Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21
Γράψε τότε ρε άρχοντα 2 λέξεις? Να ξέρει κανείς τι να περιμένει!
Κατά τη δική μου άποψη, και χωρίς να την έχω συναντήσει λέω ότι είναι πάνω από 25 ετών, δεν είναι φοιτήτρια (όχι ότι έχει σημασία), και από τα συμφραζόμενα δεν θα περίμενα (τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού) ακα πιπα, γλωσσοφιλα κλπ
Απαγορεύεται δηλαδή να είμαι 29 χρονών ( Δηλαδή να κρύβω 4 χρόνια , ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ) και να εξακολουθώ να είμαι φοιτήτρια σε κάποια σχολή επειδή απλώς χρωστάω ακόμα μαθήματα ;;;; Δεν ήξερα ότι έχουν όριο ηλικίας οι σπουδές ή ότι πρέπει να δώσω κάποια αναφορά εδώ για το αν είμαι ή όχι σε σχολή ….Και αυτό που λες για το ακα και τα γλωσσόφιλα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να πρέπει να απολογούμαστε εδώ μέσα σε μπιχλιαρηδες που δν σέβονται και ίσως δεν γνωρίζουν κιόλας στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής ( πλένω χέρια πριν φάω , βάζω προφυλακτικό στην επαφή και άλλα βασικά ) ….Επειδη δηλαδή κάνω αυτή τη δουλειά πρέπει να γλύφω τον κάθε έναν χωρίς προφύλαξη ( άπλυτο καθαρό γερό νεο όμορφο άσχημο ) επειδή απλώς θα με πληρώσει ;;;; Μερικοί εδώ μέσα θεωρείτε αυτονόητο το ελεύθερο στοματικό και τα γλωσσόφιλα λες και ο άλλος είναι γκόμενος μου ξέρω εγώ ….Καλε συνέλθετε λιγάκι δεν είμαι μη μου απτου ούτε καμία δήθεν ούτε καμία μυγιάγγιχτη ούτε καμία του κατηχητικού αλλά έλεος να κάθομαι να πηγαίνω με τον καθένα εδώ μέσα χωρίς προφυλακτικό και να δίνω γλωσσόφιλα ….Επειδπ απλώς κάποιοι και καποιεσ εδώ μέσα δεν έχουν μάθει καν τα βασικά απ το σπίτι τους σχετικά με την υγιεινή και πάνε αβέρτα κουβέρτα με όλους και όλες χωρίς προφυλάξεις πρέπει να απολογηθούμε εμείς που τηρούμε κάποιους βασικούς κανόνες ….Και στη τελική δν κατάλαβα τι είσαι ; Γκόμενος μου να πάω μαζι σου χωρίς η να σε φιλάω ;;; …..ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ….Ο καθένας δουλεύει όπως θέλει γιατί βλέπω το έχετε κάνει ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πλέον το ελεύθερο στοματικό ….Δηλαδη δεν φτάνει που δν σέβεστε τον άλλον δεν σέβεστε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό ….

rataplann

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
0
Απαγορεύεται δηλαδή να είμαι 29 χρονών ( Δηλαδή να κρύβω 4 χρόνια , ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ) και να εξακολουθώ να είμαι φοιτήτρια σε κάποια σχολή επειδή απλώς χρωστάω ακόμα μαθήματα ;;;; Δεν ήξερα ότι έχουν όριο ηλικίας οι σπουδές ή ότι πρέπει να δώσω κάποια αναφορά εδώ για το αν είμαι ή όχι σε σχολή ….Και αυτό που λες για το ακα και τα γλωσσόφιλα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να πρέπει να απολογούμαστε εδώ μέσα σε μπιχλιαρηδες που δν σέβονται και ίσως δεν γνωρίζουν κιόλας στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής ( πλένω χέρια πριν φάω , βάζω προφυλακτικό στην επαφή και άλλα βασικά ) ….Επειδη δηλαδή κάνω αυτή τη δουλειά πρέπει να γλύφω τον κάθε έναν χωρίς προφύλαξη ( άπλυτο καθαρό γερό νεο όμορφο άσχημο ) επειδή απλώς θα με πληρώσει ;;;; Μερικοί εδώ μέσα θεωρείτε αυτονόητο το ελεύθερο στοματικό και τα γλωσσόφιλα λες και ο άλλος είναι γκόμενος μου ξέρω εγώ ….Καλε συνέλθετε λιγάκι δεν είμαι μη μου απτου ούτε καμία δήθεν ούτε καμία μυγιάγγιχτη ούτε καμία του κατηχητικού αλλά έλεος να κάθομαι να πηγαίνω με τον καθένα εδώ μέσα χωρίς προφυλακτικό και να δίνω γλωσσόφιλα ….Επειδπ απλώς κάποιοι και καποιεσ εδώ μέσα δεν έχουν μάθει καν τα βασικά απ το σπίτι τους σχετικά με την υγιεινή και πάνε αβέρτα κουβέρτα με όλους και όλες χωρίς προφυλάξεις πρέπει να απολογηθούμε εμείς που τηρούμε κάποιους βασικούς κανόνες ….Και στη τελική δν κατάλαβα τι είσαι ; Γκόμενος μου να πάω μαζι σου χωρίς η να σε φιλάω ;;; …..ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ….Ο καθένας δουλεύει όπως θέλει γιατί βλέπω το έχετε κάνει ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πλέον το ελεύθερο στοματικό ….Δηλαδη δεν φτάνει που δν σέβεστε τον άλλον δεν σέβεστε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό ….
Βρε κάνε ότι γουστάρεις,κάνε και σεξ με τηλεπάθεια αλλά να χρεώνεις και ανάλογα

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21
Βρε κάνε ότι γουστάρεις,κάνε και σεξ με τηλεπάθεια αλλά να χρεώνεις και ανάλογα
Οοοοχ συγνώμη που δν σου ζητησα την αδεια για το τι θα χρεώνω …Παράληψη μου ….Βεβαίως και θα κάνω ότι γουστάρω και θα χρεώνω και ότι θέλω και βεβαίως και εσείς μπορείτε να απαιτείτε ότι θέλετε σαφώς !!!! Αλλά μη προσπαθείτε να μας περάσετε τη βρομιά και τη μπίχλα για κάτι το φυσιολογικό και το αυτονόητο …..Είστε βρωμιαρηδες/ βρωμιαρες όσοι κάνετε ελεύθερα και γλωσσόφιλα με τον κάθε ένα/μια ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ….….Μη ξεχάσουμε και τα ΒΑΣΙΚΑ που μαθαίνουμε στο σπίτι και νήπιο αν κάποιοι βέβαια έχουν ( πάει ).

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

emmanouil2003

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
1.142
Πόντοι
201

Τι είναι παραμύθι;​

Παραμύθι είναι μια φανταστική ιστορία, συνήθως απλή, που σκοπό έχει να διασκεδάσει, να διδάξει ή να μεταδώσει αξίες. Τα παραμύθια λέγονται κυρίως σε παιδιά, αλλά συχνά έχουν βαθιά νοήματα που αγγίζουν και τους μεγάλους.

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21

Τι είναι παραμύθι;​

Παραμύθι είναι μια φανταστική ιστορία, συνήθως απλή, που σκοπό έχει να διασκεδάσει, να διδάξει ή να μεταδώσει αξίες. Τα παραμύθια λέγονται κυρίως σε παιδιά, αλλά συχνά έχουν βαθιά νοήματα που αγγίζουν και τους μεγάλους.
Τα πάραμυθια σε αυτό το φόρουμ δεν χρειάζεται να μας πεις τι σημαίνουν ….Οι πιο πολλοί εδώ μέσα έχουν ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ σε αυτά ….Μη σου πω έχουν και διδακτορικό στα ´αραμυθια ….Σορρυ κιόλας για τη παρέμβαση

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21
Chillαρε @Nicole sexy girl

Προσωπικά δεν σου επιτεθηκα, οπότε με την πάρτη μου, chillαρε
Μα η επίθεση δεν είναι προσωπική αν κάτσεις να διαβάσεις τι έγραψα αλλά μίλησα γενικότερα….Αν όμως εσύ και όποιοι άλλοι θεωρείτε επίθεση την απάντηση μου στο ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να λέω αν είμαι ή όχι φοιτήτρια και στο ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ να κάνω ελεύθερα και φιλιά με το καθένα ειλικρινά μη σώσετε και έρθετε και ποτέ σας κανένα πρόβλημα ειλικρινά ….Υγεια και καλή καρδιά για όλους έχει ο Θεός ……Αλλά το ότι εδώ μέσα προσπαθείτε ενδεχομένως και εσύ και πολλοί άλλοι να μου περάσετε για κάτι τελείως φυσιολογικό το ακα και τα φιλιά παίζοντας με την υγεία του καθενός/καθεμιας και μετά να πάτε να ακουμπάτε παιδιά εγγόνια γυναίκες η δεν ξέρω τι το θεωρώ τελείως εξωφρενικό και νομίζω κάθε νοήμων άνθρωπος με στοιχειώδη λογική το ίδιο θα θεωρούσε !!!!!

arxontas22

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
558
Πόντοι
21
Γράψε τότε ρε άρχοντα 2 λέξεις? Να ξέρει κανείς τι να περιμένει!
Κατά τη δική μου άποψη, και χωρίς να την έχω συναντήσει λέω ότι είναι πάνω από 25 ετών, δεν είναι φοιτήτρια (όχι ότι έχει σημασία), και από τα συμφραζόμενα δεν θα περίμενα (τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού) ακα πιπα, γλωσσοφιλα κλπ
Αν δεις έχω γράψει 2 φορές... και για να μν παρεξήγιθω να λέτε ότι πάω τσάμπα. Ούτε έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο Ούτε πρόκειται...

