Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
85
Πόντοι
2.357

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.574
Κριτικές
61
Like
39.347
Πόντοι
21.555
εγω ποσταρω σωκρατη αλλα εσυ  εισαι φιλοσοφος........ :rockon: :rockon: :rockon:

Ενας μικρός μαλάκας είμαι!!!
# 基本方針 - 著作権の扱い - 報道関係 - 連絡先 -
免責事項# 基本方針 - 著作権の扱い - 報道関係 - 連絡先 - 免
 

Επισκέπτης
οσο περνανε τα χρονια ολο κ χανονται οι φιλοι...μετα 30 αρχιζουν να την κανουν...ο καθενας εχει αραξει στο πρωτο μουνι που βρηκε...

30 πολλά λες ...
Μετά τα 21-22 γίνεται αυτό.
Ειδικά σε κάτι σούπερ ντούπερ μορφωμένους φοιτητές , των οποίων η σεξουαλική ζωή είναι μαλακία μέχρι τα 18 , μπουρδέλο μέχρι τα 21 και μετά όταν τους κάτσει καμία συμφοιτήτρια σοβαρή σχέση μέχρι τα 25-26 και γάμος στα 28-29.

Μετά για να αισθάνονται καλύτερα και να ξεχνάνε πόσο μαλάκες είναι , υιοθετούν απόψεις σαν αυτή που κόπιαρα στην υπογραφή μου ...
 

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
240
Like
0
Πόντοι
1
Παλιοτερα, το να πηδηξεις ηταν πολυ πιο δυσκολο γιατι οι γυναικες ειχαν αρχες, αλλιως μεγαλωμενες, αλλες εποχες, αντιληψεις κτλ. Τωρα τις κανεις την μουνα και τον πατο σα κοφινι, σα γερμανικο τιμονι φορτηγου και μετα σου λενε "ελα μωρε, εμπειριες!".

Το θεμα δεν ειναι τοσο στο να γαμησεις (αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο) αλλα να βρεις μια γυναικα οσο το δυνατον λιγοτερο πουτανα. Γιατι ολες, λιγο πολυ, το εχουν το μικροβιο και αμα δουν οτι τα τραβαει ο οργανισμος του αλλου, απλωνειται το μικροβιο και τον καρκινιαζουν μια ζωη στο πρηξιμο ορχεων και στη συμπεριφορα σκυλου.

Οι πιο πολλες, ειδικα οταν σοβαδιζονται με το κιλο και πετανε κανα μπουτακι και βυζακι εξω, την εχουν δει οτι ειναι κατι αναμεσα σε Μονικα Μπελουτσι και Μεγκαν Φοξ και στο παιζουν και δυσκολες. ΗΜΑΡΤΟΝ που λεει και ο Γεωργιου!!! και μετα αναρωτιουνται οι ψωλομουρες οι μυρμηγκοχελωνες "που ειναι οι αντρες πια? δεν υπαρχουν" και αλλες τετοιες μαλακιες απο Cosmopolitan και αλλα παρομοια μπουρδελοπεριοδικα που το μονο που κανουν ειναι να τονωσουν την ματαιοδοξια τους με απειρα ρουχα, καλλυντικα, αξεσουαρ (για να κινειται και η αγορα, μη ξεχνιομαστε) και απο την αλλη, να δικαιολογουν με αυτες τις μαλακιες το κενο που εχουν οι περισσοτερες μεσα τους, οτι ειναι κενες, οτι ζητανε 100 ενω οι ιδιες μπορουν να προσφερουν 10. Αστε και την οικογενεια στο σπιτι (βλεπε εργοστασιο φουσκωματος μυαλου) που τις πιπιλανε τα μυαλα οτι ειναι πριγκιπισσες, ειναι μοναδικες, σου αξιζουν τα καλυτερα, αυτος που θα παρεις να ειναι ετσι αλλα να ειναι και αλλιως, κ.ο.κ. 



 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
lakis γενικευεις παρα πολυ,δεν ειναι ακριβως ετσι η κατασταση ...

big_lebowski  συμφωνω με το δευτερο ημισυ του post σου , αλλα διαφωνω σ'αυτο που γραφεις :
Τωρα τις κανεις την μουνα και τον πατο σα κοφινι, σα γερμανικο τιμονι φορτηγου και μετα σου λενε "ελα μωρε, εμπειριες!".
Το θεμα δεν ειναι τοσο στο να γαμησεις (αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο) αλλα να βρεις μια γυναικα οσο το δυνατον λιγοτερο πουτανα
για πες μου , σε ποιο μερος της Ελλαδας γινονται αυτα , να παω και γω  ;)
Εχουν αλλαξει οι εποχες ,αλλα κατα καποιο τροπο εχουν μεινει οι ιδιες ,
πριν ηταν η υποκριτικη ηθικη και τα ταμπου που οδηγουσαν σε αγαμια , τωρα ειναι η αγαμια του hondos center, του κοσμοπολιταν , και του φεμινισμου.
 

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Μηνύματα
900
Like
1
Πόντοι
6
αχ αυτά τα σλαυοκόριτσα....

σλαυοκόριτσο πρόσεξε καλάααα.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom