Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.634
περασα απο το 17, η γυναικα ειναι ακαταλληλη τελιως για αυτο το επαγγελμα σε σημειο που σε διωχνει απο το στενο με το που την βλεπεις, ελεος! Ποιος γαμαει αυτο το πραμα!
Για μερακλήδες η θεία στο 17 :confused:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Ακριβώς αυτό τόσο όμορφα κορίτσια φρέσκα και νέα που κάνουν άκα και φιλια υπάρχουν σε ηράκλειο και Χανιά τι ασχολείστε με μια κακάσχημη χοντρή γιαγιούλα σαν εμένα ….Αφηστε με εκεί στη πείνα μου και στη κακομοιριά μου και περάστε καλά παιδιά …..Μαζεύτηκαν φουλ όμορφα κορίτσια μην ασχολείστε με μπάζα

Μια φορά έχω πάει μαζί της και περασα μια χαρα...κάνει καλό κρεβατι..

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21
Μια φορά έχω πάει μαζί της και περασα μια χαρα...κάνει καλό κρεβατι..
Από εμφάνιση ; Τι θα έλεγες αντικειμενικά χωρίς πάθη μισή αγάπες λατρείες ; Ανταποκρίνεται στις φωτό ή άλλα ντ άλλων ;

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Από εμφάνιση ; Τι θα έλεγες αντικειμενικά χωρίς πάθη μισή αγάπες λατρείες ; Ανταποκρίνεται στις φωτό ή άλλα ντ άλλων ;

Η Nicole είναι αστέρι και από κοντά είναι ποιο ομορφη από τις φώτο στο κρεβατι τι να λέμε τώρα από τις καλύτερες στα χανια.

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21
Η Nicole είναι αστέρι και από κοντά είναι ποιο ομορφη από τις φώτο στο κρεβατι τι να λέμε τώρα από τις καλύτερες στα χανια.
Δεν είναι παχουλή δηλαδή γεματούλα πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία που γράφει ;;;

Giorgos1415

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0

Λοιπόν παίδες ας Ξεκινήσω να αναφέρω και εγώ την ούτε καν εμπειρία μου καθώς η κοπέλα δεν μπήκε στον κόπο καν να απαντήσει στις κλήσεις μου αφού έχουμε κανονίσει το ραντεβού σε δικό της χώρο.Ας το πάρω από την αρχή, 20:29 κανονίζουμε για να είμαι εκεί και καλά 21:00 .Με τα χίλια ζόρια κατεβαίνω κέντρο που ήταν ο χώρος της βρίσκω πάρκινγκ μετά βίας και κατεβαίνω να την βρω.Με το που φτάνω της κάνω κλήσεις της στέλνω μυνηματα το ένα το αλλο καμία ανταπόκριση,απογοητευμένος που δεν θα βρέξω,γυρνάω σπίτι και βλέπω μυνηματα 10 λεπτά μετά από την ώρα που έφυγα λέγοντας ότι που είμαι και μου έχει ανοίξει και δεν ξέρω και εγώ τι.Εντομεταξυ από τις 21:00 που είχαμε πει και που βρέθηκα εγώ εκεί πέρα η ώρα είχε πάει 21:30 ,και εγώ σαν μαλακας τα πρώτα είκοσι λεπτά καθόμουν και περίμενα.Πολυ αντίεπαγγελματικη συμπεριφορά,γράφω αυτήν την εκτενή κριτική μπας και σωσώ κανέναν άλλο.Το καλό είναι πως τουλάχιστον δεν πέταξα τα λεφτά μου.Προσεχετε μάγκες.

Pryce

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Κριτικές
6
Like
497
Πόντοι
301
9xq6p5.jpg

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
558
Πόντοι
21
Κούρασε πλέον με υην Νικολ από όλες της πλευρές...

Master Yoda

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
167
Πόντοι
0

Λοιπόν παίδες ας Ξεκινήσω να αναφέρω και εγώ την ούτε καν εμπειρία μου καθώς η κοπέλα δεν μπήκε στον κόπο καν να απαντήσει στις κλήσεις μου αφού έχουμε κανονίσει το ραντεβού σε δικό της χώρο.Ας το πάρω από την αρχή, 20:29 κανονίζουμε για να είμαι εκεί και καλά 21:00 .Με τα χίλια ζόρια κατεβαίνω κέντρο που ήταν ο χώρος της βρίσκω πάρκινγκ μετά βίας και κατεβαίνω να την βρω.Με το που φτάνω της κάνω κλήσεις της στέλνω μυνηματα το ένα το αλλο καμία ανταπόκριση,απογοητευμένος που δεν θα βρέξω,γυρνάω σπίτι και βλέπω μυνηματα 10 λεπτά μετά από την ώρα που έφυγα λέγοντας ότι που είμαι και μου έχει ανοίξει και δεν ξέρω και εγώ τι.Εντομεταξυ από τις 21:00 που είχαμε πει και που βρέθηκα εγώ εκεί πέρα η ώρα είχε πάει 21:30 ,και εγώ σαν μαλακας τα πρώτα είκοσι λεπτά καθόμουν και περίμενα.Πολυ αντίεπαγγελματικη συμπεριφορά,γράφω αυτήν την εκτενή κριτική μπας και σωσώ κανέναν άλλο.Το καλό είναι πως τουλάχιστον δεν πέταξα τα λεφτά μου
Τυχερός είσαι φίλε, μια κοντή χοντρή είναι , πρισμένη βραζιλιάνα. Δεν συνεννόσε γρι φυσικά και στα του αγώνα κομοδίνο.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.634
Πάροδος Μίνωος σήμερα Τετάρτη.

2 - Μαρίνα
3 - Νάστια
6 - Μαρία
9 - Τζασμίν
11 - Κάρλα
14 - Αγάπη
15 - Αλεξάνδρα
17 - Έλενα (φουλ πρόγραμμα)

Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.
Ελληνικές παραγωγές πορνό
20250610_101626.gif

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.405
Πόντοι
486
Μόλις τώρα. 15:00 πέρασα από το στενό. Στο 11 είναι η Σαμπρίνα.
Ξανθούλα με ανταύγειες , κανονικό σωματότυπο, περίπου 1.65 με 1.70. Τσέχα παρακαλώ . Μικρό βυζί, μεγάλη ρώγα. Αφήνει να την ακουμπάς και πέραν του δέοντος αν δεν είσαι ούγκανος Μιλάει τα Ελληνικά καλύτερα από εμένα. Έχει ωραία μάτια , καυλωτική φατσούλα και... υπομονή. Τουλάχιστον σε μένα το έδειξε. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω παρατήρηση για την επίσκεψη.
Σίγουρα θα ξαναπάω. Ήρθε τώρα.

Pryce

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Κριτικές
6
Like
497
Πόντοι
301
Πηγα με την Riana η αλλιως Isis, 2 ωρες με κωλο. Στο eurogirls απανταει αυτη ενω στο αλλο ειναι το γραφειο.

Η κοπελα ειναι ακριβως οπως στις φωτο/βιντεο. Μια ομορφη Βραζιλιανα μικροκαμωμενη με αρκετα πετιτ σωμα ειδικα για λατινα. Εχει πεσμενο στηθος που προσωπικα δεν με χαλαει. Καταλαβαινει και μιλαει αρκετα Αγγλικα, μπορεις να συννενοηθεις και να κανεις λιγο σοσιαλ, δεν ειναι αυτο το πραμα με αλλες που στο hi κανουν translate.

Ηταν πεντακαθαρη οταν πηγα, μεσα στο διωρο θα μπορουσε να ειχε φρεσκαριστει περισσοτερο. Παιχτηκαν 3-4 γυροι κυριως με κωλο. Ζοριστηκε λιγακι στην αρχη αλλα το βρηκε. Δεχοταν οτι ηθελα και δεν "εκλεβε" στις στασεις. Δεν δινει γλωσσοφιλα αλλα μπορει να γινει γλυκια και gfe αν το πας προς τα εκει. Γενικοτερα πολυ προθυμη και θερμη.

Αρκετα αρνητικο οτι ειχαν κλεισει ενα μεγαλο διαμερισμα με αλλη μια κοπελα που δουλευε σε αλλο δωματιο. Στο πρωτο μισαωρο οταν πηγα υπηρχε πελατης με την αλλη και οταν ηθελα να μπω-βγω απο το δωματιο επρεπε να τσεκαρει πρωτα η κοπελα να μην κουτουλησουν οι πελατες μεταξυ τους. Ηταν λιγο αστειο και αντιεπαγγελματικο. Ισως καλυτερα να πατε ακυρη ωρα να μην ειναι αλλος διπλα αν σας νοιαζει.

Αλλο αρνητικο δεν μπορω να σκεφτω, ηταν μια αναπαντεχα καλη εμπειρια. Με τις λατινες ειμαι λιγο καχυποπτος διοτι πολλες φορες εχουν κακη συμπεριφορα, αλλα αυτη αξιζει φουλ. Οι τιμες της θεωρω ειναι πλεον δυστυχως λογικες.

Anton90

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Έχοντας διαβάσει πολλές διαφορετικές κριτικές,αποφάσισα μετα απο καιρό να επισκεφτώ την Κάρλα!! Αρχικά να πούμε ότι η κοπέλα είναι ότι πιο ωραίο εχω δει στα σπιτάκια! Στα του αγώνα,πολύ ευχάριστη,καλό στοματικό,οχι τρομερή συμμετοχή στο σεξ.Παντως θεωρώ αν την προσεγγίσεις σωστά ειναι μια πολύ καλή περίπτωση!

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.634
Πάροδος Μίνωος σήμερα Παρασκευή.

2 - Μαρίνα
3 - Νάστια
6 - Μαρία
9 - Τζασμίν
11 - Σαμπρίνα
14 - Αγάπη
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Αλεξάνδρα
17 - Σοφάκι

Πίνακας αξιολογήσεων για όλες τις κοπέλες στην πάροδο Μίνωος.
Η Clara Ortiz είναι μια άπιστη νύφη
IMG_20250620_133250.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Mike247

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Να αναφέρω και εγώ για πρώτη φορά γράφοντας εδώ ότι επισκέφθηκα δύο φορές την Κάρλα και εμεινα παρά πολύ ικανοποιημένος..επίσης σήμερα πέρασα από την ναστια μιας και είχα αποφασίσει να πάω σε αυτήν αλλά από κοντά άλλαξα γνώμη...ετσι πήγα στην Σαμπρίνα ,ωραίο σώμα ,πρόσωπο όχι στα γούστα μου..στην πράξη ικανοποιητική αλλά δεν θα ξαναπάω προσωπικά ..

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.634
2025-06-08_15-41-15-558.jpg

Stories

Νέο!