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.878
Πόντοι
3.406
Από αυτό ξεκίνησαν όλα! Πουθενά δεν έγραψα ότι θεωρώ φυσιολογικό κάτι, ή έπαιξα με την υγιεινή κανενός.

Έγραψα την άποψη μου (που τελικά αποδεικνύεται σωστή) , και ξεκίνησε η επίθεση

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21
Από αυτό ξεκίνησαν όλα! Πουθενά δεν έγραψα ότι θεωρώ φυσιολογικό κάτι, ή έπαιξα με την υγιεινή κανενός.

Έγραψα την άποψη μου (που τελικά αποδεικνύεται σωστή) , και ξεκίνησε η επίθεση
Μα ποια επίθεση ; Σου εξήγησα ότι δεν σου επιτέθηκα προσωπικά γενικά απλώς έχω απηυδήσει να ακούω ότι πόσοι εδώ μέσα προσπαθείτε να μας πείσετε για ακα και φιλιά ως κάτι το safe και το αυτονόητο !!!
Ποια άποψη σου ακριβώς αποδεικνύεται σωστή ;;;

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
10
Like
432
Πόντοι
291
Πριν λιγο καιρό, πηγα στην κοπέλα, παρακινουμενος απο την (εντελώς παραπλανιτική) παρολα " εξωτικός καρπος... κλπ". Καμμια σχέση. Μια γεματουλα νταρντανα ειναι, δεν ειναι καν εμφανισημη και , για τα δικάμου γουστα, δεν αξιζει.

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21
Πριν λιγο καιρό, πηγα στην κοπέλα, παρακινουμενος απο την (εντελώς παραπλανιτική) παρολα " εξωτικός καρπος... κλπ". Καμμια σχέση. Μια γεματουλα νταρντανα ειναι, δεν ειναι καν εμφανισημη και , για τα δικάμου γουστα, δεν αξιζει.
Σηκώνεσαι φεύγεις με ευγενικό τρόπο και όλα καλά ….Κανενα προβλημα δεν κλείνουμε κανα συμβόλαιο ούτε κρατάμε κάποιον με το ζόρι ….οι πιο πολλοί λένε οτι ανταποκρίνομαι στις φωτό αλλά είπαμε αυτά είναι γούστα ….Σεβαστο !!!

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.634
Σήμερα Κυριακή στην πάροδο Μίνωος 14 η Αγάπη (καινούργια κοπέλα).

εικόνα_Viber_2025-03-31_22-46-52-946.jpg

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.878
Πόντοι
3.406
Ποια άποψη σου ακριβώς αποδεικνύεται σωστή ;;;
Η άποψη μου ότι δεν είσαι 25, και από τα συμφραζόμενα ότι δεν κάνεις ακα και φιλιά. Και τα δύο τα επιβεβαιωσες! Κανένα από τα δύο δεν είναι κακά, αν ο άλλος τα γνωρίζει και τα αποδεχτεί.
Για το αν είσαι φοιτήτρια δεν έχει σημασία... Πάσο θα σου ζητήσω για να γαμησω? Ή κάνεις καλύτερες τιμές σε συμφοιτητές?

Nicole sexy girl

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2021
Like
202
Πόντοι
21
Η άποψη μου ότι δεν είσαι 25, και από τα συμφραζόμενα ότι δεν κάνεις ακα και φιλιά. Και τα δύο τα επιβεβαιωσες! Κανένα από τα δύο δεν είναι κακά, αν ο άλλος τα γνωρίζει και τα αποδεχτεί.
Για το αν είσαι φοιτήτρια δεν έχει σημασία... Πάσο θα σου ζητήσω για να γαμησω? Ή κάνεις καλύτερες τιμές σε συμφοιτητές?
Το ότι δεν κάνω ακα και φιλιά ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ και όχι απλά συμφραζόμενα και το ξέρουν όλοι και ευτυχώς που μου έδωσες και τη πάσα κατά κάποιο τρόπο να το πω και ανοιχτά …..Τώρα το ότι έλυσες το μεγάλο γρίφο και αποκάλυψες τη πραγματική μου ηλικία που δν είναι 25 αλλά 29 αλλά παρόλα αυτά πολλοί μου λένε ότι μοιάζω μικρότερη ((απόψεις είναι αυτες βέβαια) είσαι μεγάλο λαγωνικό συγχαρητήρια για την φοβερή σου έρευνα και ανακάλυψη ….Μην χαραμίζεσαι στο Bourdela….Θα έκανες χρυσές δουλειές σαν ντετέκτιβ στο FBI ή στη Scotland Yard ….Με εκτίμηση και χωρίς ειρωνεία ….

GioCha

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Κριτικές
108
Like
2.878
Πόντοι
3.406
Θα βρισκόμαστε στις συναντήσεις

Καλη Κυριακή και σε εσένα