Nicole sexy girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2021
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
Απαγορεύεται δηλαδή να είμαι 29 χρονών ( Δηλαδή να κρύβω 4 χρόνια , ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ) και να εξακολουθώ να είμαι φοιτήτρια σε κάποια σχολή επειδή απλώς χρωστάω ακόμα μαθήματα ;;;; Δεν ήξερα ότι έχουν όριο ηλικίας οι σπουδές ή ότι πρέπει να δώσω κάποια αναφορά εδώ για το αν είμαι ή όχι σε σχολή ….Και αυτό που λες για το ακα και τα γλωσσόφιλα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να πρέπει να απολογούμαστε εδώ μέσα σε μπιχλιαρηδες που δν σέβονται και ίσως δεν γνωρίζουν κιόλας στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής ( πλένω χέρια πριν φάω , βάζω προφυλακτικό στην επαφή και άλλα βασικά ) ….Επειδη δηλαδή κάνω αυτή τη δουλειά πρέπει να γλύφω τον κάθε έναν χωρίς προφύλαξη ( άπλυτο καθαρό γερό νεο όμορφο άσχημο ) επειδή απλώς θα με πληρώσει ;;;; Μερικοί εδώ μέσα θεωρείτε αυτονόητο το ελεύθερο στοματικό και τα γλωσσόφιλα λες και ο άλλος είναι γκόμενος μου ξέρω εγώ ….Καλε συνέλθετε λιγάκι δεν είμαι μη μου απτου ούτε καμία δήθεν ούτε καμία μυγιάγγιχτη ούτε καμία του κατηχητικού αλλά έλεος να κάθομαι να πηγαίνω με τον καθένα εδώ μέσα χωρίς προφυλακτικό και να δίνω γλωσσόφιλα ….Επειδπ απλώς κάποιοι και καποιεσ εδώ μέσα δεν έχουν μάθει καν τα βασικά απ το σπίτι τους σχετικά με την υγιεινή και πάνε αβέρτα κουβέρτα με όλους και όλες χωρίς προφυλάξεις πρέπει να απολογηθούμε εμείς που τηρούμε κάποιους βασικούς κανόνες ….Και στη τελική δν κατάλαβα τι είσαι ; Γκόμενος μου να πάω μαζι σου χωρίς η να σε φιλάω ;;; …..ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ….Ο καθένας δουλεύει όπως θέλει γιατί βλέπω το έχετε κάνει ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πλέον το ελεύθερο στοματικό ….Δηλαδη δεν φτάνει που δν σέβεστε τον άλλον δεν σέβεστε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό ….Γράψε τότε ρε άρχοντα 2 λέξεις? Να ξέρει κανείς τι να περιμένει!
Κατά τη δική μου άποψη, και χωρίς να την έχω συναντήσει λέω ότι είναι πάνω από 25 ετών, δεν είναι φοιτήτρια (όχι ότι έχει σημασία), και από τα συμφραζόμενα δεν θα περίμενα (τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού) ακα πιπα, γλωσσοφιλα κλπ