-3 κοπέλες μέσω kanesex και όλες ανεξαιρέτως ήταν φόλες.
Δεν θα ξαναδοκιμάσω από εκεί, εκτός ίσως την Nicole που έχει χαθεί τελευταία.
Θα προτιμήσω λύσεις τύπου Μαρίνα ή Σάρα στο στενό, που τουλάχιστον περνάς καλά
Επίσης άκουσα ότι το Στούντιο εδώ στο Ρέθυμνο έχει φέρει αξιόλογη κοπέλα .. Θα πεταχτώ κ βλέπουμε.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 50.631
Τελευταία τροποποίηση:
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
καμια σχεση..απλα εχουν το ιδιο ονομα, τα κοριτσια ειναι πολυ καλα οι φωτογραφιες ειναι αντιπροσωπευτικες! οι κοπελες αξιζουν!!!Η ίδια είναι. Το προφίλ είναι μίας Σοφίας. Το χειμώνα ερχόταν σαν Σοφία για λίγο. Μετά αλλάζει κάθε εβδομάδα και όνομα. Δες τις φωτογραφίες (μάλλον ψεύτικες είναι) μοιάζουν πολύ.
το κανεσεξ ειναι γεματο με φωτογραφιες που ειναι πολλοι παλιες και παντα σε ενα σημειο,βλεπεις φωτο που δεν δειχνουν το κορμη και ειναι στο στυθος η στον κωλο για να διχνει κατι αλλα να κριβει ολα τα αλλα,εχω κανει παραπανω αλλα αμα θες καλα κοριτσια απο το κανεσεξ μονο Αθηνα/Θεσσαλονικη.Έχω δοκιμάσει 2-3 κοπέλες μέσω kanesex και όλες ανεξαιρέτως ήταν φόλες.
Δεν θα ξαναδοκιμάσω από εκεί, εκτός ίσως την Nicole που έχει χαθεί τελευταία.
Θα προτιμήσω λύσεις τύπου Μαρίνα ή Σάρα στο στενό, που τουλάχιστον περνάς καλά
Cuban
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις κάνεις κάτι για Lua?
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 50.631
Πάροδος Μίνωος σήμερα Δευτέρα απόγευμα.
2 - Μαρίνα
3 - Νάστια
9 - Ελένη
11 - Βικτώρια
14 - Αντελίνα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι
Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.
Interracial MMF Threesome with Mannie Coco and Romeo First
2 - Μαρίνα
3 - Νάστια
9 - Ελένη
11 - Βικτώρια
14 - Αντελίνα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι
Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.

geotrupano
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2019
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Μερικες πληροφοριες για την κοπελα παραπανω μπας και προλαβω κανενα να μην φαει φολα , επισκεψη πριν περιπου 2 χρονια που ειχε ερθει με μια φιλη της και κανανε παρτουζα .
Κανονιζω ραντεβου 1 ωρας με 2 εκτονωσεις και παω στο airbnb που ηταν , πρωτο σοκ η βρωμια μεσα στο σπιτι , πεταμενες βρεγμενες πετσετες παντου , σεντονια δεν υπηρχαν στο κρεβατι και ηταν σκετο το στρωμα κτλπ , με το να εχει βαρεσει η καυλα κοκκινο λεω θα μεινω γιατι η φιλη της ηταν ωραιο κορμι , αντιθετα ομως το σωμα της τζουλιας δεν μου αρεσε καθολου, μολις τελειωνω την πρωτη φορα και ξεθολωσα ντυνομαι και τους λεω κοριτσια δεν μου κανετε και εφυγα. γενικο συμπερασμο ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να ξαναεκανα συναντηση με αυτην και λογο βρωμιας και λογο σωματος , βεβαια η δικη μου εμπειρια ισως να ειναι μια μεμονωμενη περιπτωση
Μερικες πληροφοριες για την κοπελα παραπανω μπας και προλαβω κανενα να μην φαει φολα , επισκεψη πριν περιπου 2 χρονια που ειχε ερθει με μια φιλη της και κανανε παρτουζα .
Κανονιζω ραντεβου 1 ωρας με 2 εκτονωσεις και παω στο airbnb που ηταν , πρωτο σοκ η βρωμια μεσα στο σπιτι , πεταμενες βρεγμενες πετσετες παντου , σεντονια δεν υπηρχαν στο κρεβατι και ηταν σκετο το στρωμα κτλπ , με το να εχει βαρεσει η καυλα κοκκινο λεω θα μεινω γιατι η φιλη της ηταν ωραιο κορμι , αντιθετα ομως το σωμα της τζουλιας δεν μου αρεσε καθολου, μολις τελειωνω την πρωτη φορα και ξεθολωσα ντυνομαι και τους λεω κοριτσια δεν μου κανετε και εφυγα. γενικο συμπερασμο ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να ξαναεκανα συναντηση με αυτην και λογο βρωμιας και λογο σωματος , βεβαια η δικη μου εμπειρια ισως να ειναι μια μεμονωμενη περιπτωση
Fucker1600
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Έχουμε κριτικές απο την Βικτωρια ξέρουμε αν ειναι καλη;Από σήμερα το απόγευμα στην πάροδο Μίνωος 11 η Βικτώρια.
![]()
Δεν μου απάντησε ποτέ. Ξέρεις ότι τιμη υπηρεσίες και σε ποια περιοχή είναι;Καλησπέρα παίδες η Σοφία από κανεσεξ αξίζει 100%θα κάτσει περίπου 3 βδομάδες αξίζει η επίσκεψη χωρίς να βιάζεται δεν είπε πονάω η ότι λένε στη μινοως
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΆ ΦΤΗΝΉ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΕΣ
Agonistis1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2025
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Που μπορώ να δω φωτογραφίες από τα κορίτσια στη Μίνωος?
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 86
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα από Σοφία από kaneaex. Τρομερό τυπάκι για τα δικά μου γούστα, με υποδέχτηκε με αγκαλιά και φιλάκι και από το πρώτο δευτερόλεπτο με έκανε να αισθανθώ άνετα.
Πίπα φοβερή με έξτρα μπόνους θέα από καθρέπτη το τρομερό κωλαρακι της.
Θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά, δεν είναι με το ρολόι στο χέρι πιο συγκεκριμένα επειδή πήγα σε ένα μικρό κενό από την δουλειά δεν τελείωναν και μου κάνει.... Από εδώ δεν φεύγει κάνεις αν δεν τελειώσει την συνέχεια δεν μπορώ να σας την περιγράψω.
Να πάτε θα περάσετε καλά
Θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά, δεν είναι με το ρολόι στο χέρι πιο συγκεκριμένα επειδή πήγα σε ένα μικρό κενό από την δουλειά δεν τελείωναν και μου κάνει.... Από εδώ δεν φεύγει κάνεις αν δεν τελειώσει την συνέχεια δεν μπορώ να σας την περιγράψω.
Να πάτε θα περάσετε καλά
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Τιμή ? Που την βρισκουμεΠέρασμα από Σοφία από kaneaex. Τρομερό τυπάκι για τα δικά μου γούστα, με υποδέχτηκε με αγκαλιά και φιλάκι και από το πρώτο δευτερόλεπτο με έκανε να αισθανθώ άνετα.
Να πάτε θα περάσετε καλά
Τιμή ? Που την βρισκουμεμε μήνυμα στο βιπερ το τηλέφωνο δεν το σηκώνει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 8